Admiraal De Ruijterweg 455 I 1055MG AMSTERDAM, Bosleeuw

Bewaar object

Omschrijving

In dit mooie pand aan de Admiraal de Ruijterweg ligt dit goed onderhouden en afgewerkt appartement van circa 74 m2. Dit appartement is zeker een bezoek waard. Het betreft een op de eerste verdieping gelegen 3-kamer woning met balkon aan de voor- en aan de achterzijde.

Als een van de weinigen aan de Admiraal de Ruijterweg beschikt dit pand over een lang gemetseld balkon aan de voorzijde. De Amsterdamse School architectuur is in zijn charme behouden gebleven. Typische vensterramen in houten kozijnen in de voorgevel, originele toegangsdeur en bordestrap in een verzorgd trappenhuis.

Omschrijving woning:
Middels een gezamenlijk entree betreedt u de woning op de eerste verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken en een bergkast.
U komt binnen in een lichte doorzonwoonkamer v.v. een originele natuurstenen schouw en een open keuken met diverse voorzieningen waaronder een elektrische oven, vaatwasser, 4 pits gasfornuis, koel/vriescombinatie, wasemkap en openslaande deuren naar een balkon/loggia op het zuidwesten uitkijkend op de rustige binnentuinen.
Aan de voorzijde ligt een royale slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon. Een tweede van goed formaat zijnde slaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft tevens toegang tot een balkon/loggia.
Tot slot is er een ruime badkamer v.v. wasmachine opstelling, (zwevend) toilet, wastafelmeubel met extra grote wastafel, ligbad met douche en een designradiator.

Ligging en omgeving:
De Admiraal de Ruijterweg is een kenmerkende straat in Bos en Lommer (Amsterdam West). Diverse bouwstijlen kenmerken de straat en een ruime diversiteit aan woningen geven de straat een heel eigen karakter. Verder is de breedte een element waardoor de woning per definitie als licht te bestempelen zijn.

Eigendomssituatie:
Er is sprake van een voortdurend recht van erfpacht, grondeigendom van de gemeente Amsterdam. De canon bedraagt thans € 336,51 per jaar. De erfpachtcanon wordt jaarlijkse geïndexeerd. Eerste indexatie vindt plaats per 31-07-2018 en het bedrag zal dan € 336,85 bedragen. De Algemene Bepalingen van 2000 zijn van toepassing.

Oppervlakte en Inhoud:
Woonoppervlakte van ca. 74 m²
Balkon achterzijde van ca. 3 m²
Balkon voorzijde van ca. 2 m²

Bestemming/Bestemmingsplan:
De begane grond heeft een gemengde bestemming woon-/winkelhuis. De overige verdiepingen hebben een woonbestemming.

Vereniging van Eigenaren:
Betreft "Vereniging van eigenaars gebouw Admiraal de Ruijterweg 455-457". Het beheer is uitbesteed aan een professionele administrateur Van Roemburg VvE-Beheer.

Vaste lasten:
OZB : € 123,76
Rioolrecht : € 125,83
Waterschapslasten : € 43,76
Servicekosten : € 75,68

Bijzonderheden:
-Hoge plafonds
-Mooie paneeldeuren met kwaliteit beslag
-Gesplitst en gerenoveerd in 2006/2007
-Voorzien van dubbel glas in deels houten/kunststof kozijnen
-Lamelparketvloer met een white wash
-Huidige erfpachtcanon bedraagt € 336,51 per jaar (jaarlijks geïndexeerd)
-Nette verzorgde woning

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-06-2018
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
72 m²
Inhoud
258 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Kaart Admiraal De Ruijterweg 455 I 1055MG AMSTERDAM, Bosleeuw

naar Admiraal De Ruijterweg 455 I 1055MG AMSTERDAM, Bosleeuw
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand