Admiraal de Ruijterweg 523 I 1055MK AMSTERDAM, Bosleeuw

Veiling

Bewaar object

Omschrijving

Totaal gerenoveerde 3-kamer woning, welke optimaal (opnieuw) is ingedeeld, gelegen aan de mooie Admiraal de Ruijterweg!

De woning is verhuurd voor € 8.400 per jaar.

De foto's zijn van toen de woning leeg stond. De woning is momenteel dus verhuurd.

Dit zeer lichte en praktisch ingedeelde appartement heeft echt de WOW-factor! Bij de renovatie zijn mooiste materialen gebruikt en de woning is v.v. van de modernste "snufjes", zoals een smart thermostaat, welke vanaf de telefoon te bedienen is en een stil mechanisch ventilatie systeem, welke automatisch reageert op vocht in de badkamer.

Verder is het gehele appartement v.v. vloerverwarming (geen radiatoren die in de weg staan), is er een eiken lamelparketvloer gelegd en is de badkamer v.v. Grohe kranen en rainshower, waarbij het leidingwerk is weggewerkt in de wanden.

De erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartement aan de gemeente dient te betalen bedraagt € 340,34 per jaar. Het tijdvak loopt tot 31 juli 2049. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 1994 van toepassing.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1925
- Woonoppervlakte 57 m˛
- Erfpacht: € 340,34 per jaar
- Servicekosten ca. € 94,60 per maand (inclusief opstalverzekering en reservering onderhoud)
- Volledig gerenoveerd
- Royale zolderkamer met de mogelijkheid tot het plaatsen van een wasbak met warm en koud water.

oplevering
De gehele woning is verhuurd. Let wel; de foto's zijn van toen de woning leeg stond. De woning is momenteel dus verhuurd.

energie (EPA)
M.b.t. het /de registergoed(eren) verklaart verkoper dat hij wel/niet beschikt over een energieprestatiecertificaat dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit Energieprestatie gebouwen, zijnde een label (A t/m G), op welke datum dit geregistreerd is etc. In geval hij niet beschikt over een energieprestatiecertificaat dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit Energieprestatie gebouwen wordt koper geacht hiermee in te stemmen.

NEN 2580
M.b.t. het/de registergoed(eren) verklaart verkoper dat, hij wel beschikt over een NEN2580 meting; dat het bvo volgens deze meting 57 m˛ bedraagt/
hij niet in de mogelijkheid is gesteld het registergoed volgens de NEN2580 op te meten en dat de eventueel vermelde bvo volgens informatie is verkregen.

garanties/aansprakelijkheid
De verkoper geeft geen garantie / is niet aansprakelijk voor hetgeen mondeling danwel schriftelijk is medegedeeld etc.

Geen aanschrijvingen
Blijkens een kadastraal uittreksel per datum 14-3-2018

Geen publiekrechtelijke beperkingen
Blijkens een kadastraal uittreksel per datum 14-3-2018

VvE
Gegevens zijn op te vragen bij de makelaar.

overige bepalingen
De erfpacht is voortdurend en de vergoeding (canon) die de eigenaar van dit appartement aan de gemeente dient te betalen bedraagt € 340,34 per jaar. Het tijdvak loopt tot 31 juli 2049.
(Dit zijn omstandigheden die bekend zijn en voor de koper van belang, die hierboven niet besproken zijn: splitsing, erfpacht, kettingbeding, kwalitatieve verplichtingen, erfdienstbaarheden etc.)

gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde niet te gunnen en zal zich daaromtrent uitspreken binnen 2 dagen na de veiling van het betreffende perceel/of combinatie van percelen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-03-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Kaart Admiraal de Ruijterweg 523 I 1055MK AMSTERDAM, Bosleeuw

naar Admiraal de Ruijterweg 523 I 1055MK AMSTERDAM, Bosleeuw
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand