Open Huis - 1 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Admiraal De Ruijterweg 374 BG +SOU 1055NB Amsterdam, Landlust

Bewaar object

Omschrijving

In een karakteristiek pand uit 1926 op de begane grond en souterrain gelegen 3-kamer benedenwoning (circa 126 m²) met diepe, zonnige achtertuin op het noordoosten en met grote, geïsoleerde werkkamer voor diverse doeleinden.

Achter de originele voordeur bevindt zich de eigen entree naar de ruime hal met toegang tot de diverse vertrekken en middels een vaste trap tot het souterrain. De doorzon L-vormige woonkamer is zeer ruim (circa 10 meter lang) en ingedeeld met een ruime zithoek aan de voorzijde en een eetgedeelte aan de achterzijde met openslaande deuren naar de tuin en een doorgang naar de moderne keuken. De woonkamer, hal en entree zijn voorzien van een luxe Kambala parketvloer (2011), gestuukte en gesausde wanden en plafonds. Modern toilet met fonteintje en witte wandtegels. De aan de achterzijde gelegen keuken is in 2014 vernieuwd in een zeer luxe, op maat gemaakte houten (MDF) keuken met composiet aanrechtblad; deze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De keuken biedt toegang tot de achtertuin. De woning beschikt over een zeer diepe, zonnige achtertuin op het noordoosten (circa 100 m²), welke voorzien is van een extra, geïsoleerde werkkamer van circa 9 m². De tuin is fraai aangelegd met bestrating en borders met vaste beplanting. Het souterrain is bereikbaar via een vaste trap, waaronder diverse op maat gemaakte houten kasten zijn aangebracht. De overloop biedt eveneens diverse op maat gemaakte houten kasten en een op maat gemaakt vast (logeer)bed. In het souterrain bevinden zich twee grote slaapkamers, beiden voorzien van daglicht middels gevelramen (eveneens voor ventilatie) en fraaie raampartijen naar woonkamer en keuken. De slaapkamers en overloop zijn uitgevoerd met een mooie gietvloer (2011) en gestuukte en gesausde wanden. De royale, moderne badkamer is voorzien van een ligbad, een separate douche, een zwevend toilet en dubbele wastafels. Inpandige berging met mogelijkheid tot plaatsen wasmachine en droger.

LIGGING
De woning is gelegen in stadsdeel Bos & Lommer op loopafstand van het culturele Westerpark en de populaire Jordaan, maar ook in de buurt van het Erasmuspark en diverse gezellige restaurantjes, winkels en kinderopvang/scholen. De woning bevindt zich op loopafstand van openbaar vervoer voorzieningen (tramlijn 12 en 14), in de nabijheid van station Sloterdijk en is uitstekend gelegen nabij uitvalswegen (Ring A10).

BIJZONDERHEDEN

Inhoud/ Woonoppervlakte
De inhoud bedraagt ca. 423 m³; de gebruiksoppervlakte van de woning bedraagt ca. 126 m²; externe bergruimte ca. 9 m². Nen-meting aanwezig.

Bouwjaar
De woning is gebouwd omstreeks 1926.

Erfpacht
Het betreft een voortdurend recht van erfpacht, eigendom van de gemeente Amsterdam, erfpachtvoorwaarden 2000. De canon bedraagt thans € 513,64 (01-01-2016) per jaar en wordt jaarlijks geïndexeerd. De erfpachtvoorwaarden en canon zijn voor het eerst te herzien per 01-01-2051.

Verwarming/ Warmwater
Verwarming en warmwater middels een combi Intergas HR Cv-ketel (bouwjaar 2003, voorzien van onderhoudscontract).

Isolatie
De woning is voorzien van dubbele beglazing, m.u.v. het raam in de originele voordeur.

Elektra
De meterkast is uitgevoerd met 7 elektra groepen en een aardlekschakelaar.

Onderhoud
De woning is zowel aan de binnen- als buitenzijde goed onderhouden.
De keuken is in 2014 vernieuwd (behoudens de vaatwasser is de apparatuur uit de vorige keuken hergebruikt). De Kambala stroken tapis parket vloer in de woonkamer en hal is uit 2011 (deze is verlijmd en gespijkerd op een spaanplaat ondervloer en behandeld met monocoat), de vloeren in het souterrain (gietvloer) zijn uit 2011. De werkkamer in de tuin is deels vernieuwd in 2011.

VVE
Het appartementsrecht maakt deel uit van de VVE “Vereniging van Eigenaars Admiraal de Ruijterweg 374 te Amsterdam” (4 leden).
De servicekosten bedragen € 140,00 per maand. De administratie wordt in eigen beheer uitgevoerd. Stukken VVE opvraagbaar via ons kantoor. De VVE heeft plannen om de komende jaren het schilderwerk aan de voorzijde uit te laten gaan voeren (voor het laatst gedaan in 2011, gelijktijdig met de achterzijde) en het opknappen van het trappenhuis. In 2003 is de dakbedekking vernieuwd met het splitsen van het complex; in 2016 is de dakbedekking deels vernieuwd.


Kadastrale gegevens
Gemeente Sloten, sectie C, nummer 10788-A 1, uitmakende het 4/11e onverdeeld aandeel in de gemeenschap. Het complex is gesplitst op 29-04-2003. Er is geen huishoudelijk reglement. Voor bijzondere bepalingen waaronder erfdienstbaarheden verwijzen wij naar het eigendomsbewijs respectievelijk de splitsingsakte welke opvraagbaar zijn via ons kantoor.

Aanschrijvingen
In het Kadaster zijn geen aanschrijvingen bekend.

Energielabel
De woning heeft een voorlopig energielabel G. Verkoper zal vóór datum van levering een definitief energielabel aanvragen en verkoper overhandigen.

Gunning
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg middels bewonersvergunning. Voor de meest recente informatie betreffende het verkrijgen van een parkeervergunning kunt u kijken op de website van de gemeente.

Milieu/asbest
Aan verkoper en bij de omgevingsdienst zijn geen gegevens bekend betreffende een olietank resp. bezwarende bodemverontreinigingen. Verkopers zijn geen asbesthoudende materialen bekend.

Aanvaarding in overleg.

Algemene Voorwaarden
Voor onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, opvraagbaar via ons kantoor. Verder willen wij u er op attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen in de omgeving van het verkochte opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen,
heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. In de koopakte zal een ouderdomsclausule en een asbestclausule worden opgenomen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-03-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1926

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
126 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Brochure
  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.