Admiralengracht 162 II 1057GH Amsterdam, Filips van Almondekwartier

Vraagprijs € 275.000 

Bewaar object

Omschrijving

Gunstig gelegen 2 kamer woning met fraai uitzicht over de brede Admiralengracht!

De ligging:
Aan het water van de Admiralengracht ligt dit zeer sfeervol en lichte appartement met een oppervlak van 55m². De woning ligt op de grens van Stadsdeel de Baarsjes en Oud West, om de hoek van Edel en de Hallen, aan één van de leukste grachten van het stadsdeel. Tevens is er de mogelijkheid van een eigen boot voor de deur! De Admiralengracht is een centraal gelegen verbindingsgracht die vanaf het Erasmuspark in zuidelijke richting doorloopt tot aan de Postjesweg. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de vele winkels en leuke eetgelegenheden aan de A. de Ruijterweg, De Clercqstraat en de Jan Evertsenstraat. Denk dan bijvoorbeeld aan Radijs, nieuwkomer Café Partisan, Fier, Bar Spek en Hendrix. Ook het Rembrandtpark en het Vondelpark zijn gemakkelijk en snel te bereiken. De woning is goed bereikbaar met de auto via de Ring A-10 (S105 en S106) en met het openbaar vervoer middels verschillende bus- en tramverbindingen. Tevens ben je op de fiets binnen tien minuten in het oude stadscentrum.

De indeling:
De woning is bereikbaar via het gezamenlijke trappenhuis en biedt entree tot de hal. Bij binnenkomst is de hal welke toegang biedt tot alle vertrekken. Als eerste bereik je de slim ingedeelde badkamer welke is voorzien van een douchecabine, wastafel, toilet en een wasmachineaansluiting. De en-suite woonkamer is nog voorzien van het oude tussengedeelte met zijn kenmerkende inbouwkasten en schuifdeuren. Het voorste gedeelte van de woonkamer is ingericht als zithoek terwijl de achterzijde dient als eetruimte. Vanaf de voorzijde bereik je de slaapkamer. Via de achterzijde kom je in de keuken welke is voorzien van een keukenblok met diverse inbouwapparatuur (let op: vaatwasser defect). Ook het balkon is te bereiken via zowel de keuken als de eetkamer.

Oppervlakte
Het gebruikersoppervlakte (GO) van het appartement is 55 m².

Verwarming
De woning is voorzien van een nieuwe HR CV ketel (2007).

Warm water voorziening geschiedt via hetzelfde systeem.

Erfpacht
De grond is in erfpacht uitgegeven, de jaarlijkse canon canon bedraagt € 214,82 (jaarlijkse indexering) terwijl het huidige tijdvak tot en met 30 november 2049 loopt (algemene bepalingen 2000).

Vereniging van Eigenaren
De VvE bestaat uit 4 appartementsrechten, de administratie wordt gevoerd door een der leden. De servicekosten bedragen thans € 40,- per maand.

Oplevering
Oplevering in overleg (voorkeur eind januari 2018).

Overige bijzonderheden
Er wordt een ouderdomsclausule en een asbestclausule in de koopakte opgenomen daar het object onderdeel is van een ouder pand.

Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.- Licht en goed onderhouden 4 kamerwoning van ca. 55 vierkante meter in de geliefde Baarsjes.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-11-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1924

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
55 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Admiralengracht 162 II 1057GH Amsterdam, Filips van Almondekwartier

naar Admiralengracht 162 II 1057GH Amsterdam, Filips van Almondekwartier
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand