Agatha Dekenstraat 59 I 1053AN Amsterdam, Bellamybuurt Noord

Bewaar object
Bouwjaar
1904
Woonoppervlakte
46 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Omschrijving
Geweldig gerenoveerd en zeer licht 3-kamer appartement op de eerste verdieping met ruim balkon nabij DE HALLEN.
Het gehele pand is in 2015 geheel verbouwd en is voorzien van alle moderne gemakken. De fundering is ook in 2015 vernieuwd. Het ligt op eigen grond, dus geen erfpacht.

Omgeving
De Agatha Dekenstraat is een rustige straat in Oud-West met om de hoek bij de levendige Hallen, de Kinkerstraat, Ten Katemarkt en op slechts enkele honderden meters van de Jordaan.
De buurt is gezellig en levendig, doch rustig. De Hallen vormen een nieuwe aanwinst voor de buurt verder zijn winkels, bars en restaurants dichtbij te vinden. Goede verbindingen met openbaar vervoer.

Indeling
Via gemeenschappelijk trappenhuis is de entree op eerste verdieping; ruime living met half-open keuken aan de voorzijde. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, een combi-magnetron, afwasmachine en afzuigkap. In het midden zit een badkamer met douche, wastafel en w.c.. Kast met wasmachine-opstelling en c.v.-ketel.
Aan de achterzijde is een ruime slaapkamer met openslaande deuren naar het ruime balkon; tweede slaapkamer dat tevens toegang biedt tot het balkon.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 46 m2 volgens NEN2580
- Eigen grond / geen erfpacht
- Luxe verbouwd in 2015
- Houten vloer en isolerende beglazing
- Servicekosten € 76,50 per maand
- VVE bestaat uit 5 leden en wordt beheerd door Delair Vastgoedbeheer
- Twee (slaap)kamers
- Onderhoud: zowel binnen als buiten uitstekend


Description
Great renovated and very light 3-room apartment on the first floor with spacious balcony near DE HALLEN.
The entire building was completely renovated in 2015 and is equipped with all modern conveniences. The foundation was also renewed in 2015. It is on private land, so no leasehold.

Surroundings
The Agatha Dekenstraat is a quiet street in Oud-West with the lively Hallen, Kinkerstraat, Ten Katemarkt and just a few hundred meters from the Jordaan just around the corner.
The neighborhood is cozy and lively, but quiet. The Hallen are a new addition to the neighborhood, while shops, bars and restaurants can be found nearby. Good connections with public transport.

Layout
Through a common staircase the entrance is on the first floor; spacious living room with half open kitchen at the front. The kitchen is equipped with a 4-burner gas hob, a combi-microwave, a dishwasher and a hood. In the middle there is a bathroom with shower, sink and wc. Cupboard with washing machine arrangement and central heating boiler.
At the rear is a spacious bedroom with patio doors to the spacious balcony; second bedroom that also provides access to the balcony.

Particularities
- Living area 46 m2 according to NEN2580
- Private land / no leasehold
- Luxury renovated in 2015
- Service charge € 76.50 per month
- Assocation of House Owners consists of 5 members and is managed by Delair Vastgoedbeheer
- Wooden floor and insulating glazing
- Two bedrooms
- Maintenance: excellent both inside and outside
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
24-05-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1904

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
46 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Foto's

MVA wijkinformatie: Kinkerbuurt

De Kinkerbuurt ligt in Amsterdam-West. Het is een ‘eiland’ tussen de Singelgracht, het Jacob van Lennepkade, de Kostverlorenvaart en de Hugo de Grootgracht. Het hart van de wijk is de Kinkerstraat, waar ook de tramlijnen 7 en 17 rijden. In de Ten Katestraat vind je een dagelijkse markt. Andere belangrijke straten - met winkels en tramlijnen - zijn de Bilderdijkstraat en de De Clerqstraat.