Admiraal De Ruijterweg 454 1055NG Amsterdam, Gibraltarbuurt

Bewaar object

Omschrijving

Dubbele winkel / bedrijfsruimte met kelder (opslag) en een royale achtertuin met berging. De bestemming luidt "gemengd-1" waardoor er vele gebruiksmogelijkheden denkbaar zijn. Het bestemmingsplan "Landlust en Gibraltarbuurt" is te downloaden op de website "ruimtelijkeplannen.nl"
De ruimte beschikt over een pantry en twee toiletten. In de kelder is circa 26 m˛ opslagruimte met een hoogte van 2.10 meter.
Huurprijs per maand: € 2.500,00. Over de huur wordt geen BTW geheven.
De beschikbare ruimte bedraagt circa 140m˛ BVO, exclusief kelder(opslag)ruimte.
Aan de achterzijde beschikt de ruimte over openslaande deuren naar de tuin. In de tuin is nog een ruime berging aanwezig.
De ruimte is voorzien van CV, systeemplafonds en dubbel glas. De elektrische installatie is modern en voldoende uitgebreid met onder andere een aansluiting voor krachtstroom.

Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor 5 + 5 jaar. Verhuurder verlangt een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur.

Huurder dient zelf bij de gemeente te onderzoeken of het beoogde gebruik is toegestaan. Tevens dient huurder zelf zorg te dragen voor eventueel vereiste vergunningen. Horeca is NIET toegestaan.

De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, internet etc.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-11-2018
Status
Verhuurd

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
140 m²
Opp winkelruimte
140 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.