Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Admiraal De Ruijterweg 402 1055ND Amsterdam, Landlust

Huurprijs € 1.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Object
Prachtig gerenoveerde kantoorruimte van ca. 58 m op de begane grond met kelder van ca. 64 m en tuin gelegen op het oosten. Een effectief ingedeelde kantoorruimte bestaande uit een entree, met daar aangrenzend n grote ruimte, een apart toilet en een aparte pantry. Allen gelegen op de begane grond. De kelder beschikt over dagtlicht middels glazen platen in de vloer.

De ruimte wordt compleet gerenoveerd opgeleverd, voorzien van een onderhoudsvriendelijke PVC vloer en design spots. Mede door de hoogte en veel glas is het een prettige ruimte om in te werken. De ruime achtertuin is onderhoudsvrij.

Straatnaamverklaring:
De straat is genoemd naar de vlootvoogd Admiraal Michiel Adriaenszoon de Ruyter (1607-1676). De spelling van de Admiraal de Ruijterweg (en ook de De Ruijterkade) is in Amsterdam met een ij, terwijl de naam van de naamgever meestal met een y wordt geschreven..

Bereikbaarheid
Ideaal bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. U kunt voor de deur opstappen op tramlijn 19 die rechtstreeks naar station sloterdijk gaat.

Oppervlakte
Het verhuurbare oppervlakte bedraagd: 122 m
begane grond: 58 m2
kelder 64 m2

Oplevering
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat.

Huurprijs
1.500,- per maand exclusief B.T.W.

Huurbetaling
Per maand vooruit.
?

Eigenschappen

CV;
Toiletruimte;
Design spots;
PVC vloer;
Blinds;
Pantry.

Huurtermijn
5 jaar + optieperiode van 5 jaar, afwijkende huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Servicekosten
Geen, partijen komen overeen dat huurder zelf en voor eigen rekening zorg zal dragen voor alle benodigde leveringen, diensten en onderhoudscontracten.

B.T.W.
Over de huurprijs wordt B.T.W. in rekening gebracht.

Huurindexatie
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI-Alle huishouden (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst n jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur te vermeerderen met B.T.W.

Datum van oplevering
Per direct.

Courtage
Mocht door bemiddeling van Makelaarskantoor C. HOEN Dzn B.V. een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Huurcontract
Huurovereenkomst gebaseerd op het ROZ-model, februari 2015.
DE VERMELDE INFORMATIE IS VAN ALGEMENE AARD EN IS NIET MEER DAN EEN UITNODIGING OM IN ONDERHANDELING TE TREDEN. AAN DE INHOUD VAN DEZE INFORMATIE KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-09-2017
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1913

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variren van roti tot pizza en van dner tot een biologische cafetaria.