Admiraal De Ruijterweg 51 hs * 1057JW Amsterdam, De Krommert

Bewaar object

Omschrijving

Locatie:
De winkelruimte is gelegen op de rand van stadsdeel Oud-West. In het eerste gedeelte van de Admiraal de Ruijterweg tussen de De Clercqstraat en de Jan Evertsenstraat. Een belangrijke verbindingsweg tussen Amsterdam West en het centrum.

Object:
Oppervlakte van ca. 165m˛ BVO, waarvan 88 m˛ op de begane grond en 77 m˛ kelder. Tevens is de ruimte voorzien van een ruime tuin.

Bestemmingsplan:
Detailhandel.

Voorzieningen:
De ruimte wordt als zijnde casco verhuurd.

Bereikbaarheid:
De locatie is per auto uitstekend bereikbaar. Met het openbaar vervoer (metro, tram en bus) is de locatie eveneens prima te bereiken.

Parkeren:
Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabijheid van het pand waar u tegen betaling kunt parkeren.

Huurprijs:
€2.500,- per maand te vermeerderen met de geldende BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW

Energiekosten:
Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

Administratiekosten:
Niet van Toepassing.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

B.T.W.:
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belast prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie:
Jaarlijks op 1 juli, voor het eerst op 1 juli na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
5 jaar, kortere huurperiodes zijn mogelijk bespreekbaar.

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (R.O.Z.).

Oplevering:
Per direct, in overleg.

Inlichtingen:
Makelaardij Van der Linden Amsterdam
Bos en Lommerplein 309-311
1055 RW AMSTERDAM
Tel : 020-5 712 712
Fax : 020-6 753 662
E-mail : info.amsterdam@vanderlinden.nl
Website : www.vanderlinden.nl
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-02-2017
Status
Verhuurd

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

De Krommert ligt in de buurt De Baarsjes. Het is de wijk waar net buiten het centrum allerlei trendy cafés, restaurants en koffiespots te vinden zijn. De meeste hotspots zitten langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein, een gebied waar de hipsters van Amsterdam graag hun zwoele zomeravond of luie weekendmiddag borrelend doorbrengen. Populaire spots zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoek, waar je lekker met je wijntje aan het water kunt zitten. Je kunt er ook goed eten, van ontbijt tot diner. Net als bij het ietwat verborgen Café Cook, waar je naast de knusse huiskamersfeer binnen, ook nog eens de hele dag zon hebt op het pleinterras. Voor je clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar een rustiger plek? Dan zijn het Rembrandtpark en Erasmuspark om de hoek.