Open Huis - 1 april van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten

Akerdijk 264 1171RB Badhoevedorp, Badhoevedorp Noordwest

Bewaar object

Omschrijving

AAN DE RINGVAART GELEGEN karakteristieke 2-onder-1 kap woning, gelegen op een ruim perceel van 385 m² (opstalrecht loopt tot 2051) en voorzien van een grote, zonnige achtertuin (zuidwesten!) en parkeergelegenheid op eigen terrein naast de woning.
Deze karakteristieke begin jaren ’50 gebouwde woning is ingedeeld met op de begane grond een hal met toegang tot een doorzon woonkamer, een gezellige woonkeuken, het toilet en de eerste verdieping. De karakteristieke woonkamer is voorzien van een groot raam aan voor- en achterzijde en twee zijramen met glas-in-lood. De woonkamer is dan ook zeer licht en biedt mooi uitzicht op het water van de Ringvaart en de achtergelegen grote achtertuin. In de woonkamer bevinden zich karakteristieke inbouwkasten. Indien gewenst is de gezellige woonkeuken open te breken met de woonkamer (met draagconstructie). De woonkeuken, voorzien van wit keukenblok in L-vormige opstelling, biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een eettafel en biedt toegang tot het souterrain (vaste trap) en tot een balkon.
Vanaf het balkon is de achtertuin bereikbaar. Het souterrain biedt vele mogelijkheden, momenteel is het souterrain in gebruik als berg-/Cv-ruimte. Vanuit het souterrain is tevens de achtertuin bereikbaar.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van paneeldeuren, vaste kasten en behangen wanden. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een dakkapel; de kamers aan de gevelzijde van een gevelraam. De badkamer aan de voorzijde is uitgevoerd met een (zit)bad (voorzien van douche) en een wastafel. De badkamer heeft een kleine dakkapel aan de voorzijde. Zowel voor-, zij- als achtertuin met mogelijkheid tot parkeren naast de woning. Kortom, een karakteristieke 2-onder-1 kap woning met een diepe achtertuin en fantastisch uitzicht op het water van de Ringvaart!

BIJZONDERHEDEN

Bouwjaar
De woning is gebouwd omstreeks 1950.

Inhoud/Woonoppervlakte
De inhoud van de woning bedraagt circa 330 m³, de woonoppervlakte bedraagt circa 90 m² (inclusief 16 m² souterrain) en inpandige bergruimte circa 19 m² in souterrain (stahoogte circa 2,49m). Totale gebruiksoppervlakte circa 110 m².

Elektra/ leidingen/ riolering/ glasvezel
De meterkast is voorzien van 2 groepen; geen aardlekschakelaar. In de woning bevinden zich nog enkele loden leidingen. De woning is aangesloten op de riolering. De oorspronkelijke septictank is deels verwijderd. In de woning is glasvezel aanwezig.

Verwarming/ Warmwater
De woning wordt verwarmd en voorzien van warmwater (voor ligbad) middels een combi Junkers Cv-ketel uit 1981 (voorzien van een onderhoudscontract, laatste onderhoudsbeurt 1/2/2017). De keuken en wastafel badkamer worden voorzien van warmwater middels een Fasto geiser.

Isolatie
De woning is grotendeels voorzien van enkele beglazing. Het raam aan de achterzijde van de woonkamer is dubbele beglazing; de ramen van de woonkamer in de zijgevel zijn voorzien van een voorzetraam.

Onderhoud
De woning is aan de binnen- en buitenzijde redelijk onderhouden.

Opstalrecht
Het betreft een recht van opstal. Het contract Heruitgifte Opstalrecht, waarop de “Algemene opstalvoorwaarden Groot-Haarlemmermeer 2000” van toepassing zijn, loopt tot 31-12-2051. De jaarlijkse opstalvergoeding bedraagt thans € 415,80 per jaar (deze vergoeding wordt jaarlijks geïndexeerd).

Milieu/asbest
Aan verkoper en bij de Omgevingsdienst zijn geen olietank respectievelijk bezwarende verontreinigingen bekend. Er zijn verkoper geen andere asbest(houdende) materialen bekend dan enkele beplating in het souterrain en de riolering (deze gaat over in pvc), eventueel in achterblijvend zeil. In de koopakte zal een asbestclausule worden opgenomen.

Kadastrale gegevens
Gemeente Haarlemmermeer, sectie H, nummer 5272, groot 3 are en 85 centiare.

Recht van gunning
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Energielabel
Verkoper beschikt over een voorlopig energielabel F en zal vóór datum van levering een definitief energielabel verzorgen.

Locatie
De woning is gelegen aan de Ringvaart met fraai uitzicht op het water, tussen de Kamerlingh Onneslaan en de Sloterweg. Aan de Akerdijk bevinden zich soortgelijke dijkwoningen. In de nabije omgeving bevinden zich het winkelcentrum, diverse scholen en recreatie/sportmogelijkheden. Bereikbaarheid middels uitvalswegen (A9, A4 en Ring A10) en openbaar vervoervoorzieningen.

Oplevering
In overleg, kan snel.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-03-2017
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
90 m²
Perceeloppervlakte
385 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

  • Brochure
  • Tip een bekende
  • Deel dit object

Foto's

Kaart

Nabijgelegen