Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Admiralengracht 168 I 1057GH Amsterdam, Filips van Almondekwartier

Bouwjaar
1925
Woonoppervlakte
54 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

*** English tekst below

Top locatie, geweldig uitzicht, goede lay-out en licht. Dit sfeervolle appartement heeft het allemaal!

Het appartement is in 2015 volledig verbouwd tot een ruim 1 slaapkamer appartement met een fijne woonruimte, een grote open keuken en luxe badkamer. Je kunt er zo in!

Indeling:
Via het ruime trappenhuis kom je binnen in een kleine hal met toegang tot de slaapkamer en het woongedeelte. Aan de rechterzijde bevindt zich een aparte WC en kleine berging met meterkast. Het woongedeelte bestaat uit een ruime keuken en een grote eet/zitkamer, die door 2 grote ramen veel licht inval heeft. De nieuwe keuken is voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur en heeft veel werk en bergruimte.

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de slaapkamer en badkamer. De badkamer is voorzien van een ruime douche, wc, dubbele wastafel en aansluiting voor wasmachine. Via de badkamer kom je middels openslaande deuren bij het balkon (3m2) met een externe berging.

Ligging:
Het appartement bevindt zich aan de gewilde Admiralengracht in het stadsdeel de Baarsjes. De gracht is ruim opgezet met veel groen aan de zijkanten en biedt de mogelijkheid om een bootje voor de deur te leggen. Op loopafstand zijn verschillende winkels, leuke cafés en restaurants (zoals Radijs, Bar Baarsch en Edel) en de Albert Heijn bevindt zich op 100m. Met 10 minuten fietsen ben je in de Jordaan en het centrum en op de Jan Evertsenstraat (100m) stopt een tram die direct naar centraal station gaat.

Bijzonderheden:
• Eind 2015 volledig gerenoveerd
• Woonoppervlakte circa 54 m²
• Mooi uitzicht over Admiralengracht
• 1 Slaapkamer
• Keuken voorzien van 5pits gasstel, combi oven, recirculatie afzuigkap, ijskast met apart vriesvak, afwasmachine
• Gasten toilet
• Dubbel glas
• Gehele appartement voorzien van spotjes
• Op maat gemaakte kast in woonkamer is ter overname
• CV ketel van november 2016
• Veel licht
• Het appartementsrecht is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht. De jaarlijkse canon bedraagt € 197,- (wordt jaarlijks geïndexeerd)
• VvE is in eigen beheer. Servicekosten bedragen €85,- per maand
• Bieden onder voorbehoud van gunning
• Oplevering in overleg


-------------------------------------------------------


Top location, great view, good layout and light. This attractive apartment has it all!

The apartment was completely renovated in 2015 into a spacious 1 bedroom apartment with a nice living space, a large open kitchen and a luxurious bathroom. Ready to move in!

Layout:
Through the spacious staircase you enter an open hall with access to the bedroom and the living area. On the right there is a guest toilet and small storage room with the meter cupboard. The living area consists of a very spacious kitchen and a large dining / sitting room, which has a lot of light through 2 large windows. The new kitchen is fully equipped and has a lot of work and storage space.
The bedroom and bathroom are located at the rear of the apartment. The bathroom has a large shower, toilet, double sink and connection for washing machine. Via the bathroom French doors give access to the balcony (3 m 2) with an external storage.

Location:
The apartment is located on the popular Admiralengracht in the Baarsjes district. The canal is spacious with lots of greenery on the sides and offers the possibility to put a boat in front of the door. Various shops, nice cafés and restaurants (such as Radijs, Bar Baarsch and Edel) are within walking distance and the Albert Heijn is only 100 meters away. With 10 minutes cycling you are in the Jordaan and the center and on the Jan Evertsenstraat (100m) a tram stops that goes directly to the central station.

Features:
• Completely renovated at the end of 2015
• Living area approximately 54 m²
• Nice view over Admiralengracht
• 1 bedroom
• Kitchen with 5 burner gas hob, combi oven, recirculation hood, fridge with separate freezer, dishwasher
• Guest toilet
• Double glass
• Entire apartment with spotlights
• Custom made cupboard with built-in desk in living room is for sale
• Central heating boiler from November 2016
• High level of daylight
• The apartment right is located on land issued in leasehold. The annual canon is € 197 (annual indexed)
• The owners association is managed by the owners. Service costs amount to € 85 per month
• Offers are subject to acceptance


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-07-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
54 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Chassébuurt

De Chassébuurt ligt tussen de Baarsjesweg, de Postjesweg, de Admiralengracht, de Jan Evertsenstraat en de Admiraal de Ruijterweg. De buurt is vernoemd naar de Chasséstraat.
De Chassébuurt: Gebouwd met subsidie van het rijk
In de jaren twintig werd een premieregeling voor middenstandswoningen van kracht, waarbij het rijk een subsidie aan particulieren uitgaf om een huis te kunnen bouwen. Veel particulieren verenigden zich en begonnen aan de bouw en exploitatie van woningen in de Chassébuurt. Naast de subsidie van het rijk, konden particulieren ook een hypothecaire lening bij de staat afsluiten, waarvoor de gemeente garant stond. Mochten de huizeneigenaren niet meer aan hun betalingsverplichting kunnen voldoen, dan kwamen de woningen automatisch in het bezit van de gemeente die ze tegen betaalbare huren ging verhuren.
Het Grotestedenbeleid van Kok
De geschiedenis van het ontstaan van de Chassébuurt is bepalend voor het soort bouw van de buurt, evenals de Amsterdamse School-architectuur uit de tijd dat de buurt gebouwd is. In het kader van het Grotestedenbeleid van kabinet Kok-1 is de Chassébuurt in de eerste tien jaar van de 21e eeuw opgeknapt tot een levendig en vitaal gebied. Het is een populaire buurt met galeries en bedrijfjes, woningen voor alle inkomensgroepen, opgeknapte straten en sociale voorzieningen. In 2017 woonden er ruim 6000 inwoners in de Chassébuurt, bij een woningvoorraad van bijna 3000.
Bijzonder: Natuurtuin Slatuinen
Bijzonder aan de Chassébuurt is de aanwezigheid van Natuurtuin Slatuinen tussen de Slatuinenweg, de Chasséstraat, de Admiraal de Ruijterweg en de Jacob van Wassenaer Obdamstraat. De ingang van deze natuurtuin ligt tussen de percelen Slatuinenweg 43 en 47. Tot 1982 zat er een kwekerij.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder