Admiraal De Ruijterweg 527 - 2 1055MK AMSTERDAM, Bosleeuw

Bewaar object

Omschrijving

Fris en licht drie kamer appartement van 56 m² gelegen op de tweede verdieping met een balkon aan de achterzijde gelegen op het zuid westen.

Leuk gelegen aan een plein met vrij uitzicht aan de voorzijde in het opkomende Stadsdeel West bij de Haarlemmerweg. Diverse buurtwinkels, supermarkten, horeca, het trendy Westerpark en het winkelcentrum Bos en Lommerplein maakt dit deel van de stad enorm attractief. De woning is zeer goed bereikbaar met de auto door de nabij gelegen op- en afritten van de ringweg A-10. Voor de deur stoppen diverse trams en bussen met een snelle verbinding van en naar het Centraal Station en ligt het treinstation Amsterdam Sloterdijk en het centrum van Amsterdam op fietsafstand.

Indeling: gemeenschappelijk entree op de begane grond, op de eerste verdieping entree naar de hal met meterkast en toilet, aan de voorzijde woonkamer met aparte slaapkamer, aan de achterzijde slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon, royale badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting, keuken met deur naar het balkon.

Er is sprake van een kleine, doch goed functionerende vereniging van eigenaren bestaande uit vijf leden die wordt beheerd door een professioneel beheerder. De algemene reserve bedroeg op 31 december 2017 een totaal van € 6.620,95. Het appartementsrecht maakt het 64/396 aandeel in de gemeenschap uit, de servicekosten zijn laag bedragen € 57,60 per maand.
Het appartementsrecht is gelegen op erfpachtgrond waarop de Algemene Bepalingen uit 2000 van toepassing zijn verklaard. De canon is laag en bedraagt € 263,86 per half jaar en wordt jaarlijks op 1 augustus geïndexeerd.
Bijzonderheden:
- Bouwjaar circa 1925
- Woonoppervlak woning 55,79 m², balkon 6,70 m²
- Balkon op het zuid/westen
- Lage erfpachtcanon en servicekosten
- Goede actieve vereniging van eigenaren

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 58 p/m
Aanmeldingsdatum
10-06-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
56 m²
Inhoud
190 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Kaart Admiraal De Ruijterweg 527 - 2 1055MK AMSTERDAM, Bosleeuw

naar Admiraal De Ruijterweg 527 - 2 1055MK AMSTERDAM, Bosleeuw
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand