Admiraal De Ruijterweg 32 3 1056GJ Amsterdam, Landlust

Bewaar object

Omschrijving

Het betreft een fantastisch, licht 3-kamer appartement van ca. 67 m˛ met twee ruime slaapkamers, een balkon aan de voor- en een aan de achterzijde en een grote berging in de onderbouw, gelegen in het complex Geuzenhof II aan het begin van de Admiraal de Ruiterweg in Amsterdam West. De woning is gelegen op een top locatie: op de grens met Oud-West, tussen de Frederik Hendrikbuurt en de Van Galenbuurt, vlakbij het Centrum van Amsterdam.

Omgeving
Het appartement is gelegen op een ideale locatie: om de hoek van de De Clercqstraat en op loopafstand van onder andere de Bilderdijkstraat en de Kinkerstraat. U heeft hier alle voorzieningen binnen handbereik: naast diverse supermarkten voor uw dagelijks boodschappen bevinden zich o.a. de Ten Kate markt en populaire Foodhallen op loopafstand evenals diverse leuke winkels en boutiques. Bovendien vindt u hier een zeer grote verscheidenheid aan hippe restaurants, café's en uitgaansgelegenheden, waaronder Bar Spek, Van 't Spit en de Marktkantine.

Bereikbaarheid
Het appartement is uitstekend bereikbaar met zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Letterlijk voor de deur vindt u haltes voor tramlijnen 12, 13 en 14 met verbindingen naar o.a. het Centraal Station, Amstelstation en Station Sloterdijk. Middels de S105 bereikt u met de auto in minder 10 minuten de ring A10.

Bijzonderheden
- 2 ruime slaapkamers;
- Zeer lichte woonkamer op het zuiden;
- Balkons aan de voor- en achterzijde;
- Grote berging van ruim 8 m˛ in de onderbouw;
- Zonnewering aan de voorzijde;
- Dubbel glas;
- Grote gemeenschappelijke binnentuin;
- Mogelijkheid om uw fiets te stallen op de afgesloten binnenplaats;
- Erfpacht afgekocht t/m 15 september 2058.

Indeling
Entree, gemeenschappelijk trappenhuis met toegang tot de woning op de derde verdieping: hal met separaat toilet, zeer lichte woonkamer met inbouwkast en grote ramen aan de voorzijde (zuid), aansluitend de eetkamer eveneens met inbouwkast en met openslaande deuren naar het balkon. Door de mooie bomen tussen de rijweg en de woning zit u hier heerlijk beschut, zonder dat uw lichtinval wordt belemmerd. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is v.v. diverse inbouwapparatuur waaronder een ijskast, afzuigkap, wasbak, vaatwasser en 4-pitsgaskookplaat, van hieruit heeft u toegang tot het tweede balkon met bergkast van waaruit u fraai uitzicht heeft op de gemeenschappelijke binnentuin. De slaapkamers zijn eveneens gelegen aan de rustige achterzijde: de master bedroom van ruim 15 m˛ beschikt over een wastafel en inbouwkast en biedt toegang tot de badkamer v.v. douche, wastafel en handdoekenradiator. De tweede slaapkamer van ca. 8 m˛ heeft eveneens een inbouwkast en daarnaast dubbele openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde.

Op de begane grond heeft u een grote separate berging van ruim 8 m˛ die via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikbaar is. Daarnaast heeft u toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin en kunt u uw fiets of brommer veilig op de binnenplaats parkeren.

Vraagprijs
€ 375.000,- k.k. (zegge: driehonderdvijfenzeventigduizend euro kosten koper)

Oppervlakte
Circa 66,60 m˛ exclusief balkon voor van circa 2 m˛ en balkon achter van ca. 4,4 m˛. Separate berging van ca. 8,3 m˛ in de onderbouw. Exact gemeten conform NEN2580.

Oplevering
In overleg.

Omschrijving registergoed
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning, gelegen op de derde verdieping van het hiervoor omschreven gebouw, met de daarbij behorende berging in het souterrain, plaatselijk bekend Admiraal de Ruyterweg 32-III te 1056 GJ Amsterdam, met berging in het souterrain, kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie L nummer 3135 A-125, uitmakende het 682/132.107e aandeel in de gemeenschap.

Eigendomssituatie
Het betreft voortdurend recht van erfpacht. Het huidige tijdvak loopt van 16 september 1933 tot en met 15 september 2058. De erfpacht is afgekocht tot en met 15 september 2058. Op de erfpacht zijn de “Algemene Bepalingen voor voortdurend recht van erfpacht 1994" van toepassing.

Vereniging van Eigenaren
"De Vereniging van Eigenaar van Geuzenhof II te Amsterdam" bestaande uit 226 appartementsrechten. Appartementsrecht met index A-125 heeft in totaal 682/132.107e aandeel in de gemeenschap en heeft 1 van de in totaal 226 uit te brengen stemmen in de vergadering. De administratie wordt gevoerd door FRIS Vastgoed Management.
De servicekosten bedragen thans € 105,85 per maand en bestaan uit o.a. verzekeringen, administratiekosten, elektra algemene ruimtes, reserveringen en onderhoud. Er is een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en er is een Huishoudelijk Reglement van toepassing.

Aanschrijvingen en Milieu
Er zijn geen aanschrijvingen op het object bekend. Eén en ander conform telefonische en schriftelijke informatie van de desbetreffende instanties.

Fundering
Voor informatie over de fundering van het object verwijzen wij u graag door naar de afdeling Bouw- en Woningtoezicht van het betreffende stadsdeel, telefoonnummer 14020.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg en middels vergunningenstelsel, vergunningsgebied De Baarsjes 1.1 Hiervoor is momenteel een wachttijd van circa 3 maanden. Voor meer informatie zie de website van de gemeente Amsterdam.

Notaris
Voorkeur gaat uit naar een notariskantoor in Amsterdam.

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning eigenaar/verkoper.

Booij Makelaardij o.z. bv geeft hierbij te kennen dat:
1. De bijzonderheden slechts zijn weergegeven als een algemene beschrijving die dient als leidraad voor potentiële kopers / huurders en niet dient te worden beschouwd als een offerte of contract, of onderdeel daarvan;
2. Alle beschrijvingen, afmetingen, verwijzingen naar bouwkundige staat en de voor de inbezitneming en het gebruik benodigde vergunningen en alle overige bijzonderheden te goeder trouw zijn verstrekt en geacht worden correct te zijn, doch dat potentiële kopers / huurders zich er niet op kunnen beroepen als verklaringen voor waar maar zichzelf van de juistheid ervan dienen te overtuigen door middel van inspectie of anderszins;
3. Geen enkele medewerker van Booij Makelaardij gemachtigd is met betrekking tot deze onroerende zaak een opgave te doen of garantie te verstrekken;
4. Op geen enkele wijze gegevens uit het informatiepakket mogen worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Booij Makelaardij. De gegevens uit het informatiepakket dienen strikt vertrouwelijk te worden behandeld;
5. Alle tussen (potentiële) kopers / huurders en Booij Makelaardij aan onderhavige verkoop / verhuur gerelateerde activiteiten geschieden onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door verkoper / verhuurder of haar directie.

De onderliggende informatie en de informatie die u, al dan niet via uw makelaar/adviseur, uit advertenties etc., heeft verkregen, behelst uitsluitend een uitnodiging tot het doen van een aanbod en kan dus nimmer als een aanbod van de zijde van de verkoper beschouwd worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-08-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1940

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
67 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.