Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Admiraal De Ruijterweg 352 - III 1055NA Amsterdam, Gibraltarbuurt

Vraagprijs € 475.000 k.k.

Bewaar object
Bouwjaar
1927
Woonoppervlakte
85 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

RUIM EN LICHT APPARTEMENT GELEGEN OP DE DERDE EN GEDEELTELIJK VIERDE VERDIEPING. KAMER ENSUITE MET TWEE SLAAPKAMERS, TOTAAL CIRCA 85 M2, EN EEN GEMEENSCHAPPELIJK GEBRUIK VAN EEN DAKTERRAS.

Object:
ADMIRAAL DE RUIJTERWEG 352-III TE 1055 NA AMSTERDAM

Ligging:
De woning ligt op een mooie locatie in Amsterdam West, op loopafstand van het Erasmuspark en het Westerpark en slechts enkele fietsminuten verwijderd van het centrum en de gezellige Jordaan. De buurt is erg in opkomst, wat resulteert in steeds meer hippe winkels, pop-up stores en diverse hotspots waaronder Theatercafé Mozaďek, Bar Spek, de Hallen, Restaurant Edel, Bar Baarsch, Café Cook en Café Zurich. In de nabije omgeving vindt u alle winkels voor uw dagelijkse boodschappen, diverse restaurants/(eet)cafés en traiteurs, maar ook leuke (buurt)winkels zijn om de hoek. Goede kinderopvang en basisscholen op loopafstand . Daarnaast is de woning zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, o.a. tram/bus en op loopafstand van station Sloterdijk. Met de auto heeft u een snelle aansluiting met de ring A10 en er is geen wachttijd voor een parkeervergunning (www.cition.nl).

Indeling:
Entree op de derde verdieping, gang welke toegang geeft aan de badkamer, was gelegenheid, toilet, keuken en slaapkamer met balkon (oorspronkelijke en-suite is aanwezig) aan de achterzijde en de slaapkamer en woonkamer aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer is er een vaste trap naar de berging op de vierde verdieping als slaapkamer in gebruik.

Oppervlakte:
Derde verdieping : 70,6 m˛ gebruiksoppervlak
Vierde verdieping : 14,2 m˛ berging
Gemeenschappelijk dakterras : 20,2 m˛ gebouw gebonden buitenruimte
Totaal : 105 m˛ Conform NEN 2580

Bouwjaar:
Ca. 1927

Kadastraal bekend:
Gemeente Sloten (N-H), Sectie C, Nummer 11024, Indexnummer A4.

VvE:
"Admiraal de Ruijterweg 352" bestaande uit 4 leden.
De administratie wordt gevoerd door Boersma & Van Dijk.
De maandelijkse servicekosten zijn € 75,00.

Erfpacht:
Voortdurend recht van erfpacht
Algemene Bepalingen 2000
Indexering: jaarlijks
Canonherziening 21-12-2050
Jaarlijkse canon € 367,42


Bijzonderheden:
- Gesplitst in 2005;
- In de koopakte zal worden opgenomen dat verkoper er zelf niet heeft gewoond;
- Er is geen MJOP;
- Voor parkeervergunning www.cition.nl;
- Oplevering per direct.

Let op!
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte te berekenen en zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Doch willen wij benadrukken dat aan enig verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte geen rechten kunnen worden ontleend.Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 75 p/m
Aanmeldingsdatum
10-01-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
85 m²
Inhoud
278 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.