Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Admiralengracht 126 1057GE Amsterdam, Filips van Almondekwartier

Vraagprijs € 550.000 

Bouwjaar
2011
Woonoppervlakte
81 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

***See English translation below***

Ruime en zeer lichte 3-kamer benedenwoning van 81m² met hoge plafonds (3.30m) gelegen op een fantastische locatie! Het nieuwbouw appartement (bouwjaar 2011) is gelegen in een van de populairste buurten van Amsterdam-West De Baarsjes en heeft een eigen parkeerplaats, berging en gezamenlijke binnentuin.

Indeling:
Via de eigen entree is het appartement te bereiken op de begane grond. Bij binnenkomst bereik je eerst het handige tochtportaal met garderobemogelijkheden en meterkast. Vervolgens kom je in de ruime en lichte woonkamer met open keuken. Door de hoekligging met aan beide zijde grote ramen, voorzien van mooie shutters en zeer hoge plafonds is de woonkamer zeer ruimtelijk en lekker licht. De luxe keuken (Siematic) is voorzien van een 5-pits gasfornuis met combi oven/ magnetron, afzuigkap, koel-/vrieskast en een vaatwasser.
De woning heeft twee ruime slaapkamers, waarvan de master-bedroom een handige, op maat gemaakte inbouwkast heeft. De ruime badkamer heeft een inloop-douche en wastafel en tevens is hier een mogelijkheid om een bad te plaatsen. Wat fijn is aan dit appartement is het separate toilet met fonteintje en de wasruimte met CV opstelling. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming en een lichte lamelparket vloer. Ook beschikt het complex over een gemeenschappelijke binnentuin.

Omgeving De Baarsjes:
In de bruisende buurt De Baarsjes is een grote variëteit aan hippe winkels en restaurants te vinden. Ook de Foodhallen waar je heerlijk kunt eten of shoppen is op fiets-/loopafstand. De Albert Heijn zit om de hoek. Naast de vele winkels en barretjes kun je in de omgeving ook heerlijk recreëren zoals in het Rembrandtpark of het Erasmuspark. In de zomer kan je bijvoorbeeld heerlijk met een drankje aan het water zitten of naar het vlakbij gelegen Vondelpark.

Bereikbaarheid:
De Baarsjes is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, diverse tramhalten stoppen in de directe nabijheid van het appartement bij o.a. het Mercatorplein, de Kinkerstraat, De Clercqstraat en de Bilderdijkstraat. Via deze haltes is het gemakkelijk om naar het centrum, of andere stations te reizen. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de ring A-10. De A-10 ligt op steenworp afstand van het appartement waardoor je gemakkelijk naar de Zuid-as en Sloterdijk reist maar ook de steden zoals Alkmaar, Haarlem, Utrecht, Leiden, Den-Haag en Rotterdam.

Parkeergarage:
In de ondergelegen parkeergarage is er een eigen parkeerplaats beschikbaar op niveau -2 (alleen voor bewoners).

Vereniging van Eigenaren:
De Vereniging van Eigenaren is genaamd "Vereniging van eigenaars De Wending te Amsterdam”. De VvE bestaat uit 88 appartementsrechten en de servicekosten voor het betreffende appartement bedragen thans 155,02,- per maand en voor de parkeerplaats € 37,52,- per maand. De VvE wordt professioneel beheerd door Yver VvE Beheer Amsterdam.

Erfpacht:
De erfpachtcanon is afgekocht tot 15 april 2060 (Algemene Bepalingen uit 2000 zijn van toepassing).

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 81m² (NEN2580 meetrapport aanwezig);
- Nieuwbouwcomplex uit 2011;
- Populaire buurt;
- Hoge plafonds (3,30m);
- Mooie eiken lamelparket vloer;
- Strak gestuukte wanden;
- Actieve- en gezonde VVE;
- VVE bijdrage appartement €155,02 en parkeerplaats €37,52,-;
- Vloerverwarming in de gehele woning;
- Gemeenschappelijke binnentuin;
- Privé parkeerplaats én berging in onderbouw;
- (Vloer)verwarming en warm water middels jaarlijks onderhouden CV ketel (2011);
- Oplevering eind juni 2020.

Disclaimer
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

***English text***

Spacious and very bright 3-room ground floor apartment of 81m² with high ceilings (3.30m) located in a fantastic location! The new-build apartment (built in 2011) is located in one of the most popular neighborhoods of Amsterdam-West De Baarsjes and has its own parking space, storage room and communal inner garden.

Layout:
The apartment can be reached via the private entrance on the ground floor. Upon entering you first reach the tour portal with cloakroom options and meter cupboard. Then you enter the spacious and bright living room with open kitchen. Because of the corner location with large windows on both sides, with beautiful shutters and very high ceilings, the living room is very spacious and nice and light. The luxury kitchen (Siematic) is equipped with a 5-burner hob gas stove with combi oven / microwave, extractor hood, fridge / freezer and a dishwasher.
The house has two spacious bedrooms, the master bedroom has a custom built-in wardrobe. The spacious bathroom has a walk-in shower and sink and there is also a possibility to place a bath here. What is nice about this apartment is the separate toilet with hand basin and the laundry room with the central heating boiler. The entire house has underfloor heating and a light parquet floor. The complex also has a communal inner garden.

Surroundings De Baarsjes:
In the cozy neighborhood De Baarsjes you can find a wide variety of trendy shops and restaurants. The Foodhallen where you can eat or shop is also within cycling and walking distance. The Albert Heijn (grocery store) is around the corner. In addition to the many shops and bars, you can also enjoy recreation in the area, such as the Rembrandt Park or the Erasmus Park. In the summer you can sit on the water with a drink or go to the nearby Vondelpark.

Accessibility:
De Baarsjes is easily accessible by public transport, various tram stops stop in the immediate vicinity of the apartment at Mercatorplein, Kinkerstraat, De Clercqstraat and Bilderdijkstraat. Via these stops it is easy to travel to the center or other stations. Also conveniently located to the ring A-10. The A-10 is nearby the apartment, making it easy to travel to the Zuidas and Sloterdijk, as well as the cities of Alkmaar, Haarlem, Utrecht, Leiden, The Hague and Rotterdam.

Parking garage:
In the underground parking garage there is a private parking space available at level -2 (only for residents).
Owners Association:
The Association of Owners is called "Association of Owners De Wending in Amsterdam". The Owners Association consists of 88 apartment rights and the service costs for the apartment concerned currently amount to € 155.02 per month and for the parking space € 37.52 per month The VvE is professionally managed by Yver VvE Beheer Amsterdam.

Ground lease:
The lease rent has been bought off until 15 April 2060 (General Provisions from 2000 apply).

Characteristics
- Living area 81m² (NEN2580 measurement report available);
- New construction complex from 2011;
- Popular neighborhood;
- High ceilings (3.30 m);
- Beautiful oak parquet floor;
- Modern plastered walls;
- Active and healthy VVE;
- VVE contribution apartment € 155.02 and parking space € 37.52;
- Underfloor heating throughout the entire home;
- Common inner garden;
- Private parking space and storage in the basement;
- (Floor) heating and hot water through annually maintained central heating boiler (2011);
- Timing of transfer at the end of June 2020.

Disclaimer
The non-binding information shown on this website is gathered by us with care on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our properties or by having your own NVM broker to assist.

We are not responsible for the content of the websites to which reference is made.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-11-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
81 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Chassébuurt

De Chassébuurt ligt tussen de Baarsjesweg, de Postjesweg, de Admiralengracht, de Jan Evertsenstraat en de Admiraal de Ruijterweg. De buurt is vernoemd naar de Chasséstraat.
De Chassébuurt: Gebouwd met subsidie van het rijk
In de jaren twintig werd een premieregeling voor middenstandswoningen van kracht, waarbij het rijk een subsidie aan particulieren uitgaf om een huis te kunnen bouwen. Veel particulieren verenigden zich en begonnen aan de bouw en exploitatie van woningen in de Chassébuurt. Naast de subsidie van het rijk, konden particulieren ook een hypothecaire lening bij de staat afsluiten, waarvoor de gemeente garant stond. Mochten de huizeneigenaren niet meer aan hun betalingsverplichting kunnen voldoen, dan kwamen de woningen automatisch in het bezit van de gemeente die ze tegen betaalbare huren ging verhuren.
Het Grotestedenbeleid van Kok
De geschiedenis van het ontstaan van de Chassébuurt is bepalend voor het soort bouw van de buurt, evenals de Amsterdamse School-architectuur uit de tijd dat de buurt gebouwd is. In het kader van het Grotestedenbeleid van kabinet Kok-1 is de Chassébuurt in de eerste tien jaar van de 21e eeuw opgeknapt tot een levendig en vitaal gebied. Het is een populaire buurt met galeries en bedrijfjes, woningen voor alle inkomensgroepen, opgeknapte straten en sociale voorzieningen. In 2017 woonden er ruim 6000 inwoners in de Chassébuurt, bij een woningvoorraad van bijna 3000.
Bijzonder: Natuurtuin Slatuinen
Bijzonder aan de Chassébuurt is de aanwezigheid van Natuurtuin Slatuinen tussen de Slatuinenweg, de Chasséstraat, de Admiraal de Ruijterweg en de Jacob van Wassenaer Obdamstraat. De ingang van deze natuurtuin ligt tussen de percelen Slatuinenweg 43 en 47. Tot 1982 zat er een kwekerij.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder