Admiraal De Ruijterweg 350 A- 3+4 1055NA Amsterdam, Gibraltarbuurt

Bewaar object
Bouwjaar
1927
Woonoppervlakte
119 m²
Aantal kamers
7

Omschrijving

Vrijblijvende informatie verkoop
Admiraal de ruiterweg 350A-3+4
Amsterdam

Te verbouwen dubbel bovenhuis gelegen op de gehele 3e en 4e etage. Mogelijkheid tot het maken van een uitbouw om de woning groter te maken naar circa 150 m2. Of voor het maken van een dakterras op het lage dak en/of het hoge dak. Kortom een woning met veel mogelijkheden voor wie zijn woning naar eigen smaak wil aanpakken.

• 2 gehele verdiepingen;
• Dakterras mogelijk;
• Eigen opgang mogelijk vanaf 2e etage;
• Relatief lage erfpacht canon;
• Jonge VVE.

DE LIGGING
De ligging en de bereikbaarheid zijn uitermate goed, binnen een aantal minuten bevindt men zich op de ring A10 en binnen 15 fietsminuten bereikt u het Centrum. Trams en bussen bevinden zich op loopafstand.

DE WONING
Het betreft hier een woning op de 3e etage met de gehele zolderverdieping. Entree via het gemeenschappelijke trappenhuis. Indeling; 3e etage trappenhuis, voordeur met gang/hal. Doorzon woonkamer ensuite met aan de achterzijde openslaande deuren naar het balkon. Slaapkamer aan de voorzijde. Aan de achterzijde verder nog de keuken en een kleinere slaapkamer. Kleine badkamer met toilet en douche. Op de 4e etage zijn een ruime gang/overloop en 3 zolderkamers. Aan de achterzijde een dak plat. Momenteel groot (conform nen 2580) circa 119 m2. Echter het verkochte is groot circa 130 m2 bvo exclusief dak (ca 25 m2). Er zijn veel mogelijkheden; ook is het mogelijk om er 2 separate woningen van te maken. 1 op de 3e etage en 1 op de 4e etage.

HET ONDERHOUD / DE INSTALLATIES
Het betreft hier een voormalige huurwoning welke vanbinnen gedateerd is. Verwarming middels gaskachels en warmwater middels een (huur) geiser. Kunststof kozijnen voorzien van isolatieglas. Meterkast op de gang met meerdere groepen en aardlek beveiliging.

DE VERENIGING
Het betreft hier een appartementsrecht in de Vereniging van Eigenaars "Admiraal de Ruijterweg 350A " te Amsterdam. Kadastraal bekend als gemeente Sloten, sectie O, complexnummer 11180-index A-4, uitmakende het (2/6) onverdeeld aandeel in de gemeenschap. Gelegen op Gemeentelijke erfpacht grond. De canon bedraagt € 564,78 per jaar. Jaarlijkse indexatie is van toepassing. Herziening per 31 december 2050.
De servicekosten bedragen momenteel circa € 165,- per maand. Er is een kleine reserve. De administratie van de VVE wordt in eigen beheer gedaan.

DE OPLEVERING
Oplevering in onderling overleg.

HET KOOPCONTRACT
Er wordt verkocht een woning op de 3e etage met zolderkamers. Om er één woning van te maken zal er 1 omgevingsvergunning aangevraagd dienen te worden. In de splitsingsakte is geregeld dat eigenaar/koper een voordeur mag maken op de 2e etage om een privé trappenhuis te maken. Verder is er in voornoemde akte opgenomen dat er toestemming is voor het maken van een dakterras en/of uitbouw op de 4e etage (lage dak). Ook is er toestemming om een dakterras te maken op het hoge dak. Het model koopcontract van de Koninklijke Notariële Broederschap, Ring Amsterdam zal worden toegepast, waarin onder meer verplicht zal zijn tot het stellen van een bankgarantie en/of een waarborgsom van minimaal 10% van de koopsom. Notaris is ter keuze van koper mits deze in de regio Amsterdam is gevestigd. Er wordt verkocht met een zogenaamde "ouderdoms-", "niet-bewoning-"en "asbestclausule".

HET PARKEREN
Betaald parkeren op de openbare weg. Als bewoner is het momenteel mogelijk om een parkeervergunning te verkrijgen. Er is wel een wachttijd.

DE VRAAGPRIJS
Vraagprijs € 575.000,-- kosten koper

Deze informatie is met zorg samengesteld.
Aan mogelijke afwijkingen van maten en/of opgaven kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-10-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
119 m²
Inhoud
404 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.