Adriaen van Ostadelaan 16 1181WX Amstelveen, Stadshart

Bewaar object

Omschrijving

Nette, ruime en lichte maisonnette woning in de geliefde Schildersbuurt in het Stadshart van Amstelveen! De woning is gelegen op de tweede en derde etage van dit complex. Het wonen in een maisonnette betekend het wonen met het idee van een woonhuis, maar met de bescherming van een appartementengebouw.

Wonen in Stadshart Amstelveen betekent een ruim aanbod van leuke winkels, gezellige cafe`s en restaurants evenals uitgaansgelegenheden zoals het theater en het muziekpodium om de hoek, maar ook uitvalswegen (onder andere A9) richting Amsterdam, Utrecht en Schiphol en openbaar vervoer (onder andere de tramlijnen 5 en 51) liggen in de directe omgeving. Via de Oranjebaan bereikt u binnen enkele minuten recreatiegebied Middelpolder en de Amstel. Kenmerkend voor de Schildersbuurt is het stedelijke, doch groene karakter.

INDELING
Middels het gemeenschappelijk entree bereikt u de woning op de tweede etage. Vanuit de hal heeft u toegang tot het separaat toilet en de doorzon woonkamer. De woonkamer beschikt over een open haard en toegang tot de half open keuken. De keuken ligt in een hoek waardoor het een speels effect heeft. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon.
Op de derde etage zijn de ruime slaapkamers gelegen, een aan de voorzijde en een aan de achterzijde van de woning. De badkamer beschikt over een ligbad, wastafel en een toilet. Daarnaast beschikt deze etage over een zeer riante berging waar zich de wasmachine aansluiting bevindt.
Op de begane grond is nog een separate berging gelegen.

KADASTRALE AANDUIDING
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de flatwoning gelegen op de tweede en derde verdieping, alsmede een berging, gelegen op de begane grond, kadastraal bekend gemeente Amstelveen, sectie H, nummer 11576, appartementsindex 8, uitmakende het 1/16e onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De vereniging van eigenaars is genaamd 'Adriaen van Ostadelaan 2 t/m 32, even nummers'. De vereniging wordt professioneel beheerd door P.H. Kuijper Makelaardij en Vastgoedmanagement B.V. De servicekosten bedragen 125,- per maand.

BIJZONDERHEDEN
- Projectnotaris KHS notarissen te Haarlem
- Centrale ligging
- Maisonnette woning verdeeld over de 2e en derde verdieping
- Eigen berging in de onderbouw
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Verwarming en warm water middels een cv-ketel.
- Dakkapel aan de voor- en achterzijde.
- Parkeren voor de deur, uitsluitend voor vergunninghouders
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-04-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
88 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Brochure
  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

Het Stadshart van Amstelveen heeft een dubbele functie als centrum en als woonwijk. Wonen en werken gebeurt naast elkaar en boven elkaar. Er is daardoor weinig ruimte voor groen. De woningen dateren vooral uit de periode 1945-1970, maar tussen 1990 en 1999 is er veel vernieuwd. Naast de bekende wekelijkse markt op vrijdag biedt het Stadshart op dinsdag plaats aan een biologische markt.