Agatha Dekenstraat 27 2 1053AM Amsterdam, Bellamybuurt Noord

Bewaar object
Bouwjaar
1904
Woonoppervlakte
51 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Licht 2 kamer appartement met balkon gelegen op eigen grond op een super locatie in Oud West.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in Oud West in een rustige zijstraat van het Bellamyplein, in de nabijheid van vele gezellige restaurants, winkels, uitgaansgelegenheden, De Hallen en de populaire Ten Katemarkt. Voor de dagelijkse boodschappen bevinden zich op loopafstand grote supermarkten. Binnen 5 minuten fietst u naar het Leidseplein en de Jordaan.

INDELING
Via het gezamenlijke trappenhuis bereikt u op de tweede verdieping het appartement met een ruime woonkamer en een half open keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur: 4-pits gasfornuis, koelkast en oven. Middels de woonkamer bereikt u de slaapkamer en badkamer met ligbad, toilet en wastafel.

BEREIKBAARHEID
De woning is erg goed bereikbaar met de auto via de Ring A10. Ook met het openbaar vervoer is de woning goed bereikbaar met de tramlijnen 3,12,14 en 17.

EIGENDOM
Het appartement is gelegen op eigen grond.

KADASTRALE AANDUIDING
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de tweede verdieping, gelegen te 1053 AM Amsterdam, Agatha Dekenstraat 27-2, kadastraal bekend gemeente Amsterdam Q, sectie Q, complexaanduiding 8370, appartementsindex 4.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Het appartement maakt deel uit van de vereniging 'Agatha Dekenstraat 27'. De maandelijkse servicekosten bedragen €80,00 per maand. Het beheer wordt gedaan door de eigenaren zelf. Het betreft een gezonde en actieve VvE.

BIJZONDERHEDEN
- Gelegen op eigen grond
- Energielabel D
- Balkon
- Bouwjaar: 1904
- Goed bereikbaar
-2 maanden wachttijd voor een parkeervergunning

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bright 2 room apartment with balcony located on private land in a superb location in Oud West.

LOCATION
The apartment is located in Oud West in a quiet side street of the Bellamyplein, in the vicinity of many cosy restaurants, shops, nightlife, De Hallen and the popular Ten Katemarkt. There are large supermarkets within walking distance for your daily shopping. You can cycle to the Leidseplein and the Jordaan within 5 minutes.

LAYOUT
The communal staircase provides access to the apartment on the second floor with a spacious living room and a half open kitchen. The kitchen is fitted with built-in appliances: 4-burner gas cooker, fridge and oven. Through the living room you reach the bedroom and bathroom with bath, toilet and sink.

ACCESSIBILITY
The property is easily accessible by car via the A10 ring road. The property is also easily accessible by public transport with tram lines 3,12,14 and 17.

FEATURES
- Located on private land
- Energy label D
- Balcony
- Year of construction: 1904
- Easily accessible
- 2 months waiting time for a parking permit
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-05-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1904

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
51 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Kinkerbuurt

De Kinkerbuurt ligt in Amsterdam-West. Het is een ‘eiland’ tussen de Singelgracht, het Jacob van Lennepkade, de Kostverlorenvaart en de Hugo de Grootgracht. Het hart van de wijk is de Kinkerstraat, waar ook de tramlijnen 7 en 17 rijden. In de Ten Katestraat vind je een dagelijkse markt. Andere belangrijke straten - met winkels en tramlijnen - zijn de Bilderdijkstraat en de De Clerqstraat.