Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Admiralengracht 0 ong 1057ET Amsterdam, Columbusplein e.o.

Vraagprijs € 50.000 

Bouwjaar
nvt

Omschrijving

** ENGLISH BELOW **

Parkeerplaats in ruime parkeerkelder in goed onderhouden nieuwbouwcomplex (2004) gelegen aan de Admiralengracht!
De parkeerplek is te bereiken middels een mechanische deur in de Balboastraat.

Omgeving:
De Admiralengracht ligt in De Baarsjes, stadsdeel West, op de grens met Oud West. Het Erasmuspark en het Rembrantpark, liggen beiden op loopafstand. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op de Jan Evertsenstraat. Verder talloze mogelijkheden voor een drankje & hapje in het nabij gelegen gelegen Oud-West of op de Overtoom. Het buurtje zelf kent ook steeds meer leuke tentjes als Edel, Bar Spek, Bartack en White Label Coffee. Op de hoek van de gracht ligt het populaire café Radijs met een terras aan het water.

Bijzonderheden:
- Parkeervak in parkeerkelder
- Mechanische deur
- Service kosten: € 20,18 per maand

------------------------------------------------

Parking space in spacious parking garage in well-maintained new-build complex (2004) located on the Admiralengracht!
The parking place can be reached through a mechanical door in the Balboastraat.

Surroundings:
The Admiralengracht is located in De Baarsjes, district West, on the border with Old West. The Erasmus Park and the Rembrant Park are both within walking distance. For your daily shopping you can go to Jan Evertsenstraat. Furthermore, countless options for a drink or a bite in the nearby Oud-West or on the Overtoom. The neighborhood itself also has more and more nice places/bars such as Edel, Bar Spek, Bartack and White Label Coffee. At the corner of the canal is the popular café Radijs with a terrace alongside the water.

Particularities:
- Parking space in parking garage
- Mechanical door
- Service costs: € 20.18 per month
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
05-07-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder