Agatha Dekenstraat 48 2 1053AR Amsterdam, Bellamybuurt Noord

Vraagprijs € 385.000 

Bewaar object

Omschrijving

Licht dubbel bovenhuis van circa 75 m˛ (wijkt af van Nen meting) op een zeer gewilde locatie in het hippe en populaire Oud-West, om de hoek van 'De Hallen'.
Deze voormalige huurwoning heeft aan de voor- en achterzijde grote ramen en is hierdoor opmerkelijk licht.

Ligging:
De woning is gelegen op steenworp afstand van het gezellige uitgaanscentrum 'De Hallen' en de authentieke Amsterdamse Ten Katemarkt. Op loopafstand vindt u allerlei winkels in de Kinkerstraat en de Bilderdijkstraat.
De ligging is zeer centraal; op 5 minuten fietsen van het Leidseplein, de Jordaan of het Westergasterrein. Ook met het openbaar vervoer bent u snel in het centrum en de ring A10 is per auto makkelijk bereikbaar.

Indeling:
Gemeenschappelijk trappenhuis. Eigen entree op de tweede verdieping.
Aan de voorzijde van de woning treft u de lichte woon-eetkamer. Aan de achterzijde is de open woonkeuken gelegen. De badkamer is voorzien van wastafel, douche en toilet.
Op de bovengelegen, derde verdieping is er ruimte voor twee ruime slaapkamers en een badkamer.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte conform Nen 2580: 64,3 m˛ plus 10,8 m˛ overige inpandige ruimte die na eenvoudige balkverhoging op kapverdieping volledig mee kunnen tellen als woonruimte;
- Op steenworp afstand van "De Hallen" en de Ten Katemarkt;
- Bouwjaar: 1875;
- Ouderdomsclausule, niet-zelfbewoningsclausule en asbestclausule van toepassing;
- Project notaris: Buma Algera notariaat;
- Gelegen op eigen grond;
- VvE bijdrage: € 100,- per maand;
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft
omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


NEN clausule
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geďnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-06-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1875

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Kinkerbuurt

De Kinkerbuurt ligt in Amsterdam-West. Het is een ‘eiland’ tussen de Singelgracht, het Jacob van Lennepkade, de Kostverlorenvaart en de Hugo de Grootgracht. Het hart van de wijk is de Kinkerstraat, waar ook de tramlijnen 7 en 17 rijden. In de Ten Katestraat vind je een dagelijkse markt. Andere belangrijke straten - met winkels en tramlijnen - zijn de Bilderdijkstraat en de De Clerqstraat.

Kaart Agatha Dekenstraat 48 2 1053AR Amsterdam, Bellamybuurt Noord

naar Agatha Dekenstraat 48 2 1053AR Amsterdam, Bellamybuurt Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand