Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Admiraal De Ruijterweg 351 E 1055MA Amsterdam, Bosleeuw

Vraagprijs € 385.000 

Bewaar object

Omschrijving

BEN te koop!

Admiraal De Ruijterweg 351 E
1055 MA AMSTERDAM

Courant en ruim opgezet 3 kamer appartement in Bos en Lommer, 85m2 gelegen op de bovenste verdieping met super groot dakterras van maar liefst 51m2!
Geheel gerenoveerd in 2005, goed afgewerkt, rustig gelegen, open keuken, 2 ruime slaapkamers.

Ligging
Het appartement is gelegen in Amsterdam West stadsdeel Bos en Lommer, gunstig ten opzichte van de Ring A-10 en het Centrum. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er volop mogelijkheden in de buurt. Ontbijten op het terras van Samen of bij Buongiorno en de lekkerste koffie van de stad bij Fuku, veel restaurants en cafés in de omgeving en ook het Erasmuspark met Terrasmus en het cultuurpark Westergasfabriek zijn dichtbij.

Omschrijving
Het ruime twee(drie)kamer appartement van 85m2 (NEN2580) is gelegen op de vierde verdieping, heeft een eigen entree op de derde verdieping en beschikt over een goed formaat ouder slaapkamer, tweede slaap/werkkamer aan de achterzijde eveneens ruim genoeg voor een tweepersoons bed. Overloop met een vaste trap naar een fantastisch dakterras.

Het appartement is in 2005 volledig en gerenoveerd, waarbij het appartement is voorzien van een open keuken met inbouwapparatuur, een moderne badkamer met douche èn bad, dubbele wastafel en wasmachine/droger aansluiting. Nieuwe ramen voorzien van dubbel glas(voorzijde hout, achterzijde kunststof) en een fraaie eikenhouten lamelparket vloer.

Indeling
Eigen entree op de derde verdieping.
Vierde verdieping: ruime hal, separaat toilet, moderne badkamer, woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur, grote slaapkamer, tweede slaap/werkkamer, overloop met meterkast en vaste trap naar het riante dakterras van ca 51m2!

Verwarming en warm water:
Middels combi cv ketel Intergas 2005;
Moderne elektrische installatie, 7 groepen voorzien van aardlekschakelaar; Intercom.

Vereniging van Eigenaars Gebouw Admiraal de Ruijterweg 349 te Amsterdam:
De servicekosten bedragen € 54,- per maand. Meerjarenonderhoudsplan aanwezig.Het betreft een gezonde en actieve VvE welke is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Erfpacht
Het betreft gemeentelijke erfpacht, de jaarlijkse canon bedraagt € 290,- en wordt jaarlijks geïndexeerd.

Auto en openbaar vervoer
Het appartement is per auto uitstekend bereikbaar vanaf de ringweg A-10 (S-105 en S-106). Er zijn diverse tram- en bushaltes nabij: tram 19 (station Sloterdijk/Centrum), bus 247 (Schiphol), 282 (CS). Parkeren door middel van vergunningensysteem.

Bijzonderheden
- Gerenoveerd in 2005;
- Dakterras van circa 51m2;
- Licht appartement;
- Bovenste verdieping;
- Courante indeling met twee ruime slaapkamers;
- Dubbel glas.

Vraagprijs appartement: € 385.000,-- k.k.
Oplevering: in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (MVA-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-10-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Kaart Admiraal De Ruijterweg 351 E 1055MA Amsterdam, Bosleeuw

naar Admiraal De Ruijterweg 351 E 1055MA Amsterdam, Bosleeuw
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand