Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Akerdijk 253 1171RB Badhoevedorp, Badhoevedorp Dijk

Bouwjaar
1959
Woonoppervlakte
130 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
354 m²

Omschrijving

Aan de Ringvaart gelegen grote 2-onder-1-kapwoning met inpandige en externe garage, gelegen op een ruim perceel van 354 m (opstalrecht afgekocht tot 2050) en voorzien van een grote, zonnige achtertuin (zuidwesten) en parkeergelegenheid op eigen terrein.
Deze eind jaren 50 gebouwde woning is ingedeeld met op de begane grond een grote hal met toegang tot een doorzon woonkamer, een keuken, het toilet en de eerste verdieping. De woonkamer is voorzien van een grote raampartijen, een extra zijraam en openslaande deuren naar een groot terras. De woonkamer is dan ook zeer licht en biedt mooi uitzicht op het water van de Ringvaart en de achtergelegen grote achtertuin. Indien gewenst is de keuken open te breken met de woonkamer (met draagconstructie). De nette Siematic keuken uit 1993 is uitgevoerd met witte kastjes, een antraciet natuurstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur. De keuken biedt toegang tot het terras en tot het souterrain (vaste trap). Het souterrain biedt vele mogelijkheden. Momenteel is het souterrain ingedeeld met een overloop met toegang tot een werk-/slaapkamer aan de achterzijde van de woning, een grote inpandige garage en twee bergruimtes. Goede stahoogte. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers (oorspronkelijk drie slaapkamers en indien gewenst eenvoudig terug te brengen) en een badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast en de slaapkamer aan de achterzijde heeft toegang tot een balkon. De grote badkamer aan de achterzijde is uitgevoerd met een ligbad, een toilet en een wastafel. De zolderverdieping is uitgevoerd met een voorzolder met dakkapel en een tweede zolderruimte met bergruimte en de Cv. Zowel voor-, zij- als achtertuin zijn netjes onderhouden met bestrating, grasgazon en borders met vaste beplanting. Diverse mogelijkheden tot parkeren op eigen terrein. Achterin de tuin is in 2003 een houten garage/schuur geplaatst.
Kortom: een ideale woning met mogelijkheid tot werken aan huis en met fantastisch uitzicht op het water van de Ringvaart!

Bijzonderheden:

Bouwjaar
De woning is gebouwd omstreeks 1959.

Inhoud/Woonoppervlakte
De totale inhoud bedraagt circa 684 m, de woonoppervlakte bedraagt circa 130 m en overige inpandige ruimte circa 62 m. Gebouw gebonden buitenruimte circa 21 m en externe bergruimte circa 18 m. Totale gebruiksoppervlakte circa 192 m.

Elektra/ leidingen/ riolering/ glasvezel
De meterkast is voorzien van voldoende groepen voor het huidige gebruik; geen aardlekschakelaar. De woning is aangesloten op de riolering. In de woning is de riolering vervangen door PVC. De septictank is verwijderd. In de woning is glasvezel aanwezig.

Verwarming/ Warmwater
De woning wordt verwarmd en voorzien van warmwater middels een combi Bosch HRC Cv-ketel uit 2011 (laatste onderhoudsbeurt 2018). De verwarmingsleidingen en radiatoren zijn in 1990 vernieuwd. De schoorsteen is afgedicht.

Isolatie
De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing. Tevens dakisolatie aanwezig.

Onderhoud
De woning is aan de binnen- en buitenzijde redelijk onderhouden. De woning is grotendeels verbouwd in 1990/1993. In 2003 is de externe garage/schuur met vergunning gebouwd. Het schilderwerk aan de buitenzijde heeft in 2018 plaats gevonden.

Opstalrecht
Het betreft een recht van opstal via het Hoogheemraadschap van Rijnland. Het contract Heruitgifte Opstalrecht, waarop de Algemene opstalvoorwaarden Groot-Haarlemmermeer 2000 van toepassing zijn, loopt tot 31-10-2050. De jaarlijkse opstalvergoeding is afgekocht tot 31-10-2050.

Milieu/asbest
Aan verkoper en bij de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied zijn geen olietank respectievelijk bezwarende verontreinigingen bekend. Er zijn verkoper geen asbest(houdende) materialen bekend. In de koopakte zal een asbestclausule worden opgenomen.

Kadastrale gegevens
Gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 6006, groot 3 are en 54 centiare.

Recht van gunning
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Energielabel
Verkoper beschikt over een definitief energielabel E, geldig tot 10-06-2029.

Vaste notaris
De verkoop dient plaats te vinden via een vaste notaris. De gegevens van de vaste notaris zijn op te vragen via ons kantoor.

Locatie
De woning is gelegen aan de Ringvaart met fraai uitzicht op het water, tussen de Kamerlingh Onneslaan en de Sloterweg. Aan de Akerdijk bevinden zich soortgelijke dijkwoningen. In de nabije omgeving bevinden zich het winkelcentrum, diverse scholen en recreatie/sportmogelijkheden. Bereikbaarheid middels uitvalswegen (A9, A4 en Ring A10) en openbaar vervoervoorzieningen.

Oplevering
In overleg, kan snel.

Algemene Voorwaarden
Voor onze verkoopprocedure zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, opvraagbaar via ons kantoor. Verder willen wij u erop attenderen dat koper binnen 2 werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris dient aan te wijzen in de omgeving van het verkochte opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. In de koopakte zal een ouderdomsclausule, een asbestclausule, een niet-zelfbewoningsclausule en een Nen-metingclausule worden opgenomen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-08-2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m²
Perceeloppervlakte
354 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Badhoevedorp

Badhoevedorp is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer. Het dorp wordt door de ringvaart gescheiden van het oude dorp Sloten en is sinds 1921 deel van de gemeente Amsterdam. De Sloterbrug verbindt sinds 1879 beide dorpen met elkaar. Vandaag de dag is Badhoevedorp een groen levendig dorp met een divers winkelcentrum en een uitstekende (fiets) verbinding met Amsterdam.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder