Admiraal De Ruijterweg 395 II 1055MC Amsterdam, Landlust

Bewaar object

Omschrijving

VOLLEDIG GERENOVEERD (2016) 3-KAMER APPARTEMENT VAN CA. 76M2 MET BALKON OP HET ZUID WESTEN AAN DE ADMIRAAL DE RUIJTERWEG

* ENGLISH TRANSLATION BELOW *

Voor stellen, woningdelers en thuiswerkers is dit een ideaal appartement. Het appartement is volledig gerenoveerd in 2016 en hierbij zijn de originele stijldetails behouden. Door de hoogwaardige afwerking kan de woning direct worden betrokken. Het is een kwestie van koffers pakken en verhuizen.

Indeling:
De verzorgde gemeenschappelijke entree (2016) geeft toegang tot de woning op de tweede verdieping. De hal van de woning geeft toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde van de woning is de zonnige woonkamer gelegen die toegang geeft tot het fijne 8 meter brede balkon. Door de ligging op het zuidwesten is dit een heerlijke plek om in de middag van de zon te genieten. Aan de voorzijde wordt de slaapkamer afgescheiden van de woonkamer door schuifdeuren die voorzien zijn originele glas-in-lood ramen. De ruime slaapkamer heeft een Frans balkon met vrij uitzicht op de Boomkerk. De tweede slaapkamer is ook aan de voorzijde van de woning gesitueerd en voorzien van een ruime inbouwkast. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de moderne keuken met kookeiland. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een 5-pits gas comfort, afzuigkap, vaatwasser en ijskast. Ook de keuken grenst aan het zonnige balkon met ruime bergkast. De keuken is zo geplaatst dat met een eenvoudige muurdoorbraak een enorme woonruimte met open keuken gecreëerd kan worden. De gemeente heeft hier al eens (2016) vergunning voor verleend.
De badkamer is voorzien van een bad met douche functie, toilet en wastafel. Op de hal is een bergkast waar de wasmachine aansluiting zich bevindt. De hele woning is voorzien van een prachtige houten vloer.

Omgeving:
De woning is gelegen op de Admiraal de Ruijterweg, tussen de Bos en Lommerweg en de Jan van Galenstraat in Amsterdam West. Van hieruit bent u zo in het hartje Amsterdam, maar ook zo de stad uit. De Ringweg A10 ligt slechts op enkele minuten afstand. De Jordaan, het Westerpark, het Erasmuspark, maar ook de Kinkerstraat en de 'De Hallen' liggen op loop-/fietsafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Jan van Galenstraat of het winkelcentrum aan het Bos en Lommerplein. Er zijn diverse basisscholen in deze kinderrijke buurt. De woning is per auto goed bereikbaar vanaf de ringweg A10 (S104) en er zijn diverse tramhaltes nabij (o.a. tramlijn 12, 14 en buslijnen 18, 247, 352).

Bijzonderheden:
* Gelegen op eigen grond
* Volledig gerenoveerd in 2016
* Originele stijldetails
* Trappenhuis vernieuwd in 2016
* Balkon op het zuid westen
* Interieur is ter overname
* Gezonde en actieve VvE
* Servicekosten €81,- per maand
* Oplevering in overleg (kan snel)

Een uitgebreide brochure en de stukken van de woning kunnen gedownload worden op onze eigen website

* ENGLISH *

FULLY RENOVATED (2016) 3-ROOM APARTMENT OF APPR. 76M2 WITH A BALCONY FACING SOUTH WEST AT THE ADMIRAAL DE RUIJTERWEG IN AMSTERDAM WEST

This is an ideal apartment for couples, homeowners and homeworkers. The apartment has been completely renovated in 2016, keeping the original style details. Due to the high-quality finish, you can move in directly. It is a matter of packing your stuff and move in.

Layout:
The shared common entrance (2016) gives access to the house on the second floor. The hall of the house gives access to all rooms. At the back of the house is the sunny living room that gives access to the nice 8 meter wide balcony. Due to its location on the southwest, this is a wonderful place to enjoy the sunshine in the afternoon. At the front, the bedroom is separated from the living room by sliding doors that feature original stained glass windows. The spacious bedroom has a French balcony with unobstructed views of the Tree Church. The second bedroom is also located at the front of the house and has a spacious built-in wardrobe. At the back of the house is the modern kitchen with cooking island. The kitchen is equipped with all comforts such as a 5-burner gas comfort, extractor hood, dishwasher and refrigerator. The kitchen is also bordered by the sunny balcony with a spacious closet. The kitchen is placed in such a way that with a simple wall break a huge living room with open kitchen can be created. The municipality has already granted (2016) a license.
The bathroom has a bath with shower function, toilet and washbasin. On the hall is a storage room where the washing machine connection is located. The whole house has a beautiful wooden floor.

Surroundings:
The property is located on the Admiraal de Ruijterweg, between the Forest and Lommerweg and the Jan van Galenstraat in Amsterdam West. From here you are in the heart of Amsterdam, but also the city. The Ring Road A10 is only a few minutes away. The Jordaan, Westerpark, Erasmus Park, but also the Kinkerstraat and the 'De Hallen' are within walking / cycling distance. For daily groceries, visit the Jan van Galenstraat or the shopping center at Bos en Lommerplein. There are several elementary schools in this child-friendly neighborhood. The property is easily reached by car from the A10 (S104) roadway and there are various tram stops nearby (including tram lines 12, 14 and bus lines 18, 247, 352).

Specialties:
* Located on own grounds
* Completely renovated in 2016
* Original style details
* Staircase renovated in 2016
* Balcony to the south west
* Interior is for takeover
* Healthy and active tissue
* Service charge € 81, - per month
* Delivery in consultation (can be done soon)

A comprehensive brochure and the pieces of the house can be downloaded on our own website
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-09-2017
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1912

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
76 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA buurtinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Kaart Admiraal De Ruijterweg 395 II 1055MC Amsterdam, Landlust

naar Admiraal De Ruijterweg 395 II 1055MC Amsterdam, Landlust
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand