Admiraal De Ruijterweg 299 II 1055LW AMSTERDAM, Erasmuspark

Bewaar object

Omschrijving

Een lichte 3-kamerwoning, woonoppervlakte 71,6 m² met een zonnig balkon op het zuidwesten. De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing. Deze woning is eventueel ook te koop in combinatie met Admiraal de Ruijterweg 299 III/IV

Indeling
Via de entree op de tweede verdieping komt u in de L-vormige hal. Er zijn 3 ruime kamers. Alle kamers zijn geschikt als woonkamer. Twee kamers, waarvan één met erker, zijn aan de voorzijde gelegen. De derde kamer, met toegang tot het balkon, ligt aan de aan de achterzijde. Aan de achterzijde is ook de woonkeuken gelegen. Deze keuken is een samenvoeging van de oorspronkelijke keuken met een slaapkamer. De keuken is voorzien van een eenvoudig wit keukenblok en heeft ook een deur naar het balkon.De badkamer heeft een granito-vloer, witte wandtegels en is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Het balkon aan de achterzijde is gelegen over de volledige breedte van de woning.

LIGGING
De woning ligt in Bos & Lommer aan een doorgaande weg. De tram naar het centrum, Museumplein, Pijp, Oost, station Sloterdijk en Amstelstation stopt op een steenworp afstand. Er is een breed scala aan winkels en een goede aansluiting op de Ringweg. In 10 minuten fietst u naar het centrum. Bos & Lommer ontwikkelt zich tot een trendy wijk waar het heerlijk wonen is.

ERFPACHT
De woning is gelegen op erfpachtgrond, uitgegeven door de gemeente Amsterdam. Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000. De herzieningsdatum is 30 september 2046. De canon, welke fiscaal aftrekbaar is voor eigenaar/bewoner, is € 249,54 per jaar.

DIVERSEN
- NEN2580 meetrapport aanwezig
- servicekosten € 59,51 per maand
- in de koopakte zal een niet bewoners- en ouderdomsclausule worden opgenomen
- oplevering kan snel

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-05-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
72 m²
Inhoud
200 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

De Erasmusparkbuurt ligt tussen de Admiraal de Ruijterweg, Jan van Galenstraat, Mercatorstraat, Hoofdweg en Bos en Lommerweg. De buurt dankt zijn naam aan het Erasmuspark in het midden van de buurt en wordt ook wel omschreven als de ‘beste buurt van Bos en Lommer’. Alles wat de bewoners nodig hebben, is aanwezig: cultuur en horeca in onder andere Podium Mozaïek, een speeltuin op het Wachterliedplantsoen, onderwijs- en sociale voorzieningen in de Tijl Uilenspiegelstraat, en sport en recreatie in het Erasmuspark en het Joos Banckersplantsoen.