Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 309 I 1055LX Amsterdam, Erasmusparkbuurt Oost

Bouwjaar
1922
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Zeer praktisch ingedeeld 4-kamerappartement met een zonnig balkon (ZW) en geheel voorzien van dubbele beglazing. U kunt deze woning nog naar eigen inzicht en smaak renoveren.

INDELING
Woningentree op de eerste verdieping; hal; ruime slaapkamer voorzijde met meterkast; woonkamer voorzijde; ruime slaapkamer achterzijde met deur naar balkon; dichte keuken met eenvoudig keukenblok, opstelling cv-ketel, wasmachine-aansluiting en deur naar balkon; badkamer met douche, toilet en wastafel; slaapkamer achterzijde met toegang tot balkon.
Balkon achterzijde gelegen op het zuidwesten.

LIGGING
De woning ligt in Bos & Lommer aan een doorgaande weg. De tram naar het centrum, Museumplein, Pijp, Oost, station Sloterdijk en Amstelstation stopt praktisch voor de deur. Er is een breed scala aan winkels en een goede aansluiting op de Ringweg. In 10 minuten fietst u naar het centrum. In de buurt zijn diverse scholen en speelmogelijkheden voor kinderen. Bos & Lommer ontwikkelt zich tot een trendy wijk waar het heerlijk wonen is.

VVE
De woning maakt deel uit van een VvE met 13 appartementsrechten, gelegen aan de Admiraal de Ruijterweg 307 t/m 311. De servicekosten zijn € 134,26 per maand. Naast gezamenlijke kosten als algemeen onderhoud, opstalverzekering en elektra gezamenlijke ruimtes wordt er jaarlijks een bedrag gereserveerd voor toekomstig groot onderhoud. De VvE wordt professioneel beheerd en beschikt over een meerjarenonderhoudsplan. Voor het einde van dit jaar worden de balkon vloerplaten vervangen.

DIVERSEN
- gebruiksoppervlakte 70m²
- gemeentelijke erfpacht (Algemene Bepalingen 2000), herzieningsdatum per 1 oktober 2046
- erfpachtcanon € 261,18 op basis van 1-jaarlijkse indexering
- in de koopakte wordt een ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule en asbestclausule
opgenomen

ENGLISH
Very practical classified 4-room apartment with a sunny balcony (SW) and double glazing. You can renovate this house to your own insight and taste.

LAYOUT
Housing entrance on the first floor; hall; spacious bedroom at the front with meter cupboard; living room; spacious bedroom with door to balcony; simple kitchen with central heating boiler, washing machine connection and door to balcony; Bathroom with shower, toilet and sink; bedroom with access to balcony.
Balcony located on the southwest.

LOCATION
The property is located in Bos & Lommer on a main road. The tram to the center, Museumplein, Pijp, Oost, Sloterdijk station and Amstel station practically stops at the door. There is a wide range of shops and a good connection to the Ringweg. You can cycle to the center in 10 minutes. There are various schools and play options for children in the area. Bos & Lommer is developing into a trendy neighborhood where it is wonderful to live.

VVE
The property is part of a VvE with 13 apartment rights, located at Admiraal de Ruijterweg 307 to 311. The service costs are € 134.26 per month. In addition to joint costs such as general maintenance, building insurance and electrical communal areas, an amount is reserved annually for future major maintenance. The VvE is professionally managed and has a multi-year maintenance plan. The balcony floor plates will be replaced before the end of this year.


OTHER BUSINESS
- use surface 70m²
- municipal leasehold (General Provisions 2000), revision date on 1 October 2046
- ground rent € 261.18 based on annual indexation
- the purchase deed includes an age clause, a non-residents clause and asbestos clause
  included
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-11-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1922

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²
Externe bergruimte
1 m²
Inhoud
222 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder