Admiralengracht 75 - 2 1057ER Amsterdam, Columbusplein e.o.

Vraagprijs € 399.000 

Bewaar object
Bouwjaar
1929
Woonoppervlakte
71 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Wij bieden aan: een prachtig sfeervol 3-kamerappartement (circa 71m2), met afgekochte erfpacht (30-06-2056), gelegen aan de mooie Admiralengracht in het super gezellige stadsdeel De Baarsjes!

Omgeving:

De woning is gelegen aan de Admiralengracht, de breedste gracht in de Baarsjes. Op loopafstand van de woning liggen (Jan Evertsenstraat, Kinkerstraat, Ten Katemarkt en het Mercatorplein) vele gezellige en hippe winkel- en eetgelegenheden en ruime mogelijkheden om boodschappen te doen. Ontspannen in een mooi park kan in het Rembrandtpark of Erasmuspark die beiden in de directe omgeving liggen. Kenmerkend voor de buurt is de rustige ligging terwijl er perfecte verbinding is naar het centrum met de fiets of openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de ring A10. Voor de deur en in de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Er is een mogelijkheid om een bootje aan te leggen voor de deur.

Indeling:

Begane grond:

Entree met brievenbussen en bellentableau, toegang tot trappenhuis.

Tweede verdieping:

Hal met toegang tot alle ruimtes. Leuke lichte woonkamer gelegen aan de voorzijde met erker en fraai uitzicht op de Admiralengracht. Aan de achterzijde bevindt zich de heerlijk grote slaapkamer die ruimte biedt aan een grote kastenwand. De keuken/ eetkamer is voorzien van diverse inbouwapparatuur en biedt toegang tot het balkon op het zuidwesten. De nette badkamer is o.a. voorzien van douche, toilet, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Verder treft u op de 4e verdieping een ruime berging (14m2) aan.Bijzonderheden:

- Woonoppervlakte circa 71 m˛;
- Externe bergruimte van circa 14 m˛;
- Bouwjaar 1929;
- Balkon gelegen op het Zuidwesten;
- Voorzijde houten kozijnen met dubbelglas;
- Achterzijde kunststof kozijnen met dubbelglas;
- Cv-ketel Nefit 2011;
- Servicekosten circa € 105- per maand;
- VvE, beheerd door Pro VvE beheer;
- Erfpacht afgekocht tot en met 30-06-2056;
- Oplevering in overleg;
- Top locatie!
We offer a charming and well presented 3-room apartment (approximately 71m2), located on the beautiful Admiralengracht in the trendy neighborhood of De Baarsjes!

Surroundings:
The house is located on the Admiralengracht, the widest canal in the Baarsjes. Within easy walking distance you will find many trendy shops and restaurants. For daily shopping there are plenty of local shops and supermarkets around the corner (Jan Evertsenstraat, Kinkerstraat, Ten Katemarkt and the Mercatorplein). Within close proximity you can relax in the beautiful Rembrandtpark or the cosy Erasmuspark. The property is located on a quiet location, yet well connected to the city centre by both bike and public transport. By car you are within easy reach of the A10 ring road in less then 5 minutes. On street parking is easily possible in front of the apartment and in the immediate vicinity thereof. It is possible to have your own boat in the canal in front of the apartment.

Layout:

Ground floor:
Shared entrance to communal stairway which includes doorbell and letterboxes.

Second floor:
Spacious entrance hall giving access to all rooms. Nice bright living room located at the front of the apartment with bay window and a beautiful view of the canal. At the back of the apartment is the wonderfully large bedroom that offers a large built-in wardrobe. The spacious kitchen/ dining room is equipped with various appliances and provides access to the balcony on the southwest. The neat bathroom provides a shower, toilet, sink and has a connection for the washing machine. Furthermore you will find a large storage room (14 m2) on the 4th floor.

Key features:
- Surface area approximately 71 m˛;
- Storage room approximately 14 m2;
- Year 1929;
- Balcony located on the Southwest;
- Wooden window frames with double glazing at the front of the house;
- PVC window frames with double glazing at the rear;
- Central heating (Nefit 2011);
- Service costs approximately € 105 per month;
- VvE, managed by Pro VvE management;
- No leasehold payments due until review date (30-06-2056);
- Exchange date to be discussed;
- Great location!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-01-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
71 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Foto's

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.