Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Admiraal De Ruijterweg 364 huis 1055NB Amsterdam, Gibraltarbuurt

Huurprijs € 1.850 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Gerenoveerde 4 kamer appartement op de begane grond in het populaire Bos en Lommer. Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer ( trams en bussen) en met de auto bent u via diverse uitvalswegen zo op de Ringweg A10, A4 en A9 en de luchthaven Schiphol. Er is geen wachtlijst voor een parkeervergunning.

Indeling:
Via de eigen ingang kom je in de hal terecht. Rechts daarvan bevindt zich de woonkamer met aansluitend een prachtige serre. Via de serre kun je de prachtige tuin betreden. Via de serre is ook de aparte keuken te betreden. De keuken is voorzien van diverse apparatuur. De woning heeft 3 ruime slaapkamers ( 15m2, 14m2 en 20m2) en een badkamer met douche.

-acceptatie onder voorbehoud gunning eigenaar-
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 14 p/m
Aanmeldingsdatum
04-06-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
144 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Kaart Admiraal De Ruijterweg 364 huis 1055NB Amsterdam, Gibraltarbuurt

naar Admiraal De Ruijterweg 364 huis 1055NB Amsterdam, Gibraltarbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand