Admiraal De Ruijterweg 380 I 1055NC Amsterdam, Gibraltarbuurt

Bewaar object
Bouwjaar
1931-1944
Woonoppervlakte
63 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

A beautiful 1930's apartment of 63m2 with authentic sliding doors and mantel piece, but with modern bathroom and kitchen.

The Bos and Lommer area has quickly developed in the last few years and is becoming more and more popular. Close to a variety of shops, restaurants, Sloterdijk train station, and Westerpark with is many cultural festivals and events.
Public transport is good, tram 12 stops in front of the door the ring A10 is just minutes away.

The apartment has a large living room with sliding doors and access to a balcony. The sliding doors divide the room in two parts, one part could be used as a bedroom. The other bedroom is annex the living room and accessed from here. The modern kitchen holds a dishwasher, oven, stove and fridge. The bathroom is also modern and rather spacious, the toilet is separate.

Specifics:

• 3 room apartment of 63m2
• Renovated last year
• € 1.500,-- per month excluding utilities
• Deposit two months rent
• Awarding subject to owner
• NO PETS NO SMOKING

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Een heerlijk 1930 stijl appartement van 63m2 met twee mogelijke slaapkamers authentieke en suite deuren en schouw, maar met een moderne keuken en badkamer.

Bos en Lommer is in de laatste jaren snel ontwikkeld en wordt steeds populairder. Gelegen dichtbij verschillende winkels en restaurants, station Sloterdijk, het Westerpark met zijn verschillende culturele events en festivals, is dit appartement een ideale uitvalsbasis.

Het openbaar vervoer is goed, tram 12 stopt voor de deur en de ring A10 is in luttele auto minuten bereikbaar.
Het appartement heeft een grote woonkamer met en suite deuren en toegang tot een balkon. Door de en suite deuren is de woonkamer te verdelen in een slaap en woonkamer. De andere slaapkamer is naast de woonkamer gelegen. De moderne keuken heeft een vaatwasser, koelkast, oven en gastoestel. De tevens moderne badkamer is groot en het toilet is apart.

Bijzonderheden:

• 3 kamer appartement van 63m2
• Recentelijk gerenoveerd
• Huurprijs € 1.500,-- per maand exclusief
• Waarborg gelijk aan twee maande huur
• Gunning eigenaar
• GEEN HUISDIEREN NIET ROKEN
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-08-2019
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
63 m²
Inhoud
168 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variλren van roti tot pizza en van dφner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder