Open Huis - 6 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Afroditekade 176 - B 1076DZ AMSTERDAM, Olympisch Stadion e.o.

Vraagprijs € 550.000 k.k.

Bewaar object
Bouwjaar
2008
Woonoppervlakte
95 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*** ENGLISH VERSION DOWN BELOW ***

Op mooie locatie in het prestigieuze Zuidkwartier gelegen bieden wij aan een praktisch ingedeeld 3-kamerappartement van 95m2 op de tweede verdieping met fraai uitzicht over het water van de Stadiongracht en voorzien van eigen berging alsmede een parkeerplaats in de onderbouw.

INDELING
Begane grond:
Centraal afgesloten entree met bellen- en brievenbussentableau waarvandaan toegang tot de lift, het trappenhuis en de gemeenschappelijke binnentuin.
Tweede verdieping:
Entree naar hal welke toegang geeft tot alle vertrekken met garderobe, toiletruimte met toilet en fontein en ruime inpandige berging met de wasmachine- en drogeraansluiting. Riante woonkamer aan de voorzijde met grote raampartijen en fraai uitzicht op de Stadiongracht. Vanuit de woonkamer toegang naar de open keuken uitgevoerd met hoogglans witte laden en kasten voorzien van diverse inbouwapparatuur, o.a.: inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, vriezer, koelkast en combi oven/magnetron. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de half open eetkamer met schuifpanelen naar de tweede slaapkamer met ingebouwde kastruimte en een design tweepersoons uitklapbed. Aan de binnentuinzijde bevinden zich de hoofdslaapkamer met vaste kast alsmede de ruime badkamer uitgevoerd met dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad.
In de onderbouw bevinden zich de berging en parkeerplaats.

ALGEMEEN
- Woonoppervlakte 95m2, inhoud 299m3 (conform NEN-2580);
- gebouwd in 2008;
- erfpacht: AB2000, de canon is afgekocht tot en met het einde van het tijdvak zijnde 31 januari 2056;
- verwarming middels stadsverwarming, warm water middels centrale voorziening;
- volledig geïsoleerd;
- het appartement in uitgevoerd met een mechanisch luchtsysteem;
- kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie AC, complexaanduiding 1179, appartementsindices 27 (woning) en 199 (parkeerplaats);
- oplevering in overleg.

VERENIGING VAN EIGENAARS
- Actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaars 'Het Zuidkwartier' te Amsterdam;
- oprichting: 3 februari 2006;
- aandeel in de gemeenschap: 8/823ste (woning) en 1/161ste (parkeerplaats);
- de administratie wordt professioneel gevoerd door JWA VvE Beheer, telefoonnummer 071-3312255;
- de VvE-bijdrage bedraagt € 127,82 per maand voor de woning en € 31,35 per maand voor de parkeerplaats;
- huishoudelijk reglement en meerjaren onderhoudsplanning aanwezig;
- opstalverzekering afgesloten door de VvE met voldoende dekking.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het appartement maakt deel uit van het moderne Zuidkwartier wat deel uitmaakt van het woongebied "Olympisch Kwartier": Een prachtige plek naast het fraai gerestaureerde Olympisch Stadion en het Stadionplein met zowel het Vondelpark als het Amsterdamse Bos op korte afstand. Dit is luxe leven met de beste hotspots van Amsterdam op fietsafstand. Het appartement is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Hier woont u centraal in de stad maar bent u ook zo op de snelweg of op Schiphol.

BIJZONDERHEDEN
- De genoemde vraagprijs is exclusief de parkeerplaats. Vraagprijs parkeerplaats bedraagt € 50.000,-- k.k.;
- videofoon installatie aanwezig;
- lift;
- onder architectuur aangelegde binnentuin;
- het hele appartement is voorzien van een laminaatvloer;
- al de aanwezige inventaris kan achterblijven in de woning indien gewenst.

*** ENGLISH VERSION ***

Located at a beautiful location in the prestigious Zuidkwartier we offer a practical 2-bedroom apartment of 95m2 on the second floor with beautiful views over the water of the Stadiongracht and equipped with private storage and parking spot in the basement.

LAYOUT
Ground floor:
Closed central entrance with bells and letterboxes from where access to the elevator, the staircase and the common courtyard.
Second floor:
Entrance to hallway which gives access to all rooms with wardrobe, toilet room with toilet and fountain and spacious storage room with washing machine and dryer connections. Spacious living room at the front side with large windows and beautiful views over the Stadiongracht. From the living room access to the open kitchen with high gloss white drawers and cupboards with various appliances, among others: induction cooking plate, extractor hood, dishwasher, freezer, fridge and combination oven/microwave. Adjacent to the living room is the semi-open dining room with sliding panels to the second bedroom with built-in wardrobe space and a designer double fold-out bed. On the courtyard side are the master bedroom with closet and the spacious bathroom with double sink, walk-in shower and bath.
In the basement there is the storage room and parking spot.

GENERAL
- Surface area 95m2, volume 299m3 (in accordance with NEN-2580);
- built in 2008;
- ground lease: General Conditions out of 2000, the canon has been bought up till January 31st, 2056;
- heating by means of district heating, hot water by means of a central facility;
- completely insulated;
- the apartment is equipped with a mechanical air system;
- known at the Land Registry's Office as municipality of Amsterdam, section AC, complex indication 1179, apartment indices 27 (apartment) and 199 (parking spot);
- delivery in consultation.

ASSOCIATION OF HOME OWNERS
- Active and financially healthy Association of Home Owners 'Het Zuidkwartier' in Amsterdam;
- establishment: February 3rd, 2006;
- share in the community: 8/823rd (apartment) and 1/161th (parking spot);
- the administration is conducted professionally by JWA VvE Beheer, telephone number 071-3312255;
- the VvE contribution amounts to € 127,82 per month for the apartment and € 31,35 per month for the parking spot;
- internal regulations and long-term maintenance planning;
- building insurance taken out by the Home Owners Associations with sufficient cover.

LOCATION AND ACCESSIBILITY
The apartment is part of the modern Zuidkwartier which is part of the residential area "Olympisch Kwartier": A beautiful place next to the beautifully restored Olympic Stadium and Stadionplein with both the Vondelpark and the Amsterdamse Bos at short distance away. This is luxury life with the best hotspots of Amsterdam on cycling distance. The apartment is easily accessible both by car and by public transport. Here you live centrally in the city but you are also on the motorway or at Schiphol.

PARTICULARITIES
- The asking price is excluding the parking spot. Asking price parking spot is € 50.000,-- k.k.;
- videophone installation present;
- elevator;
- common courtyard;
- laminate floorings throughout the apartment;
- all the inventory in the apartment can remain if desired.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-11-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
95 m²
Externe bergruimte
4 m²
Inhoud
299 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Stadionbuurt

De Stadionbuurt De Stadionbuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en kreeg haar naam in 1922. De buurt is dus – in tegenstelling tot wat iedereen denkt – niet genoemd naar het Olympisch Stadion (1928) van architect Jan Wils, maar naar Het Stadion uit 1912 van architect Harry Elte. Een heel groot deel van de Stadionbuurt bestaat uit huurwoningen; meer dan de helft van de woningen wordt verhuurd door een woningcorporatie, slechts 13% van de huizen is particulier bezit. Meer dan 80% van de woningen is kleiner dan 80 m2. De Stadionbuurt en Plan Zuid Het Stadion van Elte stond 200 meter ten oosten van het Olympisch Stadion - aan de overzijde van de Amstelveenseweg - en werd na de Olympische Spelen van 1928 afgebroken zodat er woningbouw voor in de plaats kon komen. De Amazonenstraat, Van Tuyll van Serooskerkenweg, Argonautenstraat en de Jasonstraat liggen op de plek waar Het Stadion van Elte ooit stond. Plan Zuid, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor de bebouwing van Amsterdam Zuid had bedacht, kon na 1928 alsnog worden afgemaakt. Ware het niet volgens het originele plan van; De van Tuyll van Serooskerkenweg bijvoorbeeld, is aangepast ten gunste van het Olympisch Stadion, dat niet in Berlages Plan Zuid thuishoorde. Hij had op deze plek industrieterreinen en arbeiderswoningen bedacht. Drie buurten in de Stadionbuurt De wijk kan worden opgedeeld in drie buurten; De Marathonbuurt met veel kleinere sociale huurwoningen en de Van Tuyll van Serooskerkenbuurt met veel particuliere huurwoningen en een minderheid aan koopwoningen. Beide uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw in een voor die tijd herkenbare Amsterdamse Schoolbouw. Daarnaast is er nog de buurt ten westen van de Amstelveenseweg, met de woonboten aan het IJsbaanpad en het Olympisch Kwartier (direct naast het Olympisch Stadion), met straatnamen genoemd naar Griekse godinnen als Eos, Afrodite en Artemis. In deze nieuwbouwwijk zijn tussen 2004 en 2008 900 woningen gebouwd. Op dit moment wordt ook het nabijgelegen Het Stadionplein opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.