Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Admiraal De Ruijterweg 37 1057JV Amsterdam, Kortenaerkwartier

Huurprijs € 30.000 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

OMGEVING
Het object is gelegen in het stadsdeel West. De wijk kenmerkt zich door de vele buurtwinkels, restaurants, cafés en 2 leuke parken te weten het Erasmus- en Westerpark. De winkel- kantoorruimte ligt tussen- en tegenover vergelijkbare ruimtes die in gebruik zijn als winkel of kantoor (met baliefunctie).

BEREIKBAARHEID
Er bevinden zich diverse gunstige bus- en tramverbindingen, station Sloterdijk. De op- en afrit van en naar de ringweg A10 ligt op enkele minuten rijafstand. Met de fiets bent u in circa 10 minuten in het centrum van Amsterdam.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
Oppervlakte is totaal ca. 138,2 m² v.v.o., waarvan begane grond ca. 60 m² en souterrain ca. 78 m² inclusief een achtertuin.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt casco opgeleverd met gestucte wanden, vloerverwarming, basis elektra, 2 trappen, tuin voorzien van tegels en een aansluiting voor de pantry. De locatie voor het toilet is nog te bepalen. De vloerbelasting is max. 400 kg/m2.

HUURPRIJS
Winkelruimte wordt aangeboden voor € 30.000,- p.j. excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
In nader overleg. Het uitgangspunt is dat de servicekosten worden beperkt en dat huurder zelf zorg draagt voor een aansluiting voor gas, water en elektra.

OPLEVERING
Verwacht wordt dat de winkel- kantoorruimte eind juni 2018 gereed zal zijn. Daarnaast wordt de winkelpui volledig en hoogwaardig gerenoveerd.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-03-2017
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Chassébuurt

De Chassébuurt ligt tussen de Baarsjesweg, de Postjesweg, de Admiralengracht, de Jan Evertsenstraat en de Admiraal de Ruijterweg. De buurt is vernoemd naar de Chasséstraat.
De Chassébuurt: Gebouwd met subsidie van het rijk
In de jaren twintig werd een premieregeling voor middenstandswoningen van kracht, waarbij het rijk een subsidie aan particulieren uitgaf om een huis te kunnen bouwen. Veel particulieren verenigden zich en begonnen aan de bouw en exploitatie van woningen in de Chassébuurt. Naast de subsidie van het rijk, konden particulieren ook een hypothecaire lening bij de staat afsluiten, waarvoor de gemeente garant stond. Mochten de huizeneigenaren niet meer aan hun betalingsverplichting kunnen voldoen, dan kwamen de woningen automatisch in het bezit van de gemeente die ze tegen betaalbare huren ging verhuren.
Het Grotestedenbeleid van Kok
De geschiedenis van het ontstaan van de Chassébuurt is bepalend voor het soort bouw van de buurt, evenals de Amsterdamse School-architectuur uit de tijd dat de buurt gebouwd is. In het kader van het Grotestedenbeleid van kabinet Kok-1 is de Chassébuurt in de eerste tien jaar van de 21e eeuw opgeknapt tot een levendig en vitaal gebied. Het is een populaire buurt met galeries en bedrijfjes, woningen voor alle inkomensgroepen, opgeknapte straten en sociale voorzieningen. In 2017 woonden er ruim 6000 inwoners in de Chassébuurt, bij een woningvoorraad van bijna 3000.
Bijzonder: Natuurtuin Slatuinen
Bijzonder aan de Chassébuurt is de aanwezigheid van Natuurtuin Slatuinen tussen de Slatuinenweg, de Chasséstraat, de Admiraal de Ruijterweg en de Jacob van Wassenaer Obdamstraat. De ingang van deze natuurtuin ligt tussen de percelen Slatuinenweg 43 en 47. Tot 1982 zat er een kwekerij.

Kaart Admiraal De Ruijterweg 37 1057JV Amsterdam, Kortenaerkwartier

naar Admiraal De Ruijterweg 37 1057JV Amsterdam, Kortenaerkwartier
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand