Open Huis - 30 september van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Akerdijk 142 1171PV Badhoevedorp, Badhoevedorp Noordwest

Bewaar object

Omschrijving

Op een mooie locatie met vrij uitzicht over de ringvaart ligt deze gedateerde twee-onder-een-kapwoning met riante garage eigen oprit en steiger op eigen grond. De woning heeft een diepe achtertuin gelegen op het zuidwesten.

De woning dient in zijn geheel gerenoveerd en gemoderniseerd te worden. Het bouwjaar van de woning is 1950. De woonoppervlakte is 95 m en inhoud 445 m. Perceeloppervlakte is 385 m groot.

Indeling
Entree, tochtportaal, gang met toegang tot het toilet, het souterrain de woonkamer en keuken. De woonkamer heeft aan de voorzijde een prachtig uitzicht over de ringvaart. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een serre, tevens eetkamer. Via de eetkamer is er toegang tot de keuken en het balkon. Het balkon loopt over de gehele breedte van de woning.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers en ruim toilet. In de grootste slaapkamer bevindt zich een wastafel, een balkon en zich een vlizotrap naar de vliering.

Souterrain
Vanuit de gang bij de entree is het souterrain bereikbaar. Het souterrain is voorzien van twee kamers en een badkamer. De eerste grote kamer heeft openslaande deuren naar de kleine kamer/ tuinkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad

Garage/ schuur
Via de tuin is er toegang tot de grote vrijstaande garage en berging. De garage is ook voorzien van een vliering.

Tuin
De voortuin bevindt zich op het noordoosten en heeft een eigen oprit naast het huis.
De diepe achtertuin bevindt zich op het zonnige zuidwesten. Het terras bij de achtertuin is onderheid. De woning heeft twee balkons. Deze zijn eveneens gesitueerd op het zuidwesten. Het balkon is gevestigd aan de woonkamer en keuken en aan de slaapkamer op de eerste verdieping.

Opstalrecht
Het opstalrecht van de woning is eeuwigdurend afgekocht. De woning staat op eigen grond.

Clausules
In de koopakte zullen de volgende clausules worden opgenomen;
- Ouderdomsclausule
- Asbestclausule
- Eigenaar is geen bewoner

Verkoop en overdracht
Oplevering
In overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend.
Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-09-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
95 m²
Perceeloppervlakte
385 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Foto's

Kaart Akerdijk 142 1171PV Badhoevedorp, Badhoevedorp Noordwest

naar Akerdijk 142 1171PV Badhoevedorp, Badhoevedorp Noordwest
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand