Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Admiralengracht 156 I 1057GH AMSTERDAM, Filips van Almondekwartier

Bewaar object
Bouwjaar
1925
Woonoppervlakte
56 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

SUPER LICHT EN GOED INGEDEELD 3 KAMER APPARTEMENT VAN CA. 56 M2 GELEGEN OP EERSTE VERDIEPING MET GEWELDIG UITZICHT OP DE GRACHT. ENTREE OP DE EERSTE VERDIEPING, HAL, SEPARAAT TOILET, KEUKEN, LIVING, MET ZIJ-(SLAAP)KAMER, MASTER BEDROOM AAN ACHTERZIJDE EN BADKAMER. PRAKTISCH INGEDEELD, LICHT EN PRACHTIG VRIJ UITZICHT OP HET WATER MET MOGELIJKHEID TOT BOOTJE VOOR DE DEUR!

Aan rustige gracht gelegen in de gezellige Baarsjes in stadsdeel West. Voor de deur een groenstrook en mooie steiger! Verschillende winkels, trendy cafés en restaurants in de buurt, zoals Bar Spek, Bar Baarsch, Radijs en café Cook. Voor de dagelijkse boodschappen is een Albert Heijn om de hoek en vele andere winkels op de Jan Evertsenstraat. Dichtbij zijn verschillende parken zoals het Erasmuspark en het Rembrandtpark.

Goed bereikbaar met openbaar vervoer en via uitvalswegen.

ENTREE & HAL
Verzorgd gemeenschappelijk trappenhuis, eigen entree op de eerste verdieping. Hal met separaat toilet, garderobe en (meter)bergkast.

LIVING
Lichte living met grote raampartij aan de voorkant en gestucte schouw. Mooie white wash houten vloerdelen door gehele appartement. Veel privacy met geweldig weids uitzicht.

KEUKEN
Aan de achterzijde bevindt zich de moderne keuken, voorzien van een 4 pits fornuis met RVS afzuigkap, afwasmachine, inbouw ijskast, vriezer en combi oven.

2 SLAAPKAMERS & BADKAMER
Master bedroom aan de achterzijde met brede raampartij en grote kastenwand met daarin wasmachine aansluiting. Aangrenzend de nette badkamer, voorzien van ligbad, douche en wastafel. Kleinere tweede slaapkamer aan de voorzijde. Lichte kamer en heerlijk uitzicht op het water.

BIJZONDERHEDEN:

• Praktisch ingedeeld appartement, in populaire Baarsjes.
• Gemeentelijke erfpacht, jaarlijkse canon € 463,13.
• Warm water en centrale verwarming d.m.v. CV, dubbel glas
• Geweldig uitzicht op water, waardoor veel privacy
• Keuken vernieuwd in 2016
• Buitenschilderwerk uitgevoerd oktober 2017
• Dak vernieuwd in september 2018
• Kleinschalige actieve VVE

DISCLAIMER
Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

NOTARIS
Na mondelinge overeenstemming wordt binnen één week de koopakte volgens het Amsterdams Ringmodel getekend bij een door koper aangewezen notaris in Amsterdam.Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-10-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
56 m²
Inhoud
150 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Chassébuurt

De Chassébuurt ligt tussen de Baarsjesweg, de Postjesweg, de Admiralengracht, de Jan Evertsenstraat en de Admiraal de Ruijterweg. De buurt is vernoemd naar de Chasséstraat.
De Chassébuurt: Gebouwd met subsidie van het rijk
In de jaren twintig werd een premieregeling voor middenstandswoningen van kracht, waarbij het rijk een subsidie aan particulieren uitgaf om een huis te kunnen bouwen. Veel particulieren verenigden zich en begonnen aan de bouw en exploitatie van woningen in de Chassébuurt. Naast de subsidie van het rijk, konden particulieren ook een hypothecaire lening bij de staat afsluiten, waarvoor de gemeente garant stond. Mochten de huizeneigenaren niet meer aan hun betalingsverplichting kunnen voldoen, dan kwamen de woningen automatisch in het bezit van de gemeente die ze tegen betaalbare huren ging verhuren.
Het Grotestedenbeleid van Kok
De geschiedenis van het ontstaan van de Chassébuurt is bepalend voor het soort bouw van de buurt, evenals de Amsterdamse School-architectuur uit de tijd dat de buurt gebouwd is. In het kader van het Grotestedenbeleid van kabinet Kok-1 is de Chassébuurt in de eerste tien jaar van de 21e eeuw opgeknapt tot een levendig en vitaal gebied. Het is een populaire buurt met galeries en bedrijfjes, woningen voor alle inkomensgroepen, opgeknapte straten en sociale voorzieningen. In 2017 woonden er ruim 6000 inwoners in de Chassébuurt, bij een woningvoorraad van bijna 3000.
Bijzonder: Natuurtuin Slatuinen
Bijzonder aan de Chassébuurt is de aanwezigheid van Natuurtuin Slatuinen tussen de Slatuinenweg, de Chasséstraat, de Admiraal de Ruijterweg en de Jacob van Wassenaer Obdamstraat. De ingang van deze natuurtuin ligt tussen de percelen Slatuinenweg 43 en 47. Tot 1982 zat er een kwekerij.