Adolphine Eduardine Kokplantsoen 56 1063PW Amsterdam, Buurt 4 Oost

Bewaar object
Bouwjaar
1997
Woonoppervlakte
93 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Dit fraaie en zonnige 3-kamer hoekappartement is omringd door groen en straalt rust en met name ruimte uit door de bijzondere ligging en indeling.

Het appartement, welke gelegen is op de eerste verdieping, bereikbaar met trap en lift, heeft een weids uitzicht en daardoor een directe feeling met het aangrenzende boomrijke park.
Daarnaast beschikt het appartement over een afgesloten parkeerplaats met een eigen parkeerplek (alleen toegankelijk voor bewoners van het complex) en een separate berging in de onderbouw. De berging is voorzien van een 220 volt aansluiting voor oplaadmogelijkheden (elektrische fiets) en / of plaatsing van een vriezer.

Het appartement is gelegen in een modern nieuwbouwcomplex (bouwjaar 1997) en zowel het complex als het appartement verkeren in een goede staat van onderhoud.

Dit appartement geeft rust ter plekke en bereikbaarheid van alles wat Amsterdam en omgeving te bieden heeft binnen handbereik, te weten; natuur, cultuur en vertier. Een aantal voorbeelden hiervan zijn het Sloterparkbad, Theater De Meervaart, het Van Eesteren museum, Westergasfabriek, zowel het Sloter- als het Gerbrandypark en een prachtige fietsroute tot aan het Leidseplein.

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het appartement zeer goed te bereiken. Diverse openbaar vervoersmogelijkheden zijn in de directe nabijheid te vinden: tramlijnen 7 en 13, buslijnen 21, 69 en 80 en metrolijn 51. Deze opties maken de stad en omstreken zeer goed bereikbaar.

INDELING
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping, te bereiken middels de trap, maar ook de lift is een optie.
Direct bij binnenkomst, vanuit de hal, heeft u toegang tot de eerste slaapkamer aan de rechterzijde en de luxe open keuken aan de linkerzijde. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een kookeiland.
De keuken grenst aan de zeer lichte en royale woonkamer welke op haar beurt toegang geeft tot het woningbrede balkon welke door de hoekligging groter is, een vaste kast voor de cv-ketel, een inpandige berging en een halletje met toegang tot de tweede slaapkamer en moderne badkamer. Alle vertrekken zijn zeer ruim te noemen en beide slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel.

Het balkon (voorzien van een buitenkraan) is niet alleen woningbreed, maar loopt ook de hoek om en heeft op deze manier altijd de beschikking tot een fijn zonnig plekje, maar ook een heerlijk beschut stukje. De brede achterkant is belegd met Bankirai (tropisch hardhouten vlonders) en beschikt over een luifel.

Daarnaast beschikt het appartement over elektrische zonwering bij de woonkamer en dubbelzijdige zonwering aan de keukenzijde.

EIGENDOM
Beide appartementsrechten zijn gelegen op grond die is uitgegeven in erfpacht. De canon is voor beide rechten vooruitbetaald tot en met einde tijdvak; 30-11-2045. De Algemene Bepalingen 1994 voor voortdurende erfpacht van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing. (mogelijkheid afkoop verlengde tijdvak en / of eeuwig durend afkopen)

KADASTRALE AANDUIDING
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning met balkon op de eerste verdieping en berging op de begane grond, op de bouwtekening aangeduid met het nummer 101, huisnummer 56, kadastraal bekend Gemeente Sloten, sectie D, nummer 6888-A-1, uitmakende het 25/1248e aandeel in de gemeenschap.
+
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de parkeerplaats gelegen op het maaiveld, op de bouwtekening aangeduid met nummer 101, kadastraal bekend Gemeente Sloten, sectie D, nummer 6888-A-88, uitmakende het 1/1248e aandeel in de gemeenschap.

BIJZONDERHEDEN
- Modern appartement in een goed onderhouden complex met lift.
- Extra groot en zonnig balkon.
- Zeer praktische en mooie indeling.
- Oplevering in overleg.
- Actieve en gezonde VvE met professionele beheerder.
- Beschikking tot een eigen parkeerplek.
- Separate box/berging in onderbouw.
- De erfpacht is afgekocht tot en met 30-11-2045. Indicatie voor het eeuwig durend afkopen van de erfpacht is op te vragen bij de makelaar.

----------------------------------

This beautiful and sunny 3-room corner apartment is surrounded by greenery and radiates tranquillity and space due to its unique location and layout.

The apartment, which is located on the first floor, accessible by stairs and lift, has a wide view and provides the immediate experience of being connected with the adjacent wooded park.
In addition, the apartment has a closed car park with its own parking space (only accessible to residents of the complex) and a separate storage room in the basement. The storage room has a 220-volt connection for a charger (electric bicycle) and/or a freezer.

The apartment is located in a modern new building complex (built in 1997) and both the complex and the apartment are in a good state of repair.

This apartment provides a peaceful haven and access to everything that Amsterdam and the surrounding area have to offer; nature, culture and entertainment. A number of examples are the Sloterparkbad, De Meervaart Theatre, the Van Eesteren museum, Westergas Factory, both Sloter and Gerbrandy Park and a beautiful cycling route to Leidseplein.

The apartment is easily accessible both by car and by public transport. Various public transport options can be found in the immediate vicinity: tram lines 7 and 13, bus lines 21, 69 and 80 and metro line 51. These options make the city and the surrounding area very easily accessible.

LAYOUT
The apartment is located on the first floor, accessible via the stairs, but the lift is also an option.
Immediately upon entering, the hall provides access to the first bedroom on the right and the spacious open kitchen on the left. The kitchen is fitted with various appliances and a cooking island.
The kitchen adjoins the very bright and spacious living room which in turn gives access to the apartment-wide balcony, which is larger due to the corner location, a built-in cupboard for the boiler, a storage room and a hallway with access to the second bedroom and modern bathroom. All rooms are very spacious, and both bedrooms have fitted wardrobes. The modern bathroom has a bath, walk-in shower and washbasin.

The balcony (with an outside tap) runs along the total width of the house and around the corner, providing access to a nice sunny spot and a wonderfully sheltered part. The rear side is covered with Bankirai (tropical hardwood decking) and has an awning.

In addition, the apartment has electric blinds for the living room and double-sided blinds for the kitchen side.


FEATURES
- Modern apartment in a well-maintained complex with lift.
- Extra large and sunny balcony.
- Very practical and beautiful layout.
- Delivery to be agreed.
- Active and sound Owners Association with professional manager.
- Availability of private parking space.
- Separate storage in the basement.
- The ground lease has been paid up to 30-11-2045. An indication for a perpetual leasehold can be requested from the broker.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-05-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Slotermeer-Zuidwest

Geuzenveld en Slotermeer zijn als onderdeel van de Westelijke Tuinsteden gebouwd in de jaren ‘50 en ‘60. Slotermeer werd als eerste ‘tuinstad’ ontwikkeld, vanuit het principe dat elke woning zoveel mogelijk zon en natuurlijk daglicht ontvangt. Een deel van Slotermeer is beschermd stadsgezicht en grote delen van Slotermeer maken deel uit van het door het Rijk aangewezen ‘Wederopbouwgebied Westelijke Tuinsteden’. Met landschapspark De Bretten, het Gerbrandypark, het Eendrachtspark en de Tuinen van West is dit gebied één van de groenste plekken van Amsterdam. Sinds een paar jaar horen ook Sloterdijk en Westpoort, aan de noordkant van de Haarlemmerweg, tot dit groene stadsdeel.