Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Adriaan Ditvoorsthof 7 1087GX Amsterdam, Haveneiland Noordoost

Bewaar object
Bouwjaar
2005
Woonoppervlakte
167 m²
Aantal kamers
8

Omschrijving

Very luxurious and modern spacious family house (renovated in 2015) of 167 m2 with garden on the Southwest. Is located at a central location at IJburg.

The house has 7 bedrooms, offers plenty of living space and has a sunny garden. The ideal family house!

Features:
car-restricted residential environment, very child friendly
7 bedrooms and 2 bathrooms
sunny backyard
separate parking place in garage and a separate storeroom
swimming possibilities in the immediate area
centrally located on IJburg

The house has a parking space in the adjacent parking garage. Rental price for parking space is € 100 per month.

Format:
The entrance of the House is in the peaceful courtyard behind the Maria Austria Street.
Entrance hall, cupboard, toilet with sink. Both the living room and the kitchen are located on the ground floor. The luxury kitchen is at the front and has a range of built-in appliances including dishwasher, combi oven-microwave, induction hob and a stainless steel hood.

The living room is at the back with floor-to-ceiling windows and double doors opening onto the sunny backyard (southwest). In the garden is a storage space (for example bikes).

First floor: spacious landing with three spacious bedrooms and a complete bathroom with bath, shower cabin, washbasin and a second toilet (2015)

Second floor: large landing, 4 bedrooms and spacious storage closet with washing machine connection and mechanical ventilation unit and second bathroom (2015).

Location
The location is excellent. Right in the heart of IJburg, on Harbour Island-West. That makes it easy to do some shopping. The IJburg shopping centre with supermarkets, Hema, butcher, bakery etc is within walking distance. Various parks, reception, schools are in the immediate area. On bicycle-/loop distance is the harbour with restaurants such as DOK48 and NAP and the popular beach with restaurant Blijburg.

Sports can be more than excellent on IJburg. Both inside and outside.

Accessibility
The accessibility is very good, with a direct connection to Amsterdam Central station, tram 26 and 66 bus line goes in the direction of the Arena and the A10 ring road and the A1 motorway are also easily reached.

Details:
-The property is unfurnished rented
-Spacious home (167 m2) with spacious backyard on the Southwest;
-On the whole ground floor floor-to-ceiling Windows/doors;
-Year of construction 2005, renovated in 2015;
-Various customized screens in the home.

Zeer luxe en moderne ruime gezinswoning (gerenoveerd in 2015) van 167 m2 met tuin op het zuidwesten. Ligt in een autoluw hofje centraal op het Haveneiland van IJburg.

De woning heeft maar liefst 7 slaapkamers, biedt veel leefruimte en heeft een zonnige tuin met achterom. De ideale gezinswoning! De woning wordt NIET verhuurd aan woningdelers.

Kenmerken:
autoluwe woonomgeving, zeer kindvriendelijk
7 slaapkamers en 2 badkamers
zonnige achtertuin
aparte parkeerplaats in garage en een aparte berging
zwemmogelijkheden in de directe omgeving
centraal op IJburg gelegen

De woning beschikt over een parkeerplaats in de naastgelegen parkeergarage. Deze wordt voor € 100 per maand aangeboden voor de verhuur.

Indeling:
De entree van de woning bevindt zich in het rustige hofje achter de Maria Austriastraat.
Entree, ruime hal, meterkast, toilet met fonteintje. Zowel de woonkamer als de keuken bevinden zich op de begane grond. De luxe keuken is aan de voorzijde en beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, combioven-magnetron, inductiekookplaat en een roestvrijstalen afzuigkap. Door de praktische indeling is veel werkruimte om heerlijk te koken.

De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde met verdiepingshoge ramen en dubbele openslaande deuren naar de zonnige achtertuin (Zuidwest). In de tuin staat een schuur.

Via de trap in de entreehal bereikt u de eerste etage.
Eerste etage: ruime overloop met drie ruime slaapkamers en een complete badkamer voorzien van ligbad, douchecabine wastafel en tweede toilet (2015)

Tweede etage: ruime overloop, 4 slaapkamers en ruime bergkast met wasmachineaansluiting en mechanische ventilatie unit en tweede badkamer.

Locatie
De locatie is uitstekend. Midden in het hart van IJburg, op Haveneiland-West. Dat maakt het makkelijk om boodschappen te doen. Het winkelcentrum van IJburg met supermarkten, Hema, slager, bakker etc is op loopafstand te bereiken. Diverse parken, opvang, scholen zijn in de directe omgeving. Op fiets-/loop afstand is de Haven te vinden met restaurants zoals DOK 48 en NAP en iets verder het populaire strand met restaurant Blijburg.

Sporten kan meer dan uitstekend op IJburg. Zowel binnen als buiten. Er zijn hardloopverenigingen, er is een dansstudio. En ook liefhebbers van yoga hebben hoeven het eiland niet af. Hockey, tennis en voetbal verenigingen zijn er ook en met al het water is het niet vreemd dat op IJburg veel aan watersporten wordt gedaan zoals surfen en zeilen.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is heel goed, met tram 26 een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, buslijn 66 gaat in de richting van de Arena en de Ringweg A10 en de A1 zijn tevens snel te bereiken.

Bijzonderheden:
- De woning wordt gestoffeerd verhuurd
- Riante woning (167 m2) met ruime achtertuin op het Zuidwesten;
- Op de gehele begane grond verdiepingshoge ramen/deuren;
- Bouwjaar 2005;
- Diverse op maat gemaakte horren in de woning aanwezig.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-05-2019
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
167 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
8
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: IJburg West

IJburg West is een geheel nieuwe woonwijk in aanbouw ten Oosten van Amsterdam. Kenmerkend aan de in het IJmeer gelegen wijk is dat deze op kunstmatige eilanden is gebouwd. IJburg maakt deel uit van het stadsdeel Oost en kent een zeer hechte gemeenschap waar veel jonge gezinnen met kinderen wonen. Er staat een grote variëteit aan woningen in de buurt van zelfbouwprojecten tot grootschalige appartement complexen. Met het stadsstrand Blijburg aan Zee, leuke lunchplekjes, winkels en barretjes is het heerlijk vertoeven. Daarnaast worden er het hele jaar door verschillende sportieve en culturele activiteiten gepland en kun je er fijn watersporten. In IJburg woon je dan ook in een waterrijke en groene omgeving. Je vindt hier eigenlijk alle voorzieningen die je van een buurt verwacht zoals scholen, kinderopvang, supermarkten en restaurants.