Admiraal De Ruijterweg 299 II- IV 1055LW AMSTERDAM, Erasmuspark

Bewaar object

Omschrijving

Bent u op zoek naar veel ruimte, latrelatie maar toch dicht bij elkaar willen wonen, kinderen de deur uit maar toch dicht bij huis willen houden of woningdelen. Zomaar enkele mogelijkheden van deze objecten. In een opkomend en steeds populairder wordend stadsdeel bieden wij twee appartementsrechten aan die afzonderlijk of samen naar eigen inzicht kunnen worden gerenoveerd.

299 II
Een lichte 3-kamerwoning, woonoppervlakte 71,6 m² met een zonnig balkon op het zuidwesten. De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing.

Indeling
Via de entree op de tweede verdieping komt u in de L-vormige hal. Er zijn 3 ruime kamers. Alle kamers zijn geschikt als woonkamer. Twee kamers, waarvan één met erker, zijn aan de voorzijde gelegen. De derde kamer, met toegang tot het balkon, ligt aan de aan de achterzijde. Aan de achterzijde is ook de woonkeuken gelegen. Deze keuken is een samenvoeging van de oorspronkelijke keuken met een slaapkamer. De keuken is voorzien van een eenvoudig wit keukenblok en heeft ook een deur naar het balkon.De badkamer heeft een granito-vloer, witte wandtegels en is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Het balkon aan de achterzijde is gelegen over de volledige breedte van de woning.

299 III/IV
Dit is een dubbel bovenhuis met een totale woonoppervlakte van 155 m². In de splitsingsakte is opgenomen dat de voordeur van deze woning op de tweede verdieping mag worden geplaatst. Bovendien is er in de splitsingsakte de regeling opgenomen dat er een dakterras mag worden aangelegd na het verkrijgen van de benodigde vergunning en dat op IV-hoog een geheel zelfstandige woning mag worden gerealiseerd, zodat u het appartementsrecht kunt splitsen in twee afzonderlijke woningen. U heeft dus vele mogelijkheden om dit appartementsrecht naar eigen inzicht te renoveren. De derde verdieping is volledig voorzien van dubbele beglazing.

Indeling
De entree kan worden geplaatst op de tweede verdieping, zodat het trappenhuis vanaf deze verdieping ook onderdeel uitmaakt van de woning. Op de derde verdieping is nu een ruime woonkamer met een frans balkon aan de voorzijde en toegang tot het zonnige balkon aan de achterzijde. De woonkeuken met eenvoudig wit keukenblok en toegang tot het balkon is ontstaan door het samenvoegen van de oorspronkelijke keuken met een naastgelegen kamer. Vanuit de keuken is er nu een trap naar de bovengelegen kamer aan de achterzijde. Deze trap kan na samenvoeging van de beide verdiepingen komen te vervallen. Aan de voorzijde is nog een ruime slaapkamer met kastenwand. tevens is er op deze verdieping een douche-/toiletcombinatie. Het balkon aan de achterzijde is gelegen over de volledige breedte van de woning.

De vierde verdieping is de voormalige zolderverdieping. Er zijn nu drie kamers en een open ruimte. Op deze verdieping kunnen meerdere (slaap)kamers worden gerealiseerd. Maar het is dus ook mogelijk hier een aparte woning te maken. Op het bovengelegen dak kan een heerlijk groot dakterras worden aangelegd.

LIGGING
De woning ligt in Bos & Lommer aan een doorgaande weg. De tram naar het centrum, Museumplein, Pijp, Oost, station Sloterdijk en Amstelstation stopt op een steenworp afstand. Er is een breed scala aan winkels en een goede aansluiting op de Ringweg. In 10 minuten fietst u naar het centrum. Bos & Lommer ontwikkelt zich tot een trendy wijk waar het heerlijk wonen is.

ERFPACHT
De woning zijn gelegen op erfpachtgrond, uitgegeven door de gemeente Amsterdam. Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000. De herzieningsdatum is 30 september 2046. De canon, welke fiscaal aftrekbaar is voor eigenaar/bewoner, is € 249,54 per jaar voor II-hoog en € 534,72 per jaar voor III/IV-hoog.

DIVERSEN
- dubbele beglazing tweede en derde verdieping
- centrale verwarming derde verdieping
- NEN2580 meetrapport aanwezig
- servicekosten 299 II € 59,51 per maand en 299 III/IV € 95,37 per maand
- in de koopakte zal een niet bewoners- en ouderdomsclausule worden opgenomen
- oplevering kan snel


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-05-2017
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
227 m²
Inhoud
690 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
6
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

De Erasmusparkbuurt ligt tussen de Admiraal de Ruijterweg, Jan van Galenstraat, Mercatorstraat, Hoofdweg en Bos en Lommerweg. De buurt dankt zijn naam aan het Erasmuspark in het midden van de buurt en wordt ook wel omschreven als de ‘beste buurt van Bos en Lommer’. Alles wat de bewoners nodig hebben, is aanwezig: cultuur en horeca in onder andere Podium Mozaïek, een speeltuin op het Wachterliedplantsoen, onderwijs- en sociale voorzieningen in de Tijl Uilenspiegelstraat, en sport en recreatie in het Erasmuspark en het Joos Banckersplantsoen.