Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Admiralengracht 75 III 1057ER Amsterdam, Columbusplein e.o.

Bewaar object
Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
82 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Ruim sfeervol 3-kamerappartement van ca. 82 m² gelegen op de 3de verdieping aan de Admiralengracht in het gezellige stadsdeel De Baarsjes.

De Admiralengracht is een prachtige gracht met aan weerszijde een brede groenstrook met diverse oude bomen.
Indien u in het bezit bent van een bootje bent u binnen enkele minuten op de grachten van het centrum van Amsterdam.Voor rust en ontspanning kunt u terecht in het nabijgelegen Erasmuspark en het Rembrandtpark en op 10 fietsminuten afstand de Sloterplas.

Stadsdeel de Baarsjes is met haar gevarieerde winkelaanbod en eetgelegenheden o.a. in de Jan Evertsenstraat en nabij de Kinkerstraat gewoonweg een heerlijke buurt om in te wonen. Verder treft u in de buurt diverse scholen, buurthuizen, speeltuinen en een kinderboerderij in het Rembrandtpark aan. De buurt wordt steeds populairder en dat is onder andere te zien aan de nieuwe trendy sportschool Sportplaza en de trendy cafés en restaurants die recent hier in de buurt hun deuren geopend hebben.


Ligging en Omgeving:
Gelegen aan de breed opgezette en groene Admiralengracht op steenworp afstand van het Rembrandt- en Erasmuspark en om de hoek van de Jan Evertsenstraat en de Kinkerstraat waar je nagenoeg al je dagelijkse voorzieningen hebt. Verder is de buurt rijkelijk bedeeld met populaire horecagelegenheden (o.a. Bar Frits, Café Zurich, Bar Baarsch, Bar Spek, Café Thuys, Restaurant Edel, Café Radijs, Café Oslo en Café Cook). Met de auto ben je binnen een handomdraai op de ringweg A-10 (afslag S106 en S105) en met het openbaar vervoer (o.a. tramlijn 13 en 17 en de buslijnen 15 en 18) sta je zo in het Amsterdamse centrum.

Indeling:
Entree: in de hal bevindt zich een toilet met fontein en er is ruimte voor een garderobe. Via de open entree heb je toegang tot de ruime woonkamer / eetkamer met een charmant balkon gelegen op het oosten.
De open keuken in de woonkamer is voorzien van diverse apparatuur waaronder een koel-vriescombinatie, vaatwasser, gasfornuis, oven en een Quooker. Tevens biedt de woonkamer toegang via een vaste trap naar de 2de slaapkamer die voorzien is van 2 kasten waarin de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden. Deze slaapkamer heeft een nokhoogte van 4,10 meter.
De hal biedt ook toegang tot de hoofdslaapkamer aan deze slaapkamer ligt de open badkamer, die luxe is afgewerkt met een ligbad, design wastafel met verwarmde spiegel, ruime douche en vloerverwarming. Een balkon grenst aan de bad en slaapkamer, dit balkon is op het westen gelegen.


Bijzonderheden:

- Mooie badkamer met vloerverwarming.
- Erfpacht afgekocht tot en met 30 juni 2056.
- Professionele VVe beheerder.
- Servicekosten € 82,45 per maand.
- Meer jaren onderhoudsplan aanwezig.
- Balkon voorzijde op het oosten, en achterzijde op westen.
- Eigen CV ketel bouwjaar 2007 CV-Combi inst. Intergas.
- Oplevering kan spoedig echter na 16 december 2018.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-11-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
82 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.