Admiraal De Ruijterweg 344 - A-III 1055MZ Amsterdam, Gibraltarbuurt

Bewaar object

Omschrijving

Ruim opgezet, heerlijk licht 3-kamerappartement met een oppervlakte van ca 67m² en balkon over gehele breedte aan de tuinzijde. Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping aan de Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam West (Bos en Lommer).

De ligging aan de Admiraal de Ruijterweg, ter hoogte van de Bos en Lommerweg, is ideaal ten opzichte van winkels voor dagelijkse boodschappen, maar ook voor leuke horecagelegenheden. Het Westerpark met de Westergasfabriek is op circa 5 minuten fietsen gesitueerd. Hier treft men onder andere Het Ketelhuis (bioscoop) en diverse ruimtes voor feesten, festivals, theater of tentoonstellingen. Ook is het mogelijk om te sporten en recreëren in het Westerpark evenals in het nabij gelegen Erasmuspark.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke en keurige trappenhuis is het op de derde verdieping gelegen appartement bereikbaar (trappenhuis slechts te delen met 2e verdieping). Hal met toegang tot ruime slaapkamer aan straatzijde en woon-/eetkamer met balkonnetje (middag-/avondzon). Open keuken met toegang tot het brede balkon aan de tuinzijde (ochtendzon). Moderne badkamer voorzien van ligbad met douche en wastafel, separaat toilet en opstelplaats voor c.v.-ketel en wasmachine. Tweede slaapkamer aan de tuinzijde. Vanuit de badkamer als de tweede slaapkamer is het balkon toegankelijk.

Het appartement is eind 2014 deels gerenoveerd (waaronder de keuken, badkamer) en voorzien van een lamelparket met eikenhouten toplaag. Het appartement beschikt over dubbele beglazing, deels in houten kozijnen en deels in kunststof kozijnen.

VVE:
De Vereniging van eigenaars van het gebouw "Admiraal de Ruyterweg 344-A te Amsterdam" heeft 4 leden. Splitsing in appartementsrechten heeft in 2005 plaatsgevonden. De administratie wordt door een professionele beheerder uitgevoerd. De maandelijkse servicekosten bedragen € 89,00.

Erfpacht:
Op het registergoed zijn van toepassing de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht, vastgesteld door de gemeente Amsterdam in 2000 (jaarlijkse canonindexering). De canon bedraagt over de periode 1 januari 2018 tot 1 juli 2018 € 133,98. Expiratiedatum recht is 30 december 2050.

Bereikbaarheid:
Het appartement is gunstig gesitueerd ten opzichte van de ringweg A10 (s103/s104) en op een steenworp afstand vertrekken diverse tram- en buslijnen. Op circa 10 minuten fietsafstand is Station Amsterdam Sloterdijk, maar ook de beroemde Westerkerk.

Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningsstelsel. Volgens informatie op de site van de gemeente Amsterdam geldt dat er per 2 mei 2018 geen wachtlijst is voor Bos en Lommer 1.1. Voor een laatste update verwijzen wij graag naar de website van de Gemeente Amsterdam.

Omschrijving registergoed:
Het appartementsrecht, omvattende het uitsluitend gebruik van de woning met balkon op de 3e verdieping, plaatselijk bekend 1055 MZ Amsterdam aan de Admiraal de Ruijterweg 344 A-III. Kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie C, complexaanduiding 11021-A, appartementsindex 4. Uitmakende het een vierde (1/4e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap van het voortdurend recht van erfpacht van de grond, eigendom van de gemeente Amsterdam.

Overig:
een ouderdomsclausule zal in de koopakte worden opgenomen

Michiel Adriaenszoon de Ruyter (Vlissingen, 24 maart 1607 – Baai van Syracuse, 29 april 1676) was een Nederlands admiraal. Michiel de Ruyter (bijgenaamd Bestevaêr, ofwel grootvader) is een van de bekendste zeehelden uit de Nederlandse geschiedenis. Hij wordt algemeen beschouwd als de grootste admiraal van zijn tijd (bron: wikipedia).

Maatvoering conform de NEN-2580 norm
Gebruiksopp. woonfunctie ca. 66,7 m²
Gebruiksopp. overige inpandige ruimte 0,5 m²
Gebruiksopp. gebouw gebonden buitenruimte ca. 8,5 m²
Gebruiksopp. externe berging ca. 0 m²


Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De meetinstructie is gebaseerd op de NEN-2580 en sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting. Koper wordt/is in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.
Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
31-05-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1926

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
67 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Kaart Admiraal De Ruijterweg 344 - A-III 1055MZ Amsterdam, Gibraltarbuurt

naar Admiraal De Ruijterweg 344 - A-III 1055MZ Amsterdam, Gibraltarbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand