Admiraal De Ruijterweg 444 - I 1055NG AMSTERDAM, Landlust

Bewaar object

Omschrijving

LEUK DRIEKAMER APPARTEMENT VAN CIRCA 66,3 M2 GELEGEN OP DE EERSTE VERDIEPING.

Object:
ADMIRAAL DE RUIJTERWEG 444-I TE 1055 NG AMSTERDAM

Ligging:
De woning ligt op een mooie locatie in Amsterdam West, op loopafstand van het Erasmuspark en het Westerpark en slechts enkele fietsminuten verwijderd van het centrum en de gezellige Jordaan. De buurt is erg in opkomst, wat resulteert in steeds meer hippe winkels, pop-up stores en diverse hotspots waaronder Theatercafé Mozaďek, Bar Spek, de Hallen, Restaurant Edel, Bar Baarsch, Café Cook en Café Zurich. In de nabije omgeving vindt u alle winkels voor uw dagelijkse boodschappen, diverse restaurants/(eet)cafés en traiteurs, maar ook leuke (buurt)winkels zijn om de hoek. Goede kinderopvang en basisscholen op loopafstand . Daarnaast is de woning zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, o.a. tram/bus en op loopafstand van station Sloterdijk. Met de auto heeft u een snelle aansluiting met de ring A10 en er is geen wachttijd voor een parkeervergunning (www.cition.nl).

Indeling:
Entree appartement gelegen op de eerste verdieping, hal welke toegang geeft aan de lichte woonkamer met slaapkamer aan de voorzijde, keuken en slaapkamer aan de achterzijde. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.

Oppervlakte :
66,3 m˛ conform NEN 2580
2,9 m˛ balkon

Bouwjaar:
Ca. 1926

Kadastraal bekend :
Gemeente Sloten, Sectie C, Nummer 11699, Indexnummer A2.

VvE:
In oprichting

Erfpacht:
Voortdurend recht van erfpacht
Algemene Bepalingen 1966
Indexering: 5 jaarlijks
Canonherziening 15-05-2050
Jaarlijkse canon € 324,16 (2015)

Bijzonderheden:
- Gesplitst en gerenoveerd in 2011;
- Bouwjaar 1926;
- Voorzien van dubbel glas;
- Combiketel uit 2011;
- Voor parkeervergunning www.cition.nl;
- Oplevering in overleg.

Vraagprijs:
€ 299.000,-- k.k.

Let op!
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte te berekenen en zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Doch willen wij benadrukken dat aan enig verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte geen rechten kunnen worden ontleend.Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-03-2017
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
66 m²
Inhoud
173 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.