Open Huis - 1 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Admiraal De Ruijterweg 299 III/IV 1055LW AMSTERDAM, Erasmuspark

Bewaar object

Omschrijving

Dit is een dubbel bovenhuis met een totale woonoppervlakte van 155 m². In de splitsingsakte is opgenomen dat de voordeur van deze woning op de tweede verdieping mag worden geplaatst. Bovendien is er in de splitsingsakte de regeling opgenomen dat er een dakterras mag worden aangelegd na het verkrijgen van de benodigde vergunning en dat op IV-hoog een geheel zelfstandige woning mag worden gerealiseerd, zodat u het appartementsrecht kunt splitsen in twee afzonderlijke woningen. U heeft dus vele mogelijkheden om dit appartementsrecht naar eigen inzicht te renoveren. De derde verdieping is volledig voorzien van dubbele beglazing. Deze woning is ook in combinatie met Admiraal de Ruijterweg 299 II Te koop

Indeling
De entree kan worden geplaatst op de tweede verdieping, zodat het trappenhuis vanaf deze verdieping ook onderdeel uitmaakt van de woning. Op de derde verdieping is nu een ruime woonkamer met een frans balkon aan de voorzijde en toegang tot het zonnige balkon aan de achterzijde. De woonkeuken met eenvoudig wit keukenblok en toegang tot het balkon is ontstaan door het samenvoegen van de oorspronkelijke keuken met een naastgelegen kamer. Vanuit de keuken is er nu een trap naar de bovengelegen kamer aan de achterzijde. Deze trap kan na samenvoeging van de beide verdiepingen komen te vervallen. Aan de voorzijde is nog een ruime slaapkamer met kastenwand. tevens is er op deze verdieping een douche-/toiletcombinatie. Het balkon aan de achterzijde is gelegen over de volledige breedte van de woning.

De vierde verdieping is de voormalige zolderverdieping. Er zijn nu drie kamers en een open ruimte. Op deze verdieping kunnen meerdere (slaap)kamers worden gerealiseerd. Maar het is dus ook mogelijk hier een aparte woning te maken. Op het bovengelegen dak kan een heerlijk groot dakterras worden aangelegd.

LIGGING
De woning ligt in Bos & Lommer aan een doorgaande weg. De tram naar het centrum, Museumplein, Pijp, Oost, station Sloterdijk en Amstelstation stopt op een steenworp afstand. Er is een breed scala aan winkels en een goede aansluiting op de Ringweg. In 10 minuten fietst u naar het centrum. Bos & Lommer ontwikkelt zich tot een trendy wijk waar het heerlijk wonen is.

ERFPACHT
De woning is gelegen op erfpachtgrond, uitgegeven door de gemeente Amsterdam. Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000. De herzieningsdatum is 30 september 2046. De canon, welke fiscaal aftrekbaar is voor eigenaar/bewoner, is € 534,72 per jaar.

DIVERSEN
- derde verdieping dubbel glas
- NEN2580 meetrapport aanwezig
- servicekosten € 95,37 per maand
- plattegronden vierde verdieping geven mogelijke indeling weer
- in de koopakte zal een niet bewoners- en ouderdomsclausule worden opgenomen
- oplevering kan snel

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-05-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
155 m²
Inhoud
465 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

De Erasmusparkbuurt ligt tussen de Admiraal de Ruijterweg, Jan van Galenstraat, Mercatorstraat, Hoofdweg en Bos en Lommerweg. De buurt dankt zijn naam aan het Erasmuspark in het midden van de buurt en wordt ook wel omschreven als de ‘beste buurt van Bos en Lommer’. Alles wat de bewoners nodig hebben, is aanwezig: cultuur en horeca in onder andere Podium Mozaïek, een speeltuin op het Wachterliedplantsoen, onderwijs- en sociale voorzieningen in de Tijl Uilenspiegelstraat, en sport en recreatie in het Erasmuspark en het Joos Banckersplantsoen.