Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Akbarstraat 14 B 1061EA Amsterdam, Kolenkitbuurt Noord

Bewaar object

Omschrijving

Ruim en licht drie-kamer appartement met een balkon op het oosten en een balkon op het westen! Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en is voorzien van een separate berging in de onderbouw. Het recht van erfpacht is afgekocht tot en met 15 december 2054.

Het Bos & Lommerplein is op loopafstand van het appartement gelegen, hier zijn diverse winkels, restaurants en voorzieningen te vinden. Leuke en gezellige buurt, waar ontzettend veel gerenoveerd is de laatste jaren. De buurt kenmerkt zich door veel groen, onder ander het Erasmuspark bevindt zich op een steenworp afstand van het appartement. Goede parkeermogelijkheden en een zeer goede bereikbaarheid met zowel de auto (ring A10) als met openbaar vervoer. Het centrum van Amsterdam is goed met de fiets te bereiken.

INDELING

Middels de gemeenschappelijk entree bereikt u de woning op de tweede etage van dit netjes onderhouden pand.

Vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde beschikt de woning over een ruime woonkamer met een half open keuken. De keuken (2007) beschikt over diverse inbouwapparatuur, te noemen; een grote oven, een magnetron, vaatwasser, mechanische ventilatie. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het diepe balkon. Dit balkon op het oosten biedt uitzicht over de gemeenschappelijke binnentuin. Deze binnentuin wordt goed onderhouden door de VvE. De slaapkamers zijn gesitueerd aan de voorzijde van de woning en bieden beide toegang tot het balkon aan de voorzijde van de woning. Dit balkon is gelegen op het westen.
De badkamer heeft een ligbad, wastafel, douche en de wasmachine aansluiting. Vanuit de hal bereikt u tevens het separaat toilet. De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Door de gehele woning ligt tevens een eikenhouten vloer.

In de onderbouw bevindt zich nog een separate berging.

KADASTRALE AANDUIDING
Het appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie N, complexaanduiding 574-A, appartementsindex 95, omvattende het recht op het uitsluitend gebruik van de woning met twee balkons op de tweede verdieping en de berging op de begane grond.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De vereniging van eigenaars is genaamd: 'Vereniging van Eigenaars De Nieuwe Akbar gelegen aan de Akbarstraat'. De vereniging wordt professioneel beheerd door de VvE Company. De servicekosten bedragen €123,03 per maand.

EIGENDOM
De woning is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht. De canon is afgekocht tot 15-12-2054. De algemene bepalingen van de Gemeente Amsterdam 2000 zijn hier van toepassing.

BIJZONDERHEDEN
- Volledig voorzien van dubbel glas.
- 2 balkons.
- Erfpacht afgekocht tot 15-12-2054.
- Professioneel beheerde VvE.
- Nette gemeenschappelijke binnentuin.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-10-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1952

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
58 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

MVA wijkinformatie: De Kolenkit

De Kolenkitbuurt bestaat uit drie delen: het zuidelijk deel tussen Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg, het middendeel tussen de Bos en Lommerweg en de Wiltzanghlaan, en het deel ten noorden van de Wiltzanghlaan. De woningen in de Kolenkitbuurt zijn in de jaren vijftig gebouwd, voornamelijk in strokenbouw. De naam van de buurt is ontleend aan de voormalige hervormde kerk die door zijn vorm de bijnaam ‘Kolenkit' kreeg.

Kaart Akbarstraat 14 B 1061EA Amsterdam, Kolenkitbuurt Noord

naar Akbarstraat 14 B 1061EA Amsterdam, Kolenkitbuurt Noord
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand