Adriaan van Bergenstraat 8 I 1056JW Amsterdam, Geuzenhofbuurt

Vraagprijs € 319.000 

Bewaar object

Omschrijving

**English text below**

Ruim en licht 4- kamer hoekappartement van circa 63 m² gelegen op de eerste verdieping. Een ideaal appartement om helemaal naar eigen wensen te renoveren!

DE WONING
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement op de eerste verdieping. U komt binnen in een ruime hal welke toegang geeft tot alle vertrekken van dit appartement. De ruime en lichte woonkamer heeft een vrij uitzicht aan de voorzijde en is licht door de hoekligging. De eenvoudige keuken en twee slaapkamers (beiden 6 m²) zijn eveneens gelegen aan de voorzijde. De derde slaapkamer van circa 9 m² is gelegen aan de achterzijde en biedt toegang tot de badkamer, welke voorzien is van een douche. Tevens is er een separaat toilet aanwezig. De externe berging is gelegen in de onderbouw en biedt toegang tot de verzorgde gemeenschappelijke (afgesloten) binnentuin.

DE LIGGING
De woning is gelegen in Stadsdeel West (de Baarsjes) en slechts op enkele minuten fietsen van de Oud West, Jordaan en het Westerpark. Voor sport en ontspanning liggen zowel het Erasmuspark, Rembrandtpark als het Vondelpark op korte fietsafstand. Op loopafstand bevinden zich diverse voorzieningen, restaurants en alle winkels voor de dagelijkse boodschappen aan onder andere de Clercqstraat, de Jan Evertsenstraat en de Jan van Galenstraat. Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Diverse tram- en bushaltes (tramlijn 12, 13, 14 en buslijn 18) bevinden zich op loopafstand en met de auto bent u binnen 5 minuten op de ring A10 (afslag Geuzenveld S105). Thans is er geen wachtlijst voor het krijgen van een parkeervergunning (vergunningsgebied Baarsjes 1.1).

HET ONDERHOUD
Het betreft een voormalige huurwoning op de eerste verdieping welke intern (volledig) gerenoveerd dient te worden.

DE VERENIGING
De gezonde VvE ‘Geuzenhof I’ wordt professioneel beheerd door Rappange VvE beheer. De servicekosten bedragen € 80,37 per maand.

DE GROND
Dit appartement is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De jaarlijks te betalen canon is vooruitbetaald t/m 31 augustus 2033 (AB 1994 zijn van toepassing).

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte circa 63 m² (meetrapport aanwezig);
- Berging in de onderbouw;
- Erfpacht afgekocht tot 31 augustus 2033 (AB 1994);
- Gezonde en professioneel beheerde VVE;
- Maandelijkse servicekosten bedragen € 80,37;
- ouderdomsclausule en verklaring niet-eigen bewoning van toepassing;
- Projectnotaris: Kasper notariaat te Amsterdam.

**English text**

Spacious 4-room apartment of approximately 63 m² located on the first floor. An ideal apartment to renovate!

LAYOUT
Through the common staircase you reach the apartment on the first floor. You enter a hall which gives access to all rooms of this apartment. The spacious and bright living room has a view at the front and is very light due to the corner location. The simple kitchen and two bedrooms (both 6 m²) are also located at the front. The third bedroom of approximately 9 m² is located at the rear and provides access to the bathroom, which is equipped with a shower. There is also a separate toilet. The external storage room is located in the basement and provides access to the common (enclosed) yard.

LOCATION
The house is located in Amsterdam West (de Baarsjes) and only a few minutes by bike from the areas Oud West, Jordaan and the Westerpark. For sports and relaxation, you can go to the Erasmuspark, Rembrandtpark and the Vondelpark. There are various facilities, restaurants and all shops for daily shopping at the Clercqstraat, the Jan Evertsenstraat and the Jan van Galenstraat.
The accessibility by public transport is excellent. Several tram and bus stops (tram 12, 13, 14 and bus 18) are within walking distance and by car you are within 5 minutes on the ring A10 (exit Geuzenveld S105). There is currently no waiting list for a parking permit (license area Baarsjes 1.1).

THE MAINTENANCE
This object concerns a former rental property which needs a completely renovation.

OWNERS ASSOCIATION
The VvE 'Geuzenhof I' is professionally managed by Rappange VvE management. The service costs are € 80,37 per month.

GROUND LEASE
Ground lease is paid till 31 August 2033 (AB 1994).

DETAILS
- Surface area approximately 63 m² (measurement report available);
- Storage in the basement;
- Ground lease is paid till 31 August 2033 (AB 1994);
- Professional VvE manager;
- Monthly service costs are € 80,37;
- Old age clause and declaration for non-home use apply;
- Project notary Kasper Notariaat.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-09-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
63 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Geuzenbuurt

Geuzenbuurt De Geuzenbuurt ligt in Amsterdam-West tussen de Jan Evertsenstraat, de Admiralengracht, de Jan van Galenstraat, de Kostverlorenkade en het Westelijk Marktkanaal. De buurt werd vroeger de Does-, Tromp- en Geuzenbuurt genoemd en ligt middenin wat in de volksmond ook wel De Krommert wordt genoemd. De Jan Eef: een levendige straat De Geuzenbuurt, met de drukke en levendige ‘Jan Eef ‘ als middelpunt, is een mix aan (exotische) eettentjes, bars, restaurants en cafés. Maar ook andere middenstand en ondernemingen zijn niet weg te denken. Van opticiens, tot tatoeagezaken en schoenmakers, je kunt het zo gek niet bedenken, je vindt het op De Jan Eef. Veel jongeren in de Geuzenbuurt De Geuzenbuurt heeft ongeveer 7000 inwoners en 3665 eengezinswoningen. Veel van de woningen, die voornamelijk particulier bezit zijn, zijn de afgelopen jaren onder handen genomen en daardoor in goede staat. Uiteraard worden de huizen niet altijd bewoond door gezinnen, maar ook vaak gedeeld door studenten en andere woningdelers. Het grootste gedeelte van de inwoners van de Geuzenbuurt is tussen de 23 en 39 jaar oud. Daarnaast zijn er veel kleine kinderen. Hierdoor heeft de wijk niet alleen een gevarieerd aanbod aan horeca en winkels, maar ook een leuke mix aan bewoners. Een nadeel hiervan is dat bewoners vinden dat de cohesie in de buurt wat omhoog zou kunnen. De Krommert De Geuzenbuurt ligt in het deel van Amsterdam dat ook wel de Krommert wordt genoemd – genoemd naar de Krommert, een voormalige watergang tussen de Admiralengracht en de Kostverlorenvaart, waar ook de Krommertstraat naar vernoemd is. Op de plek van de Willem de Zwijgerlaan vervolgde vroeger de Kostverlorenvaart zijn weg, maar werd in de jaren twintig gedempt. Daarvan overgebleven is de vrij toegankelijke binnentuin in de Geuzenbuurt. Deze bevindt zich op de open ruimte tussen de huizen van de Admiraal de Ruijterweg en de Maarten Harpertszoon Trompstraat.

Kaart Adriaan van Bergenstraat 8 I 1056JW Amsterdam, Geuzenhofbuurt

naar Adriaan van Bergenstraat 8 I 1056JW Amsterdam, Geuzenhofbuurt
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand