Admiraal De Ruijterweg 37 1057JV Amsterdam, Kortenaerkwartier

Bewaar object

Omschrijving

Uniek object aan het begin van de Admiraal de Ruijterweg, gelegen in het stadsdeel West. De ruimte wordt momenteel zeer hoogwaardig gerenoveerd en is straks klaar voor een leuke ondernemer! De wijk kenmerkt zich door de vele buurtwinkels, restaurants, cafés en twee leuke parken te weten het Erasmus- en Westerpark. De winkel-/kantoorruimte ligt tussen- en tegenover vergelijkbare ruimtes die in gebruik zijn als winkel of kantoor (met baliefunctie).

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt casco verhuurd en ondermeer opgeleverd inclusief:
- Volledig nieuwe voorpui, uitgevoerd in hardhout met natuursteen elementen en voorzien van isolatieglas;
- Volledig nieuwe aanbouw met toegang tot de tuin (circa 7,20 m diep);
- De achterpui wordt uitgevoerd met een (gepoedercoat) aluminium kozijn in een zinken kader en wordt vrijwel volledig voorzien van isolatieglas;
- Nieuwe betonvloer met zandcement vloerafwerking tussen de begane grond en het souterrain. Aan de straatzijde zal deze vloer voorzien worden van een melkglazen vloerdeel, voor extra daglichttoetreding;
- CV combiketel met vloerverwarming in het souterrain, de aanbouw en op de begane grond;
- Pantry aansluiting (plaatsing door huurder);
- Toilet met fonteintje, inclusief tegels. De locatie voor het toilet is nog te bepalen;
- Gestucte wanden en plafonds;
- Basis elektra voorziening;
- De fraaie tuin wordt voorzien van tegels, aansluitpunten voor verlichting en een grondstrook langs de zij- en achtergrens;

Op de plattegronden is de indeling en zijn de aanzichten terug te zien.

BEREIKBAARHEID
Er bevinden zich diverse gunstige bus- en tramverbindingen, welke in directe verbinding staan met station Sloterdijk. De op- en afrit van en naar de ringweg A10 ligt op enkele minuten rijafstand. Met de fiets bent u in circa 10 minuten in het centrum van Amsterdam.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
Oppervlakte is totaal ca. 143 m² v.v.o., waarvan begane grond ca. 62 m² en het souterrain ca. 81 m².

HUURPRIJS
De winkelruimte wordt aangeboden voor € 36.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Ten behoeve van een onderhoudscontract van de CV-installatie, geldt een voorschotbedrag van € 10,- per maand (inclusief administratiekosten en exclusief BTW) op basis van jaarlijkse nacalculatie. Het uitgangspunt is dat de servicekosten verder worden beperkt en dat huurder zelf zorg draagt voor een aansluiting voor gas, water en elektra.

OPLEVERING
Verwacht wordt dat de winkel-/kantoorruimte medio augustus 2018 gereed zal zijn.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
31-05-2018
Status
Verhuurd

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Chassébuurt

De Chassébuurt ligt tussen de Baarsjesweg, de Postjesweg, de Admiralengracht, de Jan Evertsenstraat en de Admiraal de Ruijterweg. De buurt is vernoemd naar de Chasséstraat.
De Chassébuurt: Gebouwd met subsidie van het rijk
In de jaren twintig werd een premieregeling voor middenstandswoningen van kracht, waarbij het rijk een subsidie aan particulieren uitgaf om een huis te kunnen bouwen. Veel particulieren verenigden zich en begonnen aan de bouw en exploitatie van woningen in de Chassébuurt. Naast de subsidie van het rijk, konden particulieren ook een hypothecaire lening bij de staat afsluiten, waarvoor de gemeente garant stond. Mochten de huizeneigenaren niet meer aan hun betalingsverplichting kunnen voldoen, dan kwamen de woningen automatisch in het bezit van de gemeente die ze tegen betaalbare huren ging verhuren.
Het Grotestedenbeleid van Kok
De geschiedenis van het ontstaan van de Chassébuurt is bepalend voor het soort bouw van de buurt, evenals de Amsterdamse School-architectuur uit de tijd dat de buurt gebouwd is. In het kader van het Grotestedenbeleid van kabinet Kok-1 is de Chassébuurt in de eerste tien jaar van de 21e eeuw opgeknapt tot een levendig en vitaal gebied. Het is een populaire buurt met galeries en bedrijfjes, woningen voor alle inkomensgroepen, opgeknapte straten en sociale voorzieningen. In 2017 woonden er ruim 6000 inwoners in de Chassébuurt, bij een woningvoorraad van bijna 3000.
Bijzonder: Natuurtuin Slatuinen
Bijzonder aan de Chassébuurt is de aanwezigheid van Natuurtuin Slatuinen tussen de Slatuinenweg, de Chasséstraat, de Admiraal de Ruijterweg en de Jacob van Wassenaer Obdamstraat. De ingang van deze natuurtuin ligt tussen de percelen Slatuinenweg 43 en 47. Tot 1982 zat er een kwekerij.

Kaart Admiraal De Ruijterweg 37 1057JV Amsterdam, Kortenaerkwartier

naar Admiraal De Ruijterweg 37 1057JV Amsterdam, Kortenaerkwartier
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand