Open Huis - 7 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Admiralengracht 40 bv 1057EZ Amsterdam, Van Brakelkwartier

Bewaar object

Omschrijving

Prachtig gerenoveerd dubbel bovenhuis met een woonoppervlak van ca. 143 m2 met subliem dakterras van 47 m2.. De Admiralengracht is gelegen in de hippe wijk de Baarsjes. Het appartement ligt op de derde en vierde verdieping, met eigen entree vanaf de tweede verdieping, van een in 2018 volledig gerenoveerd pand.

Het hoogwaardig en luxe verbouwde appartement heeft de beschikking over maar liefst 4 slaapkamers, twee badkamers en een heerlijk dakterras met dakopbouw

LIGGING:

De Admiralengracht is een prachtige gracht met aan weerszijden een brede groenstrook met diverse oude bomen. Indien u in het bezit bent van een bootje bent u binnen enkele minuten op de grachten van het centrum van Amsterdam. Voor rust en ontspanning kunt u terecht in het nabijgelegen Erasmuspark en Rembrandtpark.

Stadsdeel de Baarsjes is met haar gevarieerde winkelaanbod en eetgelegenheden o.a. in de Jan Evertsenstraat en nabij de Kinkerstraat gewoonweg een heerlijke buurt om in te wonen. Verder treft u in de buurt diverse scholen, buurthuizen, speeltuinen en een kinderboerderij in het Rembrandtpark aan.

BEREIKBAARHEID:

De ligging is gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A4, ring A10 (afslag S105) en tramverbindingen (lijn 5, 7, 13, 15 en 18), nachtbus om de hoek, naar alle hoeken van de stad waaronder het Leidseplein, de Dam en Centraal Station. Verder treft u in de buurt diverse scholen en winkels. Met de fiets bent u via de gezellige Kinkerstraat in ‘no-time’ in het Centrum.

INDELING:

Entree bevindt zich op de tweede verdieping met een binnentrap naar de derde verdieping komt u het appartement binnen. Bij binnenkomst komt u in de prachtige open keuken aan. De keuken beschikt over diverse inbouw apparatuur zoals een wijnkoeler, koffiezetapparaat en combi-oven. Vanuit de keuken heeft u mooi uitzicht over de lichte en wijde woonkamer. Aan de achterzijde van deze verdieping bevindt zich een toilet met fontijn, een balkon op het oosten en een slaap/studiekamer. Door het gehele appartement liggen prachtige houten vloeren.
Door middel van de trap komt u op de tweede verdieping van het appartement. Bij binnenkomst vindt u de 'masterbedroom' met ruim balkon (oosten) en een prachtige privé badkamer. Aan de voorkant bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad.

Op het dak van het appartement bevindt zich een subliem dakterras van 46 m2. Deze bereikt u via een geïsoleerd dakhuisje. Vanaf het dakterras heeft u de hele dag zon en prachtig uitzicht over de Jordaan, de Baarsjes en de rest van de gehele binnenstad.

BIJZONDERHEDEN:

- Woonoppervlak 143 m2 (NEN 2580-norm);
- Luxe afwerking;
- Prachtige houten vloeren door gehele appartement;
- 4 slaapkamers;
- 2 badkamers;
- Geheel voorzien van dubbel glas;
- Geheel gerenoveerd in 2018;
- 2 balkons op oosten;
- Subliem dakterras van 46 m2;
- VvE in oprichting;
- Jaarlijkse erfpacht canon zal ca. € 650,- bedragen, tijdvak t/m 2050;
- Alg. bep. 1994, gemeente Amsterdam;
- Maandelijkse VvE bijdrage: € 150,- euro;
- Vaste projectnotaris: notariaat HamansBlocks;
- Voorbehoud splitsing appartementsrechten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-03-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
143 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Chassébuurt

De Chassébuurt ligt tussen de Baarsjesweg, de Postjesweg, de Admiralengracht, de Jan Evertsenstraat en de Admiraal de Ruijterweg. De buurt is vernoemd naar de Chasséstraat.
De Chassébuurt: Gebouwd met subsidie van het rijk
In de jaren twintig werd een premieregeling voor middenstandswoningen van kracht, waarbij het rijk een subsidie aan particulieren uitgaf om een huis te kunnen bouwen. Veel particulieren verenigden zich en begonnen aan de bouw en exploitatie van woningen in de Chassébuurt. Naast de subsidie van het rijk, konden particulieren ook een hypothecaire lening bij de staat afsluiten, waarvoor de gemeente garant stond. Mochten de huizeneigenaren niet meer aan hun betalingsverplichting kunnen voldoen, dan kwamen de woningen automatisch in het bezit van de gemeente die ze tegen betaalbare huren ging verhuren.
Het Grotestedenbeleid van Kok
De geschiedenis van het ontstaan van de Chassébuurt is bepalend voor het soort bouw van de buurt, evenals de Amsterdamse School-architectuur uit de tijd dat de buurt gebouwd is. In het kader van het Grotestedenbeleid van kabinet Kok-1 is de Chassébuurt in de eerste tien jaar van de 21e eeuw opgeknapt tot een levendig en vitaal gebied. Het is een populaire buurt met galeries en bedrijfjes, woningen voor alle inkomensgroepen, opgeknapte straten en sociale voorzieningen. In 2017 woonden er ruim 6000 inwoners in de Chassébuurt, bij een woningvoorraad van bijna 3000.
Bijzonder: Natuurtuin Slatuinen
Bijzonder aan de Chassébuurt is de aanwezigheid van Natuurtuin Slatuinen tussen de Slatuinenweg, de Chasséstraat, de Admiraal de Ruijterweg en de Jacob van Wassenaer Obdamstraat. De ingang van deze natuurtuin ligt tussen de percelen Slatuinenweg 43 en 47. Tot 1982 zat er een kwekerij.

Kaart Admiralengracht 40 bv 1057EZ Amsterdam, Van Brakelkwartier

naar Admiralengracht 40 bv 1057EZ Amsterdam, Van Brakelkwartier
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand