Summit Broker Field of the Future

Our speakers will tell us more about this on 2 October

More information

Agatha Dekenstraat 57 hs 1053AN Amsterdam, Bellamybuurt Noord

Huurprijs € 1.500 per maand

Bewaar object
Bouwjaar
1904
Woonoppervlakte
51 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

***PER DIRECT BESCHIKBAAR***

AGATHA DEKENSTRAAT 57-BG, 1053 AN AMSTERDAM

Op een unieke plek in Oud-West ligt dit tweekamer appartement met een oppervlakte van circa
51m² met een achtertuin (gelegen op het oosten) en een ruime schuur van circa 11m².

Bereikbaarheid:
Het appartement ligt in het sfeervolle en gezellige stadsdeel Oud-West. Op fietsafstand ligt het bijzondere complex De Hallen. Dit is gevestigd in de prachtig gerenoveerde tramremise. In De Hallen komen cultuur, media en horeca samen onder één dak met de Foodhallen, Filmhallen, openbare bibliotheek, restaurants, winkels en nog veel meer. Tevens liggen de gezellige Ten Kate markt (6 dagen per week), de Jordaan, Overtoom en de Kinkerstraat met hun gezellige winkels, cafés en restaurants op loop- en/of fietsafstand. Voor recreatie of een rondje hardlopen kunt u terecht in het dichtbij gelegen Vondelpark of het Bilderdijkpark. Het appartement is gunstig gelegen t.o.v. openbaar vervoer (tramlijnen 3, 12, 14 en 17) en de uitvalswegen.

Indeling:
Bij binnenkomst arriveert u in de ruime woonkamer met open keuken. In het midden van de woonkamer bevindt zich de badkamer, voorzien van een douche, wastafel en een toilet. Via de open keuken komt u in de achtertuin, die is gelegen op de oosten. In de tuin staat een grote schuur die een oppervlakte heeft van circa 11m². Aan de voorzijde treft u een ruime slaapkamer.

Agatha Deken:
Aagje Deken (1741-1804), schrijfster. Schreef samen met Betje Wolff romans, waaronder ‘Sara Burgerhart’ en ‘Willem Leevend’. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte van circa51m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
- Schuur van circa 11m²
- Ruime tuin aan de achterzijde
- Huurtermijn van minimaal 1 jaar
- Maandelijkse huursom van € 1.500,- exclusief gas, water, elektra, tv en internet
- Waarborgsom gelijk aan twee maanden huur
- Parkeren via vergunningsstelsel (bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam)


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te
(laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-01-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1904

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
51 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: Kinkerbuurt

De Kinkerbuurt ligt in Amsterdam-West. Het is een ‘eiland’ tussen de Singelgracht, het Jacob van Lennepkade, de Kostverlorenvaart en de Hugo de Grootgracht. Het hart van de wijk is de Kinkerstraat, waar ook de tramlijnen 7 en 17 rijden. In de Ten Katestraat vind je een dagelijkse markt. Andere belangrijke straten - met winkels en tramlijnen - zijn de Bilderdijkstraat en de De Clerqstraat.