Admiralengracht 281 H 1056EA AMSTERDAM, John Franklinbuurt

Bewaar object

Omschrijving

Aan het water van de Admiralengracht ligt dit benedenhuis van circa 128,8 m. Dit nog te renoveren benedenhuis bestaat uit 2 verdiepingen, begane grond en souterrain, en heeft een grote zonnige tuin van ca. 84 m gelegen op het zuidwesten!

Indeling:
Eigen entree op de begane grond. De begane grond kunt u helemaal naar eigen smaak inrichten. Een zeer ruime woonkamer met grote woonkeuken? Of toch een extra kamer? Alles is nog mogelijk. De visuals geven u hiervan een idee. De huidige indeling is als volgt: hal, badkamer voorzien van douche en toilet, aan de voorzijde een (slaap)kamer met trap naar het souterrain. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer, welke van voor naar achter doorloopt. Openslaande deuren naar de grote en zonnige tuin op het zuidwesten. Hiernaast ligt aan de achterzijde een slaapkamer en de dichte keuken. Allen met toegang tot de tuin. Het souterrain beslaat momenteel drie casco ruimten, met aan de achterzijde daglichttoetreding. Het souterrain is in te delen met drie slaapkamers en badkamer. U dient hiervoor zelf de benodigde vergunningen c.q. goedkeuringen aan te vragen.

Ligging:
Het benedenhuis is gelegen in het hart van het voormalige stadsdeel De Baarsjes, nu stadsdeel West, aan de leuke Admiralengracht vlakbij de Kinkerstraat. Op fietsafstand van de Ten Catemarkt, allerlei winkeltjes, diverse supermarkten, restaurants zoals Edel, Fa. Speykervet en Bar Baarsch en natuurlijk om de hoek van De Hallen (met o.a. bioscoop, winkels, restaurantjes en de Foodhallen). Voor ontspanning kun je terecht in het Rembrandtpark en het Erasmuspark.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is uitstekend. De ring A10 is via oprit S105 of S106 binnen 5 minuten te bereiken. Om de hoek stoppen diverse trams en bussen, en ook Station Sloterdijk en Amsterdam CS zijn goed te bereiken.

Bijzonderheden:
- Bijgaande visuals en plattegronden zijn indicatief;
- Woonoppervlakte van ca. 128,8 m (NEN2580 rapport aanwezig);
- Nog geheel naar eigen smaak in te delen. Het souterrain heeft momenteel alleen aan de achterzijde daglichttoetreding. Het gehele appartement verkeert in casco staat en wordt in de huidige staat opgeleverd;
- Verbouwing en eventueel benodigde vergunningen voor rekening en risico koper;
- Grote tuin van circa 84 m gelegen op het zuidwesten;
- Kunststof kozijnen met dubbel glas aan voorzijde en houten kozijnen met dubbelglas aan achterzijde;
- Vereniging van Eigenaars Gebouw Admiralengracht 279-281;
- Gezonde VvE;
- Servicekosten bedragen circa 95,- per maand;
- De erfpachtcanon bedraagt 743,73 euro per jaar (per 16-7-2018). Het tijdvak loopt tot 15 juli 2050; Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000;
- Vaste procjectnotaris: Kasper Notariaat te Amsterdam;
- Oplevering in overleg, kan spoedig.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-05-2018
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1926

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
129 m²
Externe bergruimte
4 m²
Inhoud
414 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Van Galenbuurt

De Jan van Galenstraat is de hoofdstraat in de Van Galenbuurt en de verbinding tussen Nieuw-West en het centrum van Amsterdam. De straat kreeg zijn naam in 1925. Langs de Jan van Galenstraat bevinden zich Food Center Amsterdam (de voormalige centrale markthallen), het Erasmuspark en het (voormalige) sportpark Jan van Galenstraat.

Kaart Admiralengracht 281 H 1056EA AMSTERDAM, John Franklinbuurt

naar Admiralengracht 281 H 1056EA AMSTERDAM, John Franklinbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand