Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 392 - II 1055NC Amsterdam, Gibraltarbuurt

Bouwjaar
1918
Woonoppervlakte
82 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

*English Text below*

Een mooie kans op deze ideale stadse locatie: Admiraal de Ruijterweg 392 II is toe aan nieuwe bewoners! In het super hippe Bos en Lommer, op een gunstig deel van de Admiraal de Ruijterweg, ligt dit goed ingedeelde drie- kamerappartement met een woonoppervlakte van circa 82 m˛. Gelegen op de tweede verdieping biedt dit appartement een heerlijk vrij uitzicht naar de Wiltzanglaan. Het is een licht appartement, met een goede indeling. Momenteel is de voorkamer in gebruik als derde slaapkamer/studeerkamer. Het is zeker mogelijk om een grote ( bijna 11 meter lange!) open living te realiseren. De huidige woon/-eetkamer heeft een open keuken met diverse apparatuur en openslaande deuren naar een lekker balkon over de hele achterzijde. Twee in grootte variërende slaapkamers, een leuke vierkante hal, en een grote badkamer: de huidige eigenaren hebben er met veel plezier gewoond. De woning ligt op eigen grond en heeft een goed functionerende VVE in eigen beheer.

Locatie
Bos en Lommer is een geliefde woonomgeving met het Bos en Lommerplein, het Erasmuspark, het Westerpark met alle gezellige cafés en coole hardloop-en wandelpaden op fietsafstand. Bolo, zoals de happy bewoners hun wijk noemen, biedt een heerlijke woonomgeving in Amsterdam. De dagelijkse boodschappen doet men hier het liefst bij de diverse bakkers, slagers en groentewinkels. Maar er zijn ook grotere supermarkten. Naar de Jordaan en het centrum van Amsterdam, pak je natuurlijk je fiets, maar met de auto is het ook slechts enkele minuten naar de ringweg A-10 en de A-5. De tramverbinding met station Sloterdijk is vlakbij. Genieten op het Westergasterras of op je eigen balkon: het kan allemaal.

Indeling
Entree, hal, badkamer met ligbad, douche, twee wastafels en toilet, 2 slaapkamers, living bestaande uit voorkamer ( nu derde slaapkamer) en achterkamer met open keuken, 2 balkons.

Bijzonderheden
- De woning ligt op eigen grond
- VVE ( "Admiraal de Ruijterweg") is gezond en in eigen beheer.
- Servicekosten 126 euro per maand
- Licht appartement met vrij uitzicht
- Dubbel glas
- Royale badkamer
- Twee balkons
- Eiken houten vloer

*English Text*

A great opportunity: Admiraal de Ruijterweg 392 II seeks new residents! Situated in popular Bos en Lommer, at a favorable part of the Admiraal de Ruijterweg, this well laid out three room apartment has approximately 82 m2 living space. At the second floor this apartment offers a nice view at the Wiltzanglaan. It is a light apartment, with a nice lay-out. At the moment a part of the living is being used as a third bedroom/study, however this can be either a sitting room or can be easily changed into one large (nearly 11 m2) open living. The current living/kitchen has an open kitchen with appliances and French doors to a nice balcony. Two bedrooms, a nice square hallway, a large bathroom: the current owners have lived here with great pleasure. The apartment has no ground lease and a well operating owners association ( privately managed).

Location
Bos and Lommer is a much favored area with the Bos en Lommerplein, the Erasmuspark, the Westerpark with all their cosy cafe's and cool run and walking paths easily reachable by bike. Bolo, as the happy residents call their neighborhood, offers a nice living area in Amsterdam. One prefers to do their daily shopping in small bakeries, butchers and groceries, but of course there a plenty of larger supermarkets. Naturally, one takes a bike to the Jordaan or center of Amsterdam, but by car it is only a few minutes to the A-10 and A-5. Also, the tram to for instance train station Sloterdijk is close by. Enjoy a sunny day at a terrace at the Westergasfabriek area or sit on your own balcony: everything is possible.

Lay-out
Entrance, hallway, bathroom with bath, shower, double sink and toilet, two bedrooms, living with a front room ( now a third bedroom) and backroom with an open kitchen, two balconies.

Features:
- No ground lease
- VVE ( owners association) "Admiraal de Ruijterweg", healthy and privately managed.
- Service costs 126 euro a month
- Light airy apartment with a wide view
- Double glass
- Spacious bathroom
- Two balconies
- Wooden floor


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-10-2019
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1918

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
82 m²
Inhoud
435 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder