Vorige | Volgende

Admiralengracht 189 - 2 1057EV Amsterdam, Balboaplein e.o.

Bouwjaar
1926
Woonoppervlakte
52 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*** English version below***

Mooi gelegen en licht 2/3 kamer appartement met prachtig uitzicht over het water, ruim balkon op het westen en eigen berging op de zolderverdieping.

Indeling:
Entree, trappenhuis en toegang tot de woning gelegen op de tweede verdieping. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de woonkamer gelegen over de volle breedte van het huis. Vanaf hier heerlijk uitzicht over het groen en het water. Aan de achterzijde is een zeer ruime slaapkamer gelegen met openslaande deuren naar het brede balkon met westligging. De badkamer met granieten vloer is voorzien van toilet, douche, wastafel, radiator en aansluiting voor de wasmachine. Er is geen keuken, de aansluitingen zijn wel aanwezig. Vanaf de keuken ook openslaande deuren naar het balkon. Op de zolderverdieping is een ruime eigen berging met raam.

Omgeving
Gelegen aan de gewilde Admiralengracht in de wijk de Baarsjes in stadsdeel West. De gracht is ruim opgezet met veel groen aan de zijkanten. Op loopafstand zijn verschillende buurtwinkels, supermarkten, leuke cafés en restaurants (zoals Radijs, Bar Baarsch en Edel). Met 10 minuten fietsen ben je in de Jordaan en het centrum en op de nabijgelegen Jan Evertsenstraat stopt een tram die direct naar centraal station gaat. Ook nabij het Erasmuspark en Rembrandtpark.

Bijzonderheden:
- Per direct beschikbaar
- Woonoppervlakte ca. 52 m2, berging ca. 6 m2
- Geheel voorzien van dubbele beglazing
- Estrich isolatie vloerplaten door gehele woning
- Mogelijkheid voor 2e slaapkamer aan de voorzijde
- Voormalige huurwoning van De Key
- Woning is uitsluitend te koop voor zelfbewoning (of ouders voor kinderen)
- Antispeculatiebeding van 2 jaar van toepassing
- Erfpachtgrond, canon is afgekocht tot 15-03-2063
- Actieve en professioneel beheerde VvE
- Maandelijkse bijdrage VvE € 117,39
- Vaste notaris: Spier & Hazenberg notarissen

Bel ons voor het maken van een afspraak en wij zien je graag bij Admiralengracht 189 II!
----------------------------------------------------------
Nicely located and bright 2/3 room apartment with beautiful view over the water, spacious balcony on the west and storage room in the attic.

Layout:
Entrance, staircase and access to the property located on the second floor. Spacious hall with access to all rooms. At the front you'll find the living room located across the full width of the house. From here you have wonderful views over the greenery and the water. At the back there is a very spacious bedroom with patio doors to the wide balcony (west-facing). The bathroom with granite floor is equipped with a toilet, shower, sink, radiator and connection for the washing machine. There is no kitchen, the connections are present. From the kitchen also patio doors to the balcony. On the attic floor there is a large storage room with window.

Surroundings
Located on the popular Admiralengracht in the Baarsjes in the West district. The canal is spacious with lots of greenery on the sides. Various local shops, supermarkets, nice cafés and restaurants (such as Radijs, Bar Baarsch and Edel) are within walking distance. With 10 minutes cycling you are in the Jordaan and the center and on the nearby Jan Evertsenstraat a tram stops that goes directly to Central station. Also near the Erasmuspark and Rembrandtpark.

Particularities:
- Available immediately
- Living area approx. 52 m2, storage room approx. 6 m2
- Fully equipped with double glazing
- Estrich insulation floor plates throughout the entire house
- Possibility for 2nd bedroom at the front
- Former rental home of De Key
- Property can only be purchased for self-occupancy (or parents for children)
- 2-year anti-speculation clause applicable
- Leasehold land, canon has been bought off until 15-03-2063
- Active and professionally managed VvE
- VvE monthly contribution € 117.39
- Fixed notary: Spier & Hazenberg notaries
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-08-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1926

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
52 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder