Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Admiralengracht 79 I 1057ER Amsterdam, Columbusplein e.o.

Bewaar object
Bouwjaar
1929
Woonoppervlakte
73 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Sfeervol vierkamer-appartement aan de Admiralengracht met een balkon op het westen in het gezellige stadsdeel De Baarsjes. Vanuit de woonkamer heeft u prachtig uitzicht op het water.

De Admiralengracht is een mooie brede gracht met aan weerszijden een ruime groenstrook met verschillende prachtige oude bomen. Met een bootje bent u binnen enkele minuten op de grachten van het centrum van Amsterdam. Voor rust en ontspanning kunt u terecht in het nabijgelegen Erasmuspark en het Rembrandtpark, maar ook de Sloterplas ligt maar op 10 minuten fietsen.

Stadsdeel de Baarsjes is met haar gevarieerde winkelaanbod en eetgelegenheden aan onder andere de Jan Evertsenstraat en de Kinkerstraat gewoonweg een heerlijke buurt om in te wonen. Verder treft u in de buurt diverse scholen, buurthuizen, speeltuinen en een kinderboerderij in het Rembrandtpark aan. De buurt is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en dat is te merken aan het steeds groeiende aanbod aan voorzieningen in de wijk zoals de trendy cafés en restaurants.

Aan de Admiralengracht kunt u nog parkeren voor de deur, uiteraard wel betaald, maar een vergunning is binnen redelijke tijd te verkrijgen. De ligging is gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A4, ring A10 (afslag S105) en tramverbindingen (lijn 5, 7, 13, 15 en 18), nachtbus om de hoek, naar alle hoeken van de stad waaronder het Leidseplein, de Dam en Centraal Station. Verder treft u in de buurt diverse scholen en winkels. Met de fiets bent u via de gezellige Kinkerstraat in ‘no-time’ in het centrum.

Indeling:
Eigen entree op de begane grond, middels trap naar de 1e verdieping, hal met toegang tot alle ruimtes. Aan de achterzijde liggen de twee slaapkamers en de keukenruimte met aansluitingen waar u naar eigen smaak een keuken kunt plaatsen, een nieuwe C.V.-ketel is al geplaatst. De grootste van de twee slaapkamers aan de achterzijde heeft een kastruimte met wasmachine-aansluiting en openslaande deuren naar het balkon. Vanuit de keuken heeft u ook toegang tot het balkon op het westen met bergkast. Aan de voorzijde van de woning ligt de woonkamer van circa 17 m˛ en slaapkamer van circa 9 m˛ met erker en meterkast en uitzicht op het water. De vernieuwde badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. Grote berging op de zolder.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 73 m˛;
- Bouwjaar 1929;
- Balkon achterzijde gelegen op het westen;
- Houten kozijnen voorzijde enkel glas;
- Kunststof kozijnen achterzijde enkel glas;
- Momenteel wordt de splitsingsakte en -tekening aangepast door de notaris.
- C.V.-ketel Intergas HR 2018;
- Servicekosten circa € 86,-- per maand;
- VvE, beheerd door Pro VvE beheer;
- Erfpacht afgekocht tot en met 30-06-2056;
- Verkoop enkel voor hoofdbewoning of bewoning door eigen kind;
- Anti speculatiebeding voor een duur van 2 jaar;
- Projectnotaris Loyens & Loeff Notarissen te Amsterdam;
- Oplevering per direct.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-10-2018
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
73 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Hoofdweg e.o.

Hoofdweg en omgeving is een wijk in stadsdeel 'De Baarsjes', dataan de westkant van Amsterdam, net buiten het centrum ligt. De wijk wordt gekenmerkt door bouw in Amsterdamse Schoolstijl en is met zo’n 10.000 inwoners qua inwoneraantal een middelgrote wijk, waar van de bijna 6000 woningen 100% gezinswoningen is.
Hoofdweg: hoofdstraat Plan West
De straat liep in eerste instantie vanaf het Surinameplein tot aan het Mercatorplein en vormde de hoofdstraat van Plan West, het vervolg op Plan Zuid van Berlage. Later werd de straat doorgetrokken tot aan het Bos en Lommerplein. De naam van de straat stamt uit 1919 toen deze nog in de gemeente Sloten lag. Het was een brede, centrale weg door de nieuwbouwwijken (want dat waren het toen) van Sloten. Nadat Sloten in 1921 bij Amsterdam werd getrokken bleef de Hoofdweg haar naam behouden.
Hip and happening Hoofdweg
Sinds enkele tientallen jaren zijn in De Baarsjes en dus ook op en rondom de Hoofdweg meer en meer trendy cafe’s, restaurants en koffiespots te vinden. De meeste hotspots vind je langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein.Populaire cafés zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoekwaar je aan het water kunt zitten. Voor een clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar rust of een speeltuin, dan kun je twee fantastische parken om de hoek van de Hoofdweg vinden: het Rembrandtpark en Erasmuspark.