Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Admiralengracht 205 - 1 1057EW Amsterdam, Balboaplein e.o.

Huurprijs € 1.600 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
1926
Woonoppervlakte
53 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Op een mooie plek aan de Admiralengracht bieden we dit centrale, lichte en goed ingedeelde appartement te huur aan. Een balkon aan de voorzijde met uitzicht op de gracht en aan de achterzijde nogmaals een balkon met uitzicht op de groene binnentuin, dus zeer rustig gelegen en gelegen op het zuiden.

Het appartement is gelegen in De Baarsjes wat zeer centraal ligt en zeer goed met het openbaarvervoer te bereiken is. Diverse buurtwinkels zitten om de hoek en binnen 15 minuten fietsen bent u onder andere in de Jordaan en het Centrum. Op loopafstand vind u het Rembrandt- en Erasmuspark.

Indeling: De woning is goed ingedeeld, via het trappenhuis komt u bij de voordeur van het appartement. Vanuit de centrale hal bereikt u alle vertrekken. Aan de achterzijde van het appartement zijn er twee slaapkamers, beide met toegang tot het balkon. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde met over de gehele breedte (bijna 7 meter) van het appartement een balkon met uitzicht op de gracht. De keuken open keuken is voorzien van vaatwasser, ingebouwde koelkast-vriezer, gasfornuis en oven. De ruime badkamer is voorzien van een ligbad met douche, een wastafel met elektrapunt, hangend toilet, wasmachine-aansluiting en een handdoekenradiator.

Bijzonderheden:
• Huurprijs € 1.700,-- per maand, exclusief gas, water en elektra
• Huurperiode 12 maanden
• Waarborg € 2.500,--
• Niet roken, geen studenten en geen woningdelers

______________________________________________________

On a beautiful spot on the Admiralengracht we offer this central, bright and well-arranged apartment for rent. A balcony at the front overlooking the canal and at the back again a balcony overlooking the green courtyard, so very quiet and south facing.

The apartment is located in De Baarsjes which is very central and close-by public transport. Several local shops are around the corner and within 15 minutes you can cycle in the Jordaan and the City Center. Within walking distance you will find the Rembrandt- and Erasmus Park.

Classification: The house is well laid out, from the central hall you reach all rooms. At the back of the apartment there are two bedrooms, both with access to the balcony. The living room is located at the front with a balcony overlooking the canal over the entire width (close to 7 meters) of the apartment. The open kitchen is equipped with a dishwasher, built-in fridge-freezer, gas stove and oven. The spacious bathroom has a bath with shower, a sink with electric point, toilet, washing machine connection and a towel radiator.
Specifications:
• Rental price € 1.700,-- per month excluding gas, water and electrics
• Rental period 12 months
• Deposit € 2.500,--
• No smoking, no students or housesharing
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-01-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1926

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
53 m²
Inhoud
138 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.