Open Huis - 1 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Adriaen van Ostadelaan 44 1181WZ Amstelveen, Stadshart

Vraagprijs € 275.000 

Bewaar object

Omschrijving

Kleurrijk en in de Schildersbuurt.

Bijzonder qua layout, de bovenste 2 verdiepingen, perfecte plek in Amstelveen. Dat is in korte lijnen wat je mag verwachten.

Indeling

Het appartement is goed ingedeeld, met een voor- en achterkamer en-suite welke een authentiek gevoel aan de woning geven. Verder een balkon op het Zuiden, een dichte, eenvoudige keuken aan de achterzijde en centraal de hal met trappenhuis.

Op de verdieping een oase aan ruimte. 2 Riante slaapvertrekken in de kapverdieping zijn te bereiken via de interne trap. Speels en klassiek door bijvoorbeeld de dakkapellen. Naast deze kamers tref je een relatief lange ruimte met wasmachine aansluitingen en stookopstelling. Daarnaast een kleine badkamer met douche en wastafel. Op deze verdieping ook erg veel extra bergruimte.

Ligging

De woning ligt in een autoluw gebied in het hart van Amstelveen. De sneltram (Lijn 5 & 51), de A9 en A2, de Beneluxbaan naar de stad, centraler tref je het in Amstelveen niet. Op 3 minuten lopen tref je het Stadshart Amstelveen met alle winkels en voorzieningen welke je wenst. Winkels, kroegjes, musea, zelfs een bioscoop.
VVE

Je hebt een gezonde en actieve VvE. Feitelijk betaal je per maand 118,- aan servicekosten, waaruit het onder andere de opstalverzekering en het toekomstig onderhoud worden betaald. Onlangs is er nog aardig wat onderhoud aan het complex uitgevoerd, waaronder bijvoorbeeld het schilderwerk en de balkonhekken.

Parkeren

Het appartement is gelegen in een parkeervergunningengebied. Het is mogelijk om twee bewonersvergunningen aan te vragen (1ste bewonersvergunning 60,-- per jaar en 2e bewonersvergunning 160,-- per jaar). Tevens is het mogelijk om twee bezoekersvergunningen aan te vragen.

Kortom, beslist een woning welke een bezoek waard is. Bel gerust voor een afspraak!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 118 p/m
Aanmeldingsdatum
14-04-2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
83 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen

Buurtinfo

Het Stadshart van Amstelveen heeft een dubbele functie als centrum en als woonwijk. Wonen en werken gebeurt naast elkaar en boven elkaar. Er is daardoor weinig ruimte voor groen. De woningen dateren vooral uit de periode 1945-1970, maar tussen 1990 en 1999 is er veel vernieuwd. Naast de bekende wekelijkse markt op vrijdag biedt het Stadshart op dinsdag plaats aan een biologische markt.