Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Admiralengracht 38 I 1057EZ Amsterdam, Van Brakelkwartier

Vraagprijs € 439.000 

Bouwjaar
1926
Woonoppervlakte
76 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

** See the English translation below**

Het is heerlijk wonen in deze stijlvolle 3- kamerwoning van 76,3 m² met fraai vrij uitzicht op het water van de Admiralengracht. Deze moderne woning met hoekligging heeft o.a. een sfeervolle woonkamer in directe verbinding met de open leefkeuken, 2 slaapkamers, apart toilet, en een luxe badkamer. 

Indeling: 
Via het nette gemeenschappelijke trappenhuis bereik je de woning op de eerste etage. Bij binnenkomst arriveer je in de hal welke toegang geeft tot alle vertrekken, apart toilet, badkamer met douche en wastafel. De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde, de masterbedroom heeft een inbouwkast en de wasmachineaansluiting en CV zitten in de kleinere kamer. De riante woonkamer is gelegen aan het water en staat in verbinding met de open keuken v.v. eiland en diverse inbouwapparatuur. 

Omgeving:
In deze populaire omgeving heb je alle voorzieningen die je je kan wensen om de hoek. Een Albert Heijn aan het einde van de straat en tal van andere winkels in de buurt. Ook de beste 'hotspots' van West zijn hier te vinden. Zoals Café Radijs in de straat met een terras aan de gracht, Bar Baarsch voor de maandagavond pubquiz. Café Frits voor een super hamburger, Faam voor de lekkerste pizza, Zürich voor een heerlijk diner allemaal op loopafstand. Voor ontspanning zijn daarnaast zowel het Vondel, Erasmus- als het Rembrandtpark vlakbij. Dit is heerlijk wonen midden in het levendige hart van het populaire stadsdeel de Baarsjes.  

Bereikbaarheid:
Parkeren kan voor de deur en een vergunning is binnen redelijke tijd te verkrijgen. De ligging is zeer gunstig ten opzichte van de ring A10 (afslag S105) en OV-verbindingen (lijn 7, 13, 15, 18 en 19) naar alle hoeken van de stad waaronder het Leidseplein, de Dam en Centraal Station. Met de fiets ben je via de Jan Evertsenstraat in ‘no-time’ in het centrum.

Vereniging van eigenaars (V.v.E.):
Er is sprake van een actieve en financieel gezonde V.v.E. en de leden laten zich ondersteunen door een professionele beheerder. De maandelijkse servicekosten zijn momenteel ca. € 100,-, dit is inclusief o.a. de opstalverzekering en de reservering voor het onderhoud. 

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond van de gemeente Amsterdam en de erfpachtcanon is vooruitbetaald t/m 31 maart 2050. De erfpacht is voortdurend en hierop zijn van toepassing de erfpachtbepalingen van 2000. 

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte van 76,3 m². Dit is NEN2580 gemeten en het certificaat is aanwezig
- Lekker licht dankzij hoekligging en de vele raampartijen met aan de voorzijde een uniek uitzicht op de gracht
- Mogelijkheid voor aanleg van een bootje voor de deur 
- 2 slaapkamers
- Op de eerste verdieping gelegen met vrij weids uitzicht en veel privacy
- Volledig dubbel glas dus goed geïsoleerd
- Actieve en financieel gezonde V.v.E., de maandelijkse servicekosten zijn ca. € 100.-
- Korte wachttijd voor het krijgen van een parkeervergunning
- Verwarming en warm water via CV
- Erfpacht vooruitbetaald tot 2050
- Gelegen tussen het Vondel-, Rembrandt- en Erasmuspark
- Binnen ‘no time’ bereik je de A10
- Gewilde en populaire locatie in De Baarsjes
- Bouwjaar 1926 
- Oplevering in overleg

*English text*

It is wonderful to live in this stylish 2- bedroom apartment of 76.3 m² with a beautiful unobstructed view of the water of the Admiralengracht. This modern house has a cozy living room in direct connection with the open kitchen, separate toilet and a luxurious bathroom.

Layout:
You will reach the apartment on the first floor via the neat communal staircase. Upon arrival you arrive in the hall which gives access to all rooms, separate toilet, bathroom with shower and sink. The two bedrooms are located at the rear, the master bedroom has a fitted wardrobe and the washing machine connection and heating system are in the smaller room. The spacious living room is located on the water and is connected to the open kitchen with island and various appliances.

Surroundings:
In this popular area you have all the amenities you could wish for around the corner. An Albert Heijn at the end of the street and numerous other shops in the area. The best 'hotspots' in West can also be found here. Like Café Radijs in the street with a terrace on the canal, Bar Baarsch for the Monday night pub quiz. Café Frits for a nice hamburger, Faam for the tastiest pizza, Zurich for a delicious dinner. All within walking distance. For relaxation, the Vondel, Erasmus- and Rembrandpark are also nearby. This is wonderful living in the middle of the lively heart of the popular Baarsjes district.

Accessibility:
Parking is available in front of the door and a permit can be obtained within a reasonable time. The location is close to the A10 ring road (exit S105) and public transport connections (lines 7, 13, 15, 18 and 19) to all corners of the city including Leidseplein, Dam Square and Central Station. By bike you can easily reach the city center via Jan Evertsenstraat.

Association of owners:
There is an active and financially healthy association of owners and the members are supported by a professional manager. The monthly service costs are currently around € 100. This includes, among other things, the building insurance and the reservation for maintenance.

Ground lease:
The property is located on the grounds of the municipality of Amsterdam and the ground rent is prepaid until March 31, 2050.

Key- facts: 
- Living area of ??76.3 m². This is NEN2580 measured and the certificate is present
- Nice and light thanks to the corner location and the many windows with a unique view of the canal at the front
- Possibility of installing a boat in the canal in front of the door 
- 2 bedrooms
- Located on the first floor with a nice wide view and lots of privacy
- Fully double glazed so well insulated
- Active and financially healthy association of owners, the monthly service costs are approximately € 100,-
- Short waiting time for getting a parking permit
- Heating and hot water via central heating
- Annual ground lease prepaid until 2050
- Located between the Vondel, Rembrandt- and Erasmuspark
- You will reach the ring route A10 within 5 minutes 
- Popular location in the Baarsjes district
- Year of construction 1926
- Delivery in consultation
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-09-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1926

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
76 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Chassébuurt

De Chassébuurt ligt tussen de Baarsjesweg, de Postjesweg, de Admiralengracht, de Jan Evertsenstraat en de Admiraal de Ruijterweg. De buurt is vernoemd naar de Chasséstraat.
De Chassébuurt: Gebouwd met subsidie van het rijk
In de jaren twintig werd een premieregeling voor middenstandswoningen van kracht, waarbij het rijk een subsidie aan particulieren uitgaf om een huis te kunnen bouwen. Veel particulieren verenigden zich en begonnen aan de bouw en exploitatie van woningen in de Chassébuurt. Naast de subsidie van het rijk, konden particulieren ook een hypothecaire lening bij de staat afsluiten, waarvoor de gemeente garant stond. Mochten de huizeneigenaren niet meer aan hun betalingsverplichting kunnen voldoen, dan kwamen de woningen automatisch in het bezit van de gemeente die ze tegen betaalbare huren ging verhuren.
Het Grotestedenbeleid van Kok
De geschiedenis van het ontstaan van de Chassébuurt is bepalend voor het soort bouw van de buurt, evenals de Amsterdamse School-architectuur uit de tijd dat de buurt gebouwd is. In het kader van het Grotestedenbeleid van kabinet Kok-1 is de Chassébuurt in de eerste tien jaar van de 21e eeuw opgeknapt tot een levendig en vitaal gebied. Het is een populaire buurt met galeries en bedrijfjes, woningen voor alle inkomensgroepen, opgeknapte straten en sociale voorzieningen. In 2017 woonden er ruim 6000 inwoners in de Chassébuurt, bij een woningvoorraad van bijna 3000.
Bijzonder: Natuurtuin Slatuinen
Bijzonder aan de Chassébuurt is de aanwezigheid van Natuurtuin Slatuinen tussen de Slatuinenweg, de Chasséstraat, de Admiraal de Ruijterweg en de Jacob van Wassenaer Obdamstraat. De ingang van deze natuurtuin ligt tussen de percelen Slatuinenweg 43 en 47. Tot 1982 zat er een kwekerij.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder