Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Admiraal De Ruijterweg 37 1057JV Amsterdam, De Krommert

Huurprijs € 25.000 per jaar

Bewaar object

Omschrijving

OMGEVING
Het object is gelegen in het stadsdeel West. De wijk kenmerkt zich door de vele buurtwinkels, restaurants, cafés en 2 leuke parken te weten het Erasmus- en Westerpark. De bedrijfsruimte ligt tussen- en tegenover vergelijkbare ruimtes die in gebruik zijn als winkel of kantoor (met baliefunctie).

BEREIKBAARHEID
Er bevinden zich diverse gunstige bus- en tramverbindingen, station Sloterdijk. De op- en afrit van en naar de ringweg A10 ligt op enkele minuten rijafstand. Met de fiets bent u in circa 10 minuten in het centrum van Amsterdam.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
Oppervlakte is totaal ca. 127,80 m˛ v.v.o., waarvan begane grond ca. 67 m˛ en souterrain ca. 60 m˛. Het souterrain grenst aan de tuin. Optioneel kan huurder kiezen of zij de bedrijfsruimte uitgebouwd wenst te hebben aan de tuinzijde. Door de uitbouw kunt u de kwaliteit van het souterrain verbeteren en het oppervlak vergroten.

De renovatie bedraagt circa 2 maanden.

MOGELIJKHEID TOT UITBOUW
De renovatie met aanbouw bedraagt een langere bouwperiode van 2 maanden. De geschatte oppervlakte van de uitbouw bedraagt circa 25 meter. Totale renovatieperiode met uitbouw bedraagt 4 maanden.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt casco opgeleverd met een gladde dekvloer. De meters worden aangebracht in de meterkast. Verhuurder draagt zorg voor de plaatsing van een toilet.

HUURPRIJS
Winkelruimte wordt aangeboden voor € 25.000,- p.j. excl. BTW.
Indien de ruimte wordt uitgebouwd komt daar naar verwachting bij ca. 25 m˛ x € 200 = € 5.000,- p/j excl. BTW.
De totaalprijs na eventuele uitbouw komt uit op € 30.000,-

SERVICEKOSTEN
In nader overleg. Het uitgangspunt is dat de servicekosten worden beperkt en dat huurder zelf zorg draagt voor een aansluiting voor gas, water en elektra.

OPLEVERING
De verwachting is dat de bedrijfsruimte medio 2017 wordt opgeleverd, een en ander in overleg tussen partijen.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-03-2017
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA buurtinformatie: De Krommert

De Krommert ligt in de buurt De Baarsjes. Het is de wijk waar net buiten het centrum allerlei trendy cafés, restaurants en koffiespots te vinden zijn. De meeste hotspots zitten langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein, een gebied waar de hipsters van Amsterdam graag hun zwoele zomeravond of luie weekendmiddag borrelend doorbrengen. Populaire spots zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoek, waar je lekker met je wijntje aan het water kunt zitten. Je kunt er ook goed eten, van ontbijt tot diner. Net als bij het ietwat verborgen Café Cook, waar je naast de knusse huiskamersfeer binnen, ook nog eens de hele dag zon hebt op het pleinterras. Voor je clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar een rustiger plek? Dan zijn het Rembrandtpark en Erasmuspark om de hoek.

Kaart

Nabijgelegen